Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

Újabb NÉBIH ellenőrzés volt, mely ismét egy potencianövelőt érint.

Újabb NÉBIH ellenőrzés volt, mely ismét egy potencianövelőt érint. Ismét ellenőrzés tartott a NÉBIH és bevonta egy termék forgalmazását.

A NÉBIH újabb ellenőrzést tartott, mely során a Panda Vit Pharma Kft. által forgalmazott Eroton potencianövelést elősegítő termék került terítékre. A bevizsgált termék forgalomból való kivonását, a fogyasztókhoz eljuttatott termékek visszahívását rendelték el.

A megmintázott termék:

Eroton növényi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak
Nettó tömeg: 1 g (2db 500mg-os kapszula)
A megmintázott termék minőségmegőrzési ideje: 11.07.2019 és a 11.10.2020.
A megmintázott termék forgalmazója: Panda Vit Pharma Kft. (1063 Budapest, Színyei Merse utca 10.)
OGYÉI nyilvántartási szám: 18363/2017.
Kimutatott gyógyszer-hatóanyag: Tadalafil, Szildenafil.

Az étrend-kiegészítőkről szóló rendelet semmiképp sem engedélyezi a gyógyszer-hatóanyagok jelenlétét egy étrend kiegészítő termékben, mivel ezek a készítmények élelmiszernek minősülnek. A gyógyszer-hatóanyagok jelenléte kizárólag az engedélyezett, felügyelt körülmények között előállított gyógyszerekben engedhető meg. Az ezen hatóanyagokat tartalmazó termékek kiadása Magyarországon orvosi rendelvényhez kötött.  A Nébih – minőségmegőrzési időre való tekintet nélkül – elrendelte a fenti termék forgalomból történő kivonását és visszahívását, valamint a vevőkhöz már kiszállított Eroton étrendkiegészítők azonnali visszahívását, továbbá megtiltotta a raktáron lévő készletek forgalmazását. Cégünk természetesen minden érintett terméket visszavásárol. Ez ügyben kérjük írjanak az info@mrpotencia.hu e-mail címre, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk Önnel.

Az Eroton potencianövelő helyett ajánlani tudjuk a Longer potencianövelő készítményt, mely kiszerelésében és árában is hasonló.

Az Eroton potencia kapszula helyett még javasolni tudjuk az Illusion kapszulákat is, mely szintén hasonló hatással bír mint az bevont termék.