Mr.Potencia / Hírek
 

top 10 potencianövelő termék decemberi eladás alapján

Decemberben a Red One Plus meghívta a harcot a Boom Boom potencianövelővel. Kőkemény harc volt ez, mely hónapok óta tartott az első és második hely között. Most végre, a Boom Boom potencianövelő csak a második helyezést tudta elérni. Mióta a Dragon Power potencianövelő terméket kivonták a piacról, azóta a BoomBoom potencianövelő oly mértékben megerősödött, hogy szinte úgy tűnt nem lesz ellenfél, mely megszoríthatná és letaszíthatná a dobogó legfelsőbb fokáról, aztán pár hónappal ezelőtt megérkezett a Red One Plus potencianövelő termék, mely már az első 3 hétben - olyan produkált, amit mi még nem láttunk az elmúlt évek alatt - felkerült a második helyre. Itt már fogtuk fejünket, és kíváncsian vártuk és néztük hónapról hónapra, hogy vajon mikor következik be a Boom Boom potencianövelő kiütése az első helyről. Hát megtörtént, vége, elesett és új győztest avathatunk most. Az első helyen minimális különbséggel, de a Red One Plus lett. Így bátran kijelenthetjük, hogy a Red One Plus mától Magyarország egyik legkedveltebb, és legkeresettebb alkalmi potencianövelő terméke. Bár százalékban szinte nem is látszik a különbség, de a számokban látjuk azt a minimális különbséget, amely első helyre emelte a RedOnePlus terméket. Mi a hajunkat tépkedtük szálanként a havi összesítésnél, hogy vajon most mi lesz, hogy lesz és mennyi lesz... a végeredményen megdöbbentünk, hangosan felsikoltottunk és pezsgőt durrantottunk szinte... több havi ostromnak lett most vége - de persze ez csak egy csata a "háború" még folytatódik. Lezárult egy korszak és egy év... hamarosan megírjuk az éves beszámolónkat is erről az egészről, hogy pontosan mik voltak az előzmények és mi is történt pontosan nem is a top 10 hanem a top 20 potencianövelő között a 2016-os évben. Megemlítjük majd a kieső játékosokat is - Dragon Power, El Torito For Men és társaikat, melyek év közben elestek a csatákban. De most térjünk is vissza az elemzéshez. Tehát a Red One Plus 5% ot volt képes javítani a pozícióján a novemberi eladáshoz képest és ez meg is hozta az eredményt, mert így 17%-on zárt a decemberi hónapban. Második helyre került így a Boom Boom potencianövelő termék, mely novemberi hónapban 33%-al nyert de a decemberi hónapban ez mindössze csak 17% volt. Részben azt mutatja, hogy egyre többen próbálták ki a Red One Plus és más potencianövelést elősegítő termékeket is. Egyik szemünk sír, a másik meg nevet... de ennek a harcnak még nincs vére ebben is biztosak vagyunk. Most kezdődött az év, 2017. Rengeteg dolog fog történni ebben az évben is biztosak vagyunk benne. A teljes elemzésért kattintson ide.


 

 

A csodatevő tojás és egyéb potencianövelő szerek

Ezúttal - a Káma-Szútra és az Anangaranga című híres szerelmi tankönyvek szerzői - Vásztjájana és Kaljánamalla, valamint - a hasonló témájú Illatos kert tuniszi arab írója - Muhhamad-an-Nefzawi tanácsaiból és receptjeiből gyűjtöttem egy csokorra valót.
Indiában az erotika tudománya meglehetősen régi keletű, hisz Vásztjájana világhírű könyve a Káma-Szútra vagyis A szerelem vezérfonala, vagy A szerelem tankönyve, körülbelül a 3. században születhetett. Írója azonban utalást tesz arra vonatkozóan, hogy munkájában, átvette és felhasználta a régebben született művekben leírtakat is. A Káma-Szútrában az egyik fejezet a vágyfokozó szerek használatáról ad felvilágosítást.
„A szerelemkeltő és a nemi képességet fokozó szerek készítését az orvosi tudományból, az Atharva-Védából, a varázsmesterséggel ismerős egyénektől, rokonoktól és bizalmas barátoktól lehet elsajátítani. Nem szabad olyan szereket alkalmazni, amelyek kétségesek, az egészségre károsak, élőlények megölése árán nyerhetők vagy tisztátalan anyagokból készültek. Csak olyan szereket kell használni, amelyek senkinek rosszallását ki nem hívják, melyeket a jó barátok helyesnek találtak és a bráhmanok (hindu papok) áldásukkal szenteltek meg.”
Három javaslata - a sok közül - arról szól, miként fokozható a nemi képesség. Az egyik cukros tejben főzött kos-, vagy bakhere fogyasztását tanácsolja, a másik szerint tavasszal minden reggel meleg ghít, azaz olvasztott, tisztított vajat kell inni. A harmadikban pedig azt állítja, hogy az a férfi, aki a rizst és a verébtojást tejben megfőzi, majd ghít (tisztított vajat) és mézet ad hozzá, s ebből megiszik kellő mennyiséget, számtalan nőt tud kielégíteni. A szerző emellett a recepteket nagyon egészségesnek, erőt adónak és kellemetesnek is tartja.
Kaljánamalla, vagyis a Szép Malla könyvének címe Anangaranga, azaz „A Testetlen (vagyis Káma, a szerelmi játékok istenének) színpada”. Művét hűbérurának, Ládakhánnak írta. A mű eredetéről és a szerzőről mindössze annyit tudni, hogy valószínűleg a muszlim Lódi dinasztia (1490-1520) uralkodása alatt élhetett, (bár a Ládakhán nevet nem tudták azonosítani), s az író családja, a Kaljánamallák feltehetően Rádzsaszthán, vagy Gudzsarát valamelyik kis királyságának uralkodói lehettek.
Kaljánamalla könyvének egyes fejezeteit helyszíneknek, azaz szthaláknak nevezte el. A hatodik szthalában az izgatottság előidézéséről valamint a nemi képesség fokozásáról többek között azt írja, hogy „Keverjünk össze mézet, ghít agasztjafa (többféle növény lehet, például nektár, ambrózia) nedvével és tankanával (bórax vagy Feronia Elephantum gyümölcse). Ezzel kenjük be a szerelemoszlopot. Így a lányt izgalomba hozza a férfi. Aki lefekvéskor mézzel kevert porrá őrölt régi cukorból tamarindusz gyümölcsből és vjósából (három csípős fűszer - száraz gyömbér, hosszúbors, feketebors - keveréke) készített kenőccsel bekeni szerelemoszlopát, az előcsalja a nő szerelemvizét.” „Aki egy karsa (18,144 g) súlynyi madháhva (többféle növény neve: Bassia Latifolia, Jonesia Asoka Roxb. stb.) porát mézzel és ghível (tisztított vaj) összekeveri, az száz nőt is kielégíthet.” Egy másik tanács: „Vegyünk nappali lótusznedvet, adjunk hozzá azonos mennyiségben ghít (tisztított vaj), majd tízszeres mennyiségben tejet. Ezt mézzel és fehér cukorral együtt főzzük - íme a legkiválóbb erősítőszer.”
Az Illatos kert szerzőjéről, Muhammad an-Nefzawiról szintén meglehetősen hiányosak az ismereteink, mindössze egyetlen, - az előbb említett - könyve maradt fenn, melynek keletkezési ideje ugyancsak bizonytalan, a 15. század utolsó harmadára teszik. A könyv a muszlim vallású arab világ szerelmi életébe enged bepillantást. A házasság útján létrejött egyesülés vallási kötelezettség volt, Mózes parancsa, a „szaporodjatok és sokasodjatok” az iszlámban is érvényesül. A Korán szerint „Mikor egy férfi hitvesére néz, s az visszanéz reá, Allah kegyelemmel tekint le rájuk. Mikor megfogják egymás kezét, bűneik ujjaik között távoznak, mikor együtt hálnak, angyalok állják őket körül a földtől a mennyboltig. A kéj és a vágy olyan szépek, mint a hegyek. Ha a feleség viselős lesz, jutalma annyi, mint a böjté és a szent háborúé együtt.” (Léderer György fordítása)
Az Illatos kert bevezetőjében ez olvasható: „Hála légyen Allahnak, aki a férfiúi örömök forrását a nő hasadékába helyezte, és úgy rendelte, hogy a férfi dárdája nyújtsa a legnagyobb gyönyört a nőnek. Nem adatik meg a nőnek az öröm és a kielégülés, ameddig a férfi szerszáma belé nem hatol; és hasonlóképpen a hímtag sem ismer pihenést vagy nyugalmat, amíg be nem nyomul a rések résén át.” A könyv utolsó – huszonegyedik – fejezete a tojás hasznáról a következőket írja:
„Tudd meg, ó vezír - Allah legyen kegyes hozzád -, hogy ez a fejezet sok olyan hasznos tanácsot tartalmaz, amelyek segítségével az egyesüléshez erőt nyerhetsz, ezért egyformán tanulságos olvasmány öregeknek és fiataloknak. Így szólt a bölcs és tudós sejk, korának legokosabb embere, aki jó tanácsokkal látta el Allah teremtményeit - hallgasd hát szavát: 
Aki mindennap éhgyomorra tojássárgáját eszik - fehérje nélkül -, az fokozott vágyat fog érezni a közösülésre. Ha három napig ugyanezt eszi őrölt hagymával elkeverve, akkor hasonlóképpen heves vágyai fognak támadni.
Aki megfőzi a spárgát, azután vajban megsüti, majd ráüti a tojássárgáját és meghinti illatozó őrölt fűszerekkel, s ezt az ételt rendszeresen fogyasztja, annak felpezsdül a vére, fokozódik férfiereje és heves vágy ébred benne.
Aki az apróra vágott hagymát serpenyőbe teszi, majd illatos fűszerekkel ízesíti, s végül a tojássárgájával olajban megsüti, az szavakkal le nem írható férfierőre kap, ha több napon át eszik ebből az ételből.
Aki a teve tejét mézzel elkeverve rendszeresen fogyasztja, annak csudamód megnő férfiúi ereje, és hímtagja éjjel-nappal készenlétben áll.
Aki néhány napig tojáson, mirhán (illatos növény, drága füstölőszer), kínai fahéjon és borson él, annak megsokszorozódik nemző ereje, gerjedelme felfokozódik, és úgy érzi, hogy soha többé nem is tér nyugovóra.
Aki egész éjjel szeretkezni szeretne, de a vágy hirtelen tört rá, s már nincs ideje, hogy az imént említettek szerint kúrálja magát, az a következőképpen járjon el: Vegyen annyi tojást, amennyit csak meg tud enni, süsse meg friss vajon serpenyőben, majd adjon hozzá jó sok mézet és keverje össze. Egyen belőle egy kevés kenyérrel annyit, amennyi csak beléje fér, és hímtagja azon az éjjelen nem ismer majd nyugodalmat.
Erről írta egy ismeretlen szerző a következő verset:
Abul-Hailúdzs tagja állva meredezett
Harminc kerek napig, mert sok hagymát evett.
Abul-Haidzsá pedig egyetlen éjszaka
Nyolcvan szűz leánynak lett a hites ura.
Tehette ezt azért, mert csak hommoszt evett,
S nem ivott rá mást, csak mézzel kevert tejet.
S ne feledd Maimúnt, aki bírta maggal,
Ötven éjjel s nappal köpült szorgalommal.
Nem volt megállása, folyvást nyomakodott,
S nem hogy belefáradt, de rátett tíz napot.
Maimún, a rabszolga, mást sohasem evett,
Mint tojássárgáját és puha kenyeret.”
(forrás: www.erzsebetrosta.hu)  A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.


 

 

Potencianövelő szerek - Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak

Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, amit minden férfi feltesz, ha nehézségei támadnak a szexuális teljesítményével.
Mikor használ a potencianövelő, mikor érdemes szednem?
Ahhoz, hogy a potencianövelő gyógyszerek kifejtsék a hatásukat, megfelelően stimulált szexuális állapot szükséges. Ez azt jelenti, hogy egyik készítmény sem nyújt segítséget az alacsony libidóval járó szexuális problémák esetén. Szintén nem nyújt megoldást a potencianövelő tabletta számos olyan esetben, amikor a nemi szervek komolyabb eltérései állnak a problémák hátterében.
Az esetek többségében azonban a merevedési zavar jól kezelhető gyógyszeres úton, a vérellátás, a simaizomzat szabályozásán keresztül. Hogy biztos választ kaphasson, mindenképpen érdemes urológus szakorvost felkeresnie. Ahhoz, hogy minden esetben a legmegfelelőbb kezelési módot választhassa szakorvosunk, elengedhetetlen a korrekt diagnózis felállítása, amelyet alapos vizsgálatok (pl. laboratóriumi tesztek, képalkotó vizsgálatok, éjszakai merevedés vizsgálata, szervet érintő egyéb kiegészítő vizsgálatok, stimulációs tesztek, szövettan) kell, hogy megelőzzenek.
Nagyon sok pár életében okoz feszültséget, ha nem kielégítő a szexuális életük, ugyanakkor a merevedési zavar legtöbbször kezelhető probléma. Ne hagyja, hogy a potenciazavar negatívan befolyásolja párkapcsolata minőségét, kezeltesse időben! Napjainkban ehhez már többféle korszerű készítmény is rendelkezésre áll, ami a férfiak segítségére lehet. 
(forrás:www.webbeteg.hu)  A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.


