Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felnőtt társasjátékok

A felnőtt, erotikus társasjátékok segítenek, hogy a hálószoba falai közül ne hiányozzon a játék, a nevetés és a fülledt erotika sem.

Sok mindennel próbálkozott már, előkerült a tejszínhab, az otthoni striptease, a különböző szexeszközök? Jó lenne egy kis plusz fűszerrel megszórni erotikus életét? Próbálja ki a felnőtt, erotikus társasjátékokat!

A játékok között akadnak olyanok, melyek kifejezetten párok számára ajánlottak. Ezek a társasok segítenek ráhangolódni egymásra és a szexre, oly módon, hogy izgalmas pikáns feladatok, kérdések elé állítják a játékosokat. A kérdések segítenek, hogy a párok jobban megismerjék egymást, szexuális fantáziájukat, titkos vágyaikat. Fényt deríthetnek arra, hogy mi okoz gyönyört a másiknak. Tehát lehetővé teszik, hogy a játékosok nyíltan, tabuk nélkül, játékos keretek között beszéljenek a szexről. Míg egyes játékok kérdésekkel operálnak, addig mások, izgalmas erotikus feladatok elé állítják a játékosokat, lehetőséget teremthetnek például soha nem próbált szexpózok tesztelésére, intim területek különleges módon történő izgatására stb. A játék során mindkét fél kellően ellazul és észre sem veszik, de már egymás ölelésében találják magukat.

A játékok másik része játszható több játékos részvételében is. Ezek a játékok rendkívül szórakoztatóak lehetnek mondjuk egy swinger partyn, egy legény-, vagy lánybúcsún vagy bármely pikánsabb hangulatot megengedő bulin. Az ilyen játékok többnyire némileg ismeretterjesztőek és lehetőséget adnak, hogy a játékosok minél többet megtudjanak a szexről, például hogy melyek az ingerlésre legérzékenyebben reagáló pontok a női testen, hogy mennyi ideig tartott a világrekordot tartó aktus és hasonlók. De akadnak olyan játékok is, melyek a kérdésekkel fényt derítenek barátaink pikáns erotikus titkaira is, ki volt már egyszerre több partnerrel? Ki csókolózott már azonos neművel? Ezek a játékok remek, oldott hangulató, szórakoztató élményt nyújtanak bármely baráti társaságban. 

A felnőtt társasjátékok ajándékként is remekül megállják hekyüket. Ajándékozza őket születésnapra, évfordulóra. Lepje meg velül kedvesét, vagy a legénybúcsú, lánybúcsú keretében a vőlegényt, vagy a menyasszonyt. 

Ezek a játékok szórakoztató, könnyed módon vetik le a tabu címkét a szexről és az erotikáról és megmutatjá, hogy a vidám, önfeledt játéknak a hálószobában is helye van!

Válogasson népszerű erotikus társasjátékaink közül!

Rendezés: