Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korai magömlés ellen

A korai magömlés több férfit súlyt, mint gondolná. Statisztikai adatok szerint a 17-60 év közötti férfiak 20%-a, azaz minden 5. férfi küzd hasonló problémákkal. Így ez a leggyakrabban előforduló szexuális zavar a férfiak körében.

De mikortól beszélhetünk korai magömlésről?

A szakemberek vélekedése alapján ha a hímvessző bármely módú izgatásának kezdetétől számított 2 percen belül bekövetkezik az orgazmus, azt korai magömlésnek nevezzük. Amennyiben a jelenség csupán alkalmi, úgy nem kell aggódni, ha azonban rendