INFORMÁCIÓ
 

BIZTONSÁG
 
Ellenőrzött OÉTI nyilvántartásába
vett termékek
.

 

GARANCIA
 
30 napos pénzvisszafizetési garancia, minden
bontatlan termékre.


GYORS SZÁLLÍTÁS
 
Vásárlóink, Magyarországon 48 órán belül
megkapják a megrendelt termékeket.


 
 
   VÉLEMÉNYEK
 

 
Mr.Potencia - A nagy bejelentés - 2017.11.01.
Kialakult a jelenlegi potencinövelő top 10, melyet egy havi értékesítés után állítottunk össze. Első helyen a Pertinax, majd ezt követi az Eroton és Boom Boom potencianövelő, de visszatért a listára a Red One potencianövelő is. Többet szeretne tudni? Kattintson ide 
Mr.Potencia - ÚJ TERMÉK - 2017.09.01.
Nagyon jól teljesítenek az új potencianövelő terméket. A Herkules potencianövelő egy prémium termék, Eroton potencianövelő olyannak mondják mint a Boom Boom potencianövelő, Longer potencianövelő elnyújtott hatással bír. A Maraton Extra potencianövelő hatása a régi, csak a csomagolása új. Na és persze a Pertinax potencianövelő, mely vezeti a listát hónapok óta.


 
Zoli (36) - 2016.02.16.
Fogalmam sincs, hogy mit csináltak a natural powerrel, de ezt most nem olyan jó mint eddig volt. Azt hiszem, hogy most már más potencianövelőt kell kipróbáljak.


 
Mátyás (44) - 2016.02.15.
Eddig mindig a boom boom potencianövelőt használtam, de most már azért gondoltam kipróbálok egy másik cuccot a merevedési problémáimra. A green Snake nagyon bejött. Azt hiszem, hogy most már ezt fogom használni.


 
Király Márk (23) - 2016.02.10.
Tudom, tudom túl fiatal vagyok még ehhez, de egy nagy csalódáson vagyok túl és valami probléma lett agyilag Ezért is kerestem valami megoldást, hogy az új nőknél ne legyen fél hat, met már beégtem ezzel. Red One potencianövelést segítő kapszulát és a boom booot használtam. Nekem mind a kettő jó volt.


 
Kiss Berti (60) - 2016.02.08.
Én egy olyan terméket kerestem, mely végre segíthet a merevedési problémák, erekciós zavarok leküzdésében. Elég stresszes életet élek, és a kemény erekció az utóbbi hónapokban igen csak elmaradt. Olvastam itt egy statisztikát az oldalon, és az alapján választottam ki két terméket. Az egyik a red one plus potencinövelő a másik meg a full contact for men potencianövelő volt. Mind a kettő jó, de talán a red one kicsit intenzívebb hatást nyújtott számomra. De lényeg az hogy újra áll a zászló. ;)


 
Alex (43) - 2016.01.28.
Először egy másik oldalról rendeltem valami dragon force nevű terméket, ami semmit sem ért, valami silány minőségő potencia növelő termék volt. Így kénytelen voltam tovább keresgélni, amikor is megtaláltam itt a golden bridge by xxl powering terméket. Na ez már mindjárt más. Ez hat is rendesen. Ezt nem éreztem egy percig sem pénzkidobásnak.


 
Ostin Power (27)
Kár hogy a gold max nálatok nincs, vagyis már sehol sem találtam, de annak viszont örültem, hogy ajánlásotok alapján a green snake potencia növelő szert próbáltam ki. Ez is van olyan jó mint a korábbi gold-max kapszula.


 
Anonim (43)
Korai magömléssel kapcsolatosan írtam nektek levelet, és ti javasoltátok a long love korai magömlés ellen készített terméket. Rendeltem 3 dobozzal, mert elég meggyőző volt a telefonbeszélgetés. Mit ne mondjak, valóban elég jó kis termék. Jól bírtam az estét.


 
X-Faktor (47)
Elég stresszesek a napjaim, így már nem működik úgy a szerszám mint azelőtt. A dragon fire terméket vásároltam korábban és végül is nem volt rossz, bár nem is volt számomra egy nagy durranás. Persze kinek a pap kinek a papné. Le is cseréltem az ingenium potencianövelőre. Az ingenium lényegesen erősebb volt, és abból nekem fél kapszula is bőven meghozta a kívánt hatást.


 
Morti (22)
Mi lett végül a dragon power termékkel? Sehol nem lehet kapni, pedig az azért egy elég ütős kis potencianövelő volt. Én épp tegnap próbáltam ki a natural power potencianövelőt amit küldtetek. Persze ez is jó cucc, de azért ha tudtok valamit a dragon powers potencianövelőről akkor jelezzetek már lécci. Köszi.


 
Gunter (37)
Nekem aztán vannak gondjaim a potenciámmal és ezért kerestem a megoldást. Először valahol találtam ezt a big x potencianövelőt de az egy hulladék volt. Így én is mint ahogy sokan nekiestem a fórumoknak és kipróbáltam a long love és a volume 500 terméket. A longlove korai magömlés ellen volt jó, a volume500 nem csak a spermamennyiséget növelte de meg is emelte a libidóm szintjét. Végre nem kellett csalódnom a megvásárolt termékekben


 
Párosan (45)
Sajnos nagyon későn kaptunk észbe a páromma, hogy babát szeretnénk, ez inkább az én hibámból eredt. Olyan termékeket kerestünk melyek fokozzák a sperma termelődését, növelik a libidót fokozzák a nemi vágyat is. Bíztunk a telefonos szakemberben és a volume500 sperma növelőt és a penimax terméket rendeltük. Bár a penimax pénisz növelő hatására nem volt szükségünk, de a szakember az összetevői miatt javasolta. Valóban az összetevőknek utána olvasva kiderült hogy a mi problémánkra is megfelelő lehet. Reméljük pár hónap múlva úgy írhatunk majd, hogy már babát várunk. Köszönöm a segítséget.


 
Kicsi én (36)
Sajnos problémáim vannak a péniszem méretével, így kerestem olyan terméket amely pénisz növelő és pénisz vastagító hatással is bír. A penis xl pénisznövelőt találtam meg először. Számomra fontos hogy a pénisz növelés valóban létre is jöjjön, mert a pénisznövelő gyakorlatok nem váltak be és fájdalmasak voltak számomra. Remélem fél év múlva már nagyobb önbizalmam lesz majd.


 
Mr.Potencia vélemények
Küldje el nekünk a potencianövelőkkel kapcsolatos véleményét, tapasztalatait.
Még több véleményre kíváncsi? Kattintson ide
MentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
Copyright © 2015-2017 Mr.Potencia