Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 540 7432

Új generációs potencianövelő és/vagy vágyfokozó zselék

Új generációs potencianövelő és/vagy vágyfokozó zselék Ismerkedjen meg a 11 fajta szájon át beszedhető potencianövelő és/vagy vágyfokozó zselénkkel.

POTENCIANÖVELŐ ÉS/VAGY VÁGYFOKOZÓ ZSELÉK JELENLEG MAGYARORSZÁGON

1.CRYSTAL LIBIDO JELLY - 5 DB
2.DELAYXETINE ORAL JELLY - 7 DB
3.DEVILS CANDY ORAL JELLY - 5 DB
4.EXTREME JELLY STICKS - 5 DB
5.LIBIDO JELLY - 7 DB
6.LIBIDO7 JELLY STICKS - 5 DB
7.LUCIFERS FIRE JELLY STICKS - 5 DB
8.MALE XL ORAL JELLY - 5 DB
9.MENAGRA ORAL JELLY - 2 DB
10.SEVEN SINS JELLY - 5 DB
11.WEEKEND ORAL JELLY - 1 DB

Zselés állagú potencianövelő terméket keres? Korábban próbált már hasonló terméket mint pl a Makagra Oral Jelly mely növényi összetétellel rendelkezett, vagy esetleg Önnek inkább a Kamagra Oral Jelly az ami korábban bevált? Akkor most jó helyen jár, mert bemutatjuk Önnek az új generációs potencianövelő zselés termékeinket.

Mik az előnyeik a potencianövelő zselés termékeknek?
A potencianövelő oral jelly termékek szájon át szedhetők be. Használatuk igen csak egyszerű és gyors. Felszívódásuk azáltal, hogy már a nyálkahártyán keresztül elkezdődik, így hamarabb képes potencianövelő és erekciót elősegítő hatás elérésére. A legismertebb ilyen jellegű termék talán a Kamagra Oral jelly, más néven a kamargra zselé, de mivel ez alapjában véve egy gyógyszer hatóanyagot tartalmazó potencianövelő zselé, másrészről magyarországi forgalmazása teljesen illegális, ezért mi nem is ejtenénk erről több szót, csak annyit, hogy a Kamagra zselé hivatalosan sehol nem érhető el.
Amiről viszont mi szeretnénk beszélni az nem más mint a jelenleg 11 féle változatban elérhető orál jelly.
Vegyük is sorra melyik potencianövelő zselé mit is tud.

1. CRYSTAL LIBIDO JELLY
A Crystal libido zselé egy olyan szájon át bevehető zselés állagú potencianövelő és vágyfokozó, melyet nem csak a férfiak de a nők is használhatnak. Unisex termékek között talán az egyik legjobbnak tartott gyors felszívódású készítmény. Melyet ajánlunk azoknak a férfiaknak és nőknek akik szeretnék egy kicsit felpezsdíteni a szexuális mindennapjaikat. Továbbá olyan pároknak is ajánljuk a terméket, akiknél egymás előtt még a potencia fokozás és a vágykeltés témája sem tabu.

2. DELAYXETINE ORAL JELLY
Delayxetine oral zselé egy olyan készítmény, melyet kimondottan azoknak a férfiaknak készítettek, akik kori magömlésben szenvednek. A készítményben lévős speciális növényi összetevők segítségével Ön nagyobb aktivitásra, fokozottabb fókuszra tehet szert, mely segítségével a korai magömlés a korai ejakuláció elkerülhető. A Delayxetie termék segítségével Ön komoly teljesítményre lehet képes, és hosszabb szexuális aktusokat élhet át feleségével, kedvesével vagy új szerelmével. Ezzel a termékkel nem fog felsülni, vagy gyorsan elélvezni.

3. DEVILS CANDY ORAL JELLY
Devils Candy zselé egy kimagasló minőségű potenciafokozásra létrehozott zselé, mely talán a legjobban megközelíti a korábban ismert kamagra zselé hatását. A Devils Candy segítségével extra kemény erekció elérése nem csak álom, hanem már valóság is lehet. Pillanatok alatt használhatja, akár egy éjszakai gyors numera alkalmával is. Kibontja, belenyomja a szájába, kicsit nyelv alatt tartja és lenyeli. Ennyi az egész, a többi meg már csak történelem. Gyors felszívódása miatt, elég hamar érezni fogja a kemény erekciót.

4. EXTREME JELLY STICKS
Az Extreme zselé egy magas hatásfokú potencianövelő termék, mely segítségével Ön extreme kemény péniszhez, extreme élvezetekhez juthat, amennyiben Ön is elkezdi használ a terméket. Az extreme oral jelly gyors felszívódásai miatt Ön bármikor készen állhat egy vagy akár egymás után több kielégítő szexuális aktusra is.

5. LIBIDO JELLY
A Libido zselé a többi terméktől eltérően 7 darabos kiszerelésben létezik, ezért is hívják más néven hetes zselének. Minden nap akár felhasználhat belőle egyet, és élvezheti a Libido zselé okozta pozitívumokat. Speciális növényi összetételének köszönhetően a kemény merevedés nem maradhat el. Alkalmazza akár minden nap, és fokozza szexuális teljesítményét. Függőséget nem okoz, ezért bármikor abba is hagyhatja a Libido Jelly szedését.