 


 

A többszörös orgazmus a férfiaknál

A női többszörös orgazmus egy elfogadott ténynek tekinthető, ilyenkor a hüvely- és húgycső körüli, méh- és gátkörnyéki izmok ritmikusan összehúzódnak. Ezek az izmok igen gyengék, tudatosan nem tudjuk megfeszíteni-elernyeszteni őket. Arnold Kegel dolgozta ki az ötvenes években az orgazmus-készségben igen fontos szerepet játszó izomcsoport fejlesztését. Ezt nevezzük ma intimtornának, amely segítségével fokozható az orgazmus intenzitása is.
De lehetséges ez a férfiaknál is?
A férfiak esetében a prosztata körüli izom aktivitásával érhető el ez a hatás. Ez az izom a prosztatában működő szelepet vizeléskor és ejakulációkor be- és kikapcsolja. Ha ez az izom megakadályozza a szelep kinyitását, akkor lehetséges az orgazmus, kilövelés nélkül is. Elméletileg tehát ötszörös vagy hatszoros orgazmusra is képesek lehetnek a férfiak.
Itt ismét felvetődik a kérdés, hogy ez valódi orgazmus, vagy csak hasonlít az orgazmusra? Egyes kutatók szerint ez a jelenség nem nevezhető orgazmusnak, mivel annak időtartama nagyon rövid, ezért nem hasonlítható az ejakulációhoz. Mások viszont úgy vélik, hogy az orgazmushoz hasonlító érzések szintén orgazmusnak minősíthetőek. Más szóval egyes férfiak képesek lehetnek többszörös orgazmus közeli állapotokat megvalósítani, amíg végül el nem érik az ejakulációt. Meg kell említeni azt is, hogy a prosztata körüli izom tornáztatásával azok gyorsabban regenerálódnak, és hamarabb képessé válhatnak az újabb aktus elkezdésére, az intim tornának tehát férfiak esetében is lehetne létjogosultsága. 
(forrás:WEBBeteg - Lektorálta: Dr. Jóna Angelika, gyermekorvos)  A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta
.


 


 

A korai magölés kezelhető!

Viselkedésterápiás megközelítéssel, a korai magömlés rossz tanulási folyamat eredménye. A férfi korábban valamiért sietett az önkielégítéseivel, titkolta, bűntudata volt, ezért rögzült a korai, 2-3 percen belüli magömlés. Olyan rövid is lehet ez az időszak, hogy néhány másodperc, mozdulat után is megtörténhet a magömlés, mely kondicionális tanulás következménye. A fiúk 6-7 éven át gyakorolják ezt, részint mert az önkielégítés célja a magömléssel járó örömszerzés, részint, mert minél hamarabb szeretnének kiszabadulni a bűntudattal járó helyzetből. A hosszabb időtartamot meg kell tanulniuk.
Az analitikus megközelítésnél általában a nők, vagy a konkrét partner iránti ambivalens, vagy ellenséges érzelmeket kell tudatosítani a férfiban. Ugyanis a dinamikus irányzatok főleg a személyiségen belüli, többnyire tudattalan, erők mozgató hatásával, küzdelmével magyarázzák a tüneteket.
Viselkedésterápiában késleltetni kell a magömlést, elterelő fantáziálás, az ingerlés szüneteltetése, vagy az elszorításos technika segítségével. Ez utóbbi technika minden férfinál kiváltható reflexszerű folyamat, mely gátolja a magömlés beindulását. A hímvessző alsó oldalán vonulnak azok az idegpályák, melyek felelősek az ejakulációért, és annak blokkolásáért. Ha megfelelő időpontban a hímvessző alsó felszínére, közvetlenül a makk alatt határozott nyomást gyakorlunk, az ejakulációs folyamat blokkolódik, pontosabban nem indul be. Mi a "megfelelő időpont"? A merev hímvesszőn, az izgalom magas szintjén bármikor kipróbálhatjuk az elszorításos technikát. A korai magömlés késleltetés elsajátítható. Azonban van egy pont, ami után átbillen a férfi az "elkerülhetetlenségi szakaszba". Ekkor már hiába próbálkozik akár mivel, az ejakuláció reflexfolyamata beindul, a magömlés nem kerülhető el. Ez 5-10 másodperc nagyságrendű időszak a magömlés elott. Ez is tanulás eredménye, hogy a fiatalember érzékelje a magömlés közeledtét, illetve azt, hogy mikor lépett be az "elkerülhetetlenségi" szakaszba.
Tanácsos már a serdülőben tudatosítani, hogy a korai magömlés megelőzése érdekében ne a "gyors" időre alakítsa ki a nemi működésének reflexfolyamatát.
(forrás:webbeteg.hu)  A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta
.