Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947
Ön itt jár: > >

Hírek

2019. 06. 19. 19:54:38
A gyömbér hatása, mellékhatása és alkalmazása

Szereted a házipraktikákat? Igyekszel minél több megbetegedést, egészségügyi kérdést természetes módon, a gyógynövények hatásával orvosolni? Ha így van, biztosan hallottál már a gyömbér számtalan pozitív tulajdonságáról és felhasználási területéről. Sok mindent azonban meglehetősen ritkán említenek meg a gyömbérrel kapcsolatosan. Hatékony a megfázásos tünetekkel szemben… de azt is tudtad, hogy bizonyos szexuális problémák esetén is segítségedre lehet?

Cikkünkben részletesen írunk a gyömbér sokszínű, pozitív tulajdonságairól, fogyasztásának megfelelő mértékéről, felhasználási módjairól és mellékhatásairól egyaránt.

2019. 06. 14. 19:40:02
Kapuzárási pánik - tünetek és kezelés

A kapuzárási pánik kifejezést hallva a legtöbb embernek mosolyra görbül a szája. Rögtön mindenki egy 55 éves férfit lát maga előtt, aki régi autóját lecserélte egy hitelből fizetett piros sportkocsira. A kapuzárás, kapuzárási pánik kifejezéshez pejoratív, sértő jelentés párosult, holott igazából egy komoly és komplex lélektani jelenség áll a kifejezés mögött.

Cikkünkből megtudhatod, hogy miért vált valaki életet és életmódot hirtelen az 50-es éveiben. Valamint azt is, hogy mik a kapuzárási pánik tipikus tünetei és hogy hogyan lehet megbirkózni vele, sőt mi több... hogyan fordítható az az illető előnyére. 

2019. 06. 14. 12:17:34
„MENŐ”-E MANAPSÁG MELEGNEK LENNI?

Szomorú, de tényleg fel kell tenni ezt a kérdést. Ahogy sokan csak másnak akarnak látszani, és mást akarnak a külvilág felé mutatni, mint valójában amik, néha átesnek a ló túloldalára azzal, hogy ezt a dolgot is éppen aktuálisan „trendinek” tartják.

Nem gondolnak bele, ez mégis annak, akit valójában érint, mikkel jár együtt, mi mennyire fontos, és milyen akadályokba ütközhetnek nap, mint nap, akár olyan dolgokban is, ami egyébként a mindennapokba természetes.

2019. 06. 09. 00:00:00 MrPotencia
5 potencianövelőt kapcsolt le a NÉBIH A NÉBIH ismét ellenőrzött potencianövelőket. 5 terméket érint a visszahívás és a bevonás.
2019. 06. 05. 06:32:00 MrPotencia
POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2019. MÁJUSI ELADÁSOK ALAPJÁN Rengeteg dolog történt a májusi hónap legvégén. Bemutatunk pár új, speciális terméket, és természetesen elhoztuk ismét a TOP 10 potencianövelő listáját. Amennyiben érdeklik a legfrissebb hírek, akkor érdemes most beleolvasni a havonta elkészülő statisztikánkba. Protezon Tiras? V-XL Instant potencianövelő? Hallott már ezekről? A cikkből kiderül mik is ezek pontosan.
2019. 05. 27. 17:14:09
Női vágyfokozás – Avagy nem kívánom a párom, mit tegyek?

Amikor csökken a nemi vágy a partner iránt, az mindkét fél számára megterhelő.

A csökkent libidójú nő lelkiismeret furdalást érez: Miért nem kívánom? Lehet, hogy már nem szeretem? Próbál teljesíteni, mégis mikor arra kerül a sor unott és nem érzi a késztetést az együttlétre. Eközben a férfi egyre csalódottabbá válik, csökken az önbizalma, hiszen folyton azt tapasztalja, hogy nem kívánatos már partnere számára. Bár közhelyesnek tűnik a helyzet, de ilyenkor kezdi el keresni más hölgyek társaságát, hogy önbizalma új erőre kapjon. 

A jól működő szex minden párkapcsolat egyik alappillére. Természetes módon azonban, ahogyan a férfiaknál, úgy a nőknél is előfordul a vágycsökkenés jelensége. 

Hogy mi okozza az alacsony női libidót? Mit lehet tenni a női vágyfokozás érdekében? 

Cikkünkben részletesen írunk mindenről, amiről a női vággyal és vágyfokozással kapcsolatban mindig is tudni szerettél volna. 

2019. 05. 06. 11:52:18
Fogyasztó teák, zsírégető italok

Nap, mint nap beleszaladunk a különféle varázsitalok, zsírégető kapszulák vagy porok választékába, hiszen direkt-marketingként az arcunkba tolják, a tvbe, az újságokba, az interneten, akár teljesen más téma nézegetése közben valami fizetett reklámként.

Tudjuk, hogy ilyen esetekben sokszor ha placebot is kapunk, a tudatalattinknak mégis kap egy löketet, hogy a dolog valóban működik.

El kell keserítenünk mindenkit. Csodaszerek nincsenek. Ezek a forgalomban lévő készítmények ugyan vízhajtó és emésztést segítő hatásúak, de könnyen felboríthatják a belső ritmusunkat és az egészséges egyensúlyt.

2019. 05. 06. 11:34:09
HA NŐKÉNT ROSSZ NAPUNK VAN

Minden nő életében vannak olyan időszakok, amikor nem érzi jól magát a bőrében. Nem az általános rosszkedvre, vagy azokra a bizonyos napokra gondolok, hanem amikor tényleg úgy érezzük, ennél minden csak jobb lehet.

Ok nélkül hibákat keresünk a munkánkban, magunkban, a kapcsolatunkban, és ilyenkor sajnos abba nem gondolunk bele, hogy ha ez a negatív hozzáállás, állapot elmúlik, milyen maradandó károkat is okoztunk ez idő alatt.

2019. 05. 06. 11:08:05
AZ ALLERGIA HATÁSA A LIBIDÓNKRA

Tavasszal minden megújul. Süt a nap, rügyeznek a fák, virágba borul minden. Már a gondolat is megmosolyogtathatja az embert, hogy a téli szürkeséget felváltja a zöldbe borult természet.

De mi van a másik oldalon?

Pollen, tüsszögés, állandó orrfújás, könnyezés, szemfájdalom, vagy akár súlyosabb. Ez az időszak nem mindenkinek leányálom. Az allergiával járó tünetek nem kellemesek, és sok esetben súlyosabbak is lehetnek, mint azt elsőre gondolnánk.

2019. 05. 06. 10:23:10
Így hat libidódra a tavasz... Itt a tavasz, dagad a … Szokták mondani, na de nézzünk egy kicsit a dolgok mögé. Tavasszal éledezik a természet, szépen lassan hosszabbak lesznek a nappalok, de hogyan is hat ez ránk, a hangulatunkra, a szervezetünkre és a szexuális étvágyunkra.