6. LIBIDO7 JELLY STICKS
A Libido7 bár a nevében szerepel a 7-es, de ez is csak egy öt tasakból álló potencianövelő készítmény, mely zselés állaga miatt könnyen felszívódik, és gyorsan okozhat önnek harckészültségi helyzetet. A készítmény szexuális inger hatására egyből kifejti a hatását, mely nem más, mint az ágaskodó és kőkemény pénisz érzése. Ezt meglátja párja, biztosan örömmel fogadja majd a közeledését, a nap bármely szakában.

7. LUCIFERS FIRE JELLY STICKS
A Lucifers Fire zselét kimondottan a nők részére fejlesztették ki. Ez egy olyan speciális összetételű vágyfokozó zselé, melyhez hasonlót nem igazán lehet találni nők részére. Tehát már nem csak a férfiak élvezhetik a potencianövelő zselék könnyű és gyors használatának lehetőségét, de a nők is bármikor előkaphatnak egy lucifers zselét, és fokozhatják libidójukat, vagy nemi vágyukat. Ajánljuk minden olyan nő részére, aki kicsit fel szeretné pezsdíteni a szexuális életét, a szexuális aktivitását, vagy még jobban be szeretne gerjedni szex közben.

8. MALE XL ORAL JELLY
A Male Xl zselé segítségével nem csak hogy a potenciája fokozódhat, de a pénisz mérete is növekedhet alkalmi jelleggel. Rendszeres alkalmazás mellett a pénisz méret növekedése és a pénisz vastagodása is elkerülhetetlen. Alkalmazza akár minden nap a male xl potencianövelő és pénisznövelésre is hatással levő terméket, és okozzon pozitív meglepetést párjának.

9. MENAGRA ORAL JELLY
A Menagra zselé egy svájci gyártmány. A termék minősége kimagasló, hatásfoka különlegesen erősnek mondott. A Menagra zselé jelenleg 2 tasakos kiszerelében érhető el, így ha Ön a potencianövelő zseléket szeretné letesztelni, akkor az egyik legjobb választás lehet az Ön részére. Próbálja ki minél hamarabb és élvezze a napokon át tartó szexuális inger hatására létrejövő keményebb erekciót és a hosszabban tartó szexuális együttléteket.

10. SEVEN SINS JELLY 
A Seven sins oral jelly, más néven magyarra fordítva a "7 bűn" zseléje, mely szintén férfiak és nők részére is ajánlott lehet a szexuális élet jobbá tételére. Dobja fel a házasságát azzal, hogy a sevens sins zseléit használják párjával. Együtt jó a szex, és együtt még jobb lehet a szex, ha a sevens sins zseléket alkalmazzák. Gerjedjenek egymásra még jobban, és éljenek át új szexuális élményeket együtt.

11. WEEKEND ORAL JELLY
A Weekend zselé nem más mint egy egyész hétvégén át tartót egy darabos kiszerelésben elérhető szájon át alkalmazható zselés állagú potencia készítmény. A potencianövelő szerek között sok jó termék létezik, és sok terméknél ígérnek több napig tartó hatást, ami sok esetben elmard az elvártaktól, de a weekend zselé esetében ez nem maradhat el. Ahogy szokták volt mondani, a név kötelez.

Mitől olyan jók a potencianövelő vagy vágyokozó zselés termékek?
A potencianövelésre vagy vágyakozásra kifejlesztett szájon át szedhető zselék, melyet nőknek vagy férfiaknak esetleg egyszerre mind két fél számára fejlesztettek ki, azért nagyon jók, mert használatuk igen egyszerű, felszívódásuk igen gyors, mellékhatásuk nincs, és függőséget sem okoznak. Szinte bármikor, bárhol felhasználhatók, nem kell hozzá még víz sem, csak előveszi a zsebéből, elszakítja a perforációnál a tasakot, belenyomja a szájába és ízlelgeti egy kicsit, majd lenyeli, és hamarosan már érezheti is a zselés állagú potencianövelők vagy vágyokozók hatását.

Ezek a zselék olyanok mint a kamagra zselé?
Ezek a termékek nem olyanok mint a jól ismert kamagra zselé vagy kamagra oral jelly. Ezek a termékek mindegyike speciális gyógynövényekből összeállított hosszú kutatási munka által kifejlesztett termékek, melyek az egész eu-ban hivatalosan megvásárolhatók. Véletlenül se tévessze meg Önt olyan webáruház kínálata, ahol a kamagra zselét vagy a kamagra tablettákat forgalmazzák. Azok nagy valószínűséggel mind hamisítványok, vagy teljes mértékben illegális forrásból származnak. Cégünk csak megbízható és hivatalos eu-s forgalmazóktól, gyártóktól szerezzük be a zselés potencianövelő vagy gyors hatású vágyfokozó zseléket is.