Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FOLIACTIVE LASER HAJHULLÁS ELLEN

FOLIACTIVE LASER HAJHULLÁS ELLEN
53.790 Ft
doboz
53.790 Ft
doboz
Lézerfésű: hatékony megoldás hajhullás ellen, forradalmi módszer a hajnövesztésben.
Gyártó cikkszám: FOPK1
Cikkszám: FOLIA-L
Elérhetőség: 1 doboz raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: 500COSMETICS

Leírás és Paraméterek

Foliactive lézerfésű

Innovatív eszköz, mely a Vibratonic® technológia (stimulálja a vérkeringést) és lézer terápia révén természetes módon képes a hajhullás megelőzésére, vagy annak megállítására.

Közvetlenül a fejbőrön hatnak, így elősegítik a szőrtüszők regenerálódását.

USB csatlakozós tölthető akkumulátorral.

Az apró rezgéseknek köszönhetően a hajhoz szükséges tápanyagok könnyebben eljuthatnak a szőrtüszőkbe. Kifejezetten ajánlatos mellé a Foliactive kapszula és a spray alkalmazása

 

Részletes leírás

FOLIACTIVE LÉZERFÉSŰ HAJHULLÁS ELLEN

Lézeres fésű a hajhullás ellen és a haj regenerálódásáért.

A Foliactive Laser lézeres fésű segíthet felvenni a harcot a hajhullás ellen, és egyben segíthet megelőzni és elkerülni is azt. Serkentő és regeneráló tulajdonságai a szőrtüszőkre alkalmazhatók a haj növekedésének ösztönzésére. Ez magában foglalja a teljesen innovatív és szabadalmaztatott Vibratonic® technológiát is, amely rezgés-masszázs hatáson alapul, és a fejbőr stimulálását eredményezi úgy, a véráramlás serkentésével, javításával. Az eszköz most új USB töltési móddal is rendelkezik, amely sokkal kényelmesebbé teszi használatát.

A Foliactive Laser lézerfésű: Stimulálja a haj növekedését. Megállítja a hajhullást. Támogatja az új szőrtüszőket.

HOGYAN MŰKÖDIK A LÉZER FÉSŰ a hajhullás ellen?

Erősítse meg a hajat és állítsa meg a hajhullást természetes módon, egy praktikus, hightech orvosi eszköz segítségével!  A Foliactive Laser egy lézeres fésű, amely segíthet a haj erősítésében és a hajhullás megszüntetésében anélkül, hogy agresszívabb technikákat kellene alkalmazni. Elősegíti a fejbőr sejtek és szövetek stimulálását, kihasználva a fény emisszióját és a bőrön áthaladó rezgéseket, ezáltal növelve, javítva a véráramlást. Ez vasodilatációt okoz annak érdekében, hogy a tápanyagok elérjék a szőrtüszőket. Mindez a Vibratonic® rendszernek köszönhetően.  Az eszköz kétféle módszert alkalmaz a véráramlás növelésére: elektromágneses frekvenciájú lézerrel a szőrtüszők táplálására és a rezgésre annak biztosítása érdekében, hogy a tüszőgyökér könnyen hozzájusson a megfelelő tápanyaghoz a a véráramból.

ALKALMAZÁSI JAVASLAT

Használat: kézi eszköz. Formátum: elektronikus, kozmetikai eszköz. Használati idő: heti 3 vagy 4 alkalommal 15-20 perc.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A FOLIACTIVE LASER LÉZERES FÉSŰT HAJHULLÁS ELLEN?

1. Nyomja meg egyszer a gombot, és a kezelés megkezdődik. Alapértelmezés szerint a kezelés mindig 15 percig tart, és aktivál egy "csipogást", amely 4 másodpercenként fog hangot adni.

2. Ha a 15 perces kezelés befejezése előtt szeretné kikapcsolni a készüléket, egyszerűen nyomja meg az 1-es gombot, tartsa legalább 3 másodpercig lenyomva, hogy a készülék kikapcsoljon.

3. Csak akkor működik, ha a készülék be van kapcsolva, a készülék bekapcsolása után a 2 gomb lehetővé teszi a működési mód kiválasztását.

4. Ha egyszer megnyomja a 2 gombot, a készülék az 1-es módra - enyhe vibrációra tart. A 2-es gomb kétszeri lenyomásával a készülék a 2. módra - erős vibrációra vált. Ha a gombot kétszer megnyomja, a készülék visszatér a kezdeti állapotba, azaz 0-módban - rezgés nélkül.

Gyakran ismétlődő kérdések!

Megválaszoljuk bármilyen kételyed van arról, hogyan lehet megakadályozni a hajhullást a lézeres fésű segítségével.

Milyen technológiát alkalmaz az eszköz?

A Foliactive Laser egy innovatív, alacsony intenzitású rezgéstechnikai (Vibratonic®) kezelésen alapul, amely a hajhagymák elektromos stimulálásával regenerálja a kapillárisokat, növelve a vérkeringést a fejbőrön. Így növeli a tápanyagokat a vérből, hogy elérje a szőrtüszőket és erősítse a hajat, ami megakadályozza annak elvesztését vagy degenerálódását.

Működik mind a férfiak, mind a nők esetében a hajhullás elleni fésű?

Igen, ez egy unisex termék, a kezelés mind a férfiak, mind a nők számára szolgál.

Mennyi időbe telik, mire észreveszi az eredményeket?

Ajánlatos a lézert 3 vagy 4 alkalommal hetente 15 percig használni. Az eredmények megtekintéséhez szükséges idő az egyéntől függ.

Van-e mellékhatás vagy fájdalom a lézerfésű használata során?

Nem, nincs fájdalom, csak masszázs. A vásárlói vélemények alapján, bátran állíthatjuk, hogy a lézeres fésű alkalmazása közben semmiféle mellékhatástól nem kell tartania.

* Ez a cikk egy high-tech orvosi eszköz. Az eredmények egyénenként változhatnak, és ez a termék nem kínál csodálatos eredményeket. Akkor is nyilvántartást kell vezetnie a termék használatáról annak érdekében, hogy a test időt formáljon. Az ezen az oldalon megjelenített információk és termékek nem helyettesítik az orvosi tanácsokat. Az Ön felelőssége, hogy konzultáljon egy szakemberrel, ha kérdése van az egészségével kapcsolatban, vagy orvosi kezelés alatt áll.

 

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Csomagajánlataink

Gyönyörű haj titka
Gyönyörű haj titka 2.0
Összesen: 90.010 Ft
Kedvezmény: 20%
helyett 71.670 Ft