Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 540 7432

Potencianövelők új 5-ös listája

Potencianövelők új 5-ös listája Régen sokat írtunk statisztikai adatokat a legjobb termékekről, de egy idő után már unalmassá váltak a cikkek, mert nem volt bennük túl nagy változást. Most ismét írunk egy kis statisztikát, de csak 5 termékkel kapcsolatban, melyek most a legjobban mennek.

Igazán rég volt már szó arról, hogy mely terméket is a legjobbak mostanában. Gondoltuk most, hogy segítséget nyújtunk a következő apró kis cikkel.

Átnézve az elmúlt hónapok eladási statisztikát, a következő potencianövelő termékeket javasoljuk, amelyekkel biztosan nem lőhet mellé.

1.      DolceVita potencianövelő. Jelenleg az egyik legjobbnak mondott 2 kapszula potencia termék. A korábban jól ismert gold power vagy rolya g power termékek hatásosságát felülmúlja. A DolceVita potencia kapszula 2 darabos kiszerelésben érhető el, korábban már ez a termék volt 4 kapszulás kiszerelésben is. Mióta a két potencia kapszulás verzió elérhető, azóta szerinte z egyik legjobb termék lett ebben a kiszerelés kategóriában.

2.      Herkules potencianövelő. Na erről csak annyit mondanék, hogy régen is az egyik legjobb termék volt, mikor még csak négy kapszulás kiszerelésben volt elérhető, de most a hat kapszulás potencia termékek között érhető el. Ebben biztosan nem fog csalódni. A minőségében nem fedezhető fel a hullámzás – hol jó hol nem jó. A herkuls kapszulák kimondottan egyenletes minőséget képviselnek. Most is azt a visszajelzéseket kapjuk, hogy az egyik legerősebb potencianövelő termék. Szóval nem volt ez másképp régen se de most sem. Bárki számára hatásos lehet.

3.      Pertinax plus. Na aki követ minket évek óta és olvasta a korábbi top10 potencianövelő listánkat, akkor az pontosan emlékezhet arra, hogy az egyik legsikeresebb és legkeresettebb potencianövelő termék, mely a potencianövelő kapszulák között valaha is létezett. A Pertinax 3in1 sikerét a potencianövelő, a termékenység fokozó és a késleltető hatása hozta meg. Nincs még egy olyan jó összetételű kapszula, mely ilyen jól lenne össze kombinálva.

4.      Dragon Power. Ez az a termék, mely már mondhatni évtizedek óta jelen van a potencianövelő kapszulák között. Ha eddig még nem hallott róla, vagy nem próbálta még ki, akkor nincs más választása, mint hogy ezt megtegye most. A Dragon Power kapszulái igazán magas hatóanyag mennyiséggel rendelkeznek, és hónapokon, sőt korábban még éveken keresztül vezette a potencianövelő kapszulák eladási listáját. Természetesen most sincs ez másképp, nem hiába van benne a legjobbak között most is. A Dragon Power ára időnként változik ez tény és való, és már valóban nem az a pár száz forintos termék mint pl 2006-ban volt, de a hatásossága pont ugyan olyan mint régen. A Dragon kapszulákban nem fog csalódni.

5.      Új termék a piacon a Bang Bang. Elég keresett termék lett, mióta nincs Boom Boom potencianövelő termék a piacon. Sajnálatos módon a Boom Boom potencianövelőt már több alkalommal is betiltották, így előre láthatólag az a termék már nem lesz újra elérhető, de a BangBang potencia kapszula, mely 5 darabos kiszerelésben érhető el, szerencsére igen magas minőséget képvisel. A BangBang ára talán első ránézésre kicsit magasnak tűnik a többi potencia kapszulához képest, de a hatásossága alapján ez a készítmény megéri az árát. Amennyiben eddig még nem volt szerencséje ehhez a termékhez, úgy érdemes lehet megrendelnie, és tennie vele egy próbát.

Nos ez a kis összeállítás már nem olyan mint régen volt. De mivel nincs akkora változás a termékek között mint régen volt, í]y most láttuk aktuálisnak azt hogy egy kis információt adjunk arról, hogy mely termékek lehetnek most hatásosak a potencianövelők között.

Ettől függetlenül ahogy régen is mondtuk, a potencianövelők között elég nagy a verseny, mivel számtalan új termék jelenik meg a piacon – online vagy offline – is. Gondolhatunk itt a következő termékekre melyek szintén az utóbbi hónapokban láttak napvilágot. Blue Magic potencianövelő kapszula, 5 szemes kiszerelésben érhető el, hatásossága a Bang Bang termékével azonos lehet kb. Legalábbis összetétel tekintetében mi ezt látjuk. Jött még egy új 4 kapszulás termék is, mely nem más névre hallgat mint az Anaconda For Men. Ennek erősségéről még nem tudunk sokat, mert elég új a termék, és véleményeket még nem igazán kaptunk róla. Talán egy két telefonos visszajelzés érkezett eddig, hogy a termék jó és hatásos. Ugyan ide lehet sorolni a Red Rooster potencia kapszuláit is.  Ez egy két szemes termék, mely árában már szintén közelít egyéb más hatékony két szemes termékhez képest. Hatásosságáról még szintén nagyon keveset tudni, mivel egy hónapja van nálunk. Újabb termékek közé tartozik a Red Diamond, a Shadow, a Constad és az új Rider is. Ezek a potencianövelő kapszulák elérhetőek több féle kiszerelésben is – lehet vásárolni belőlük 2-4 és végre újra van 8 darabos kiszerelés is ezekből a készítményekből.

Amennyiben Ön szívesen vásárol új termékeket, akkor az fentebb soroltak közül érdemes párat kipróbálni.