Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

HA NŐKÉNT ROSSZ NAPUNK VAN

HA NŐKÉNT ROSSZ NAPUNK VAN

Minden nő életében vannak olyan időszakok, amikor nem érzi jól magát a bőrében. Nem az általános rosszkedvre, vagy azokra a bizonyos napokra gondolok, hanem amikor tényleg úgy érezzük, ennél minden csak jobb lehet.

Ok nélkül hibákat keresünk a munkánkban, magunkban, a kapcsolatunkban, és ilyenkor sajnos abba nem gondolunk bele, hogy ha ez a negatív hozzáállás, állapot elmúlik, milyen maradandó károkat is okoztunk ez idő alatt.

A semmiből undokok leszünk, a munkahelyünkön, figyelmetlenek a szeretteinkkel, esetleg kötözködünk a párunkkal, aki egyébként tényleg nem tehet semmiről. Még ha úgy érezzük is. Sokszor saját magunk generálunk egy konfliktust, csak azért, hogy valami heves vagy impulzív dolog legyen a kapcsolatunkban. De abba nem gondolunk bele, hogy az elvárások mellett kötelezettségeink is vannak. A párkapcsolatokban is. 

 

Nőként emocionálisok vagyunk, talán néha túlságosan is. A háztartásba, munkába, kapcsolatba belefektetett energia hiába okoz örömet, kivesz belőlünk. Egyszerűen lemerülünk. És ilyenkor nyűgösek vagyunk, kötözködünk, elégedetlenek vagyunk, de nem tudjuk megmondani mivel. Nem vagyunk túlságosan szerethetők, ilyen viselkedés mellett. De pont ilyenkor van rá a legnagyobb szükség. Hogy ilyenkor érezzük, hogy valaki törődik velünk. Egy forró tea az egész napos rohanás után, egy vacsora, bármi apróság, amivel kicsit visszatöltődik az energiaszintük, és érezzük, miért is várjuk, hogy haza érjünk. Az otthonunkba. Egyedülállóként is meg kell teremteni azt a harmóniát, akár csak néhány órára, ami feltölt és visszaráz az életbe, hogy meglássuk, milyen szerencsések is vagyunk az életünkkel.
Akár egy nyugodt hajmosás, egy jó könyv, egy pohár bor, valami, amiben el tudunk merülni és végig gondolni, mi is a bajunk tulajdonképpen?

 

A hét közbeni hajtásban sokan bele esünk abba a hibába, hogy munka után csak az otthoni teendőkkel vagyunk elfoglalva, aztán éjszaka ágyba esünk. Reggel pedig monoton kezdődik elölről. Nem állunk meg, és értékeljük a pillanatokat, nem vesszük észre, hogy eddig, ha egy hosszú nap után megpillantottuk kedvesünket, felcsillant a szemünk, most meg még csak az sem tűnik fel, ha haza ér. Nem állunk meg, és nézzük, hogy egy kislány milyen boldogan ugrál az új gumicsizmájában az esőben, csak bosszankodunk, hogy milyen idő van…És utána, nem állunk meg észrevenni a szivárványt.

 

A vitaminok pótlásával, megfelelő gyógyhatású, hangulatjavító teákkal sokat javíthatsz általános hangulatodon és vitalitásodon egyaránt. A lényeg, hogy ne hagyd el magad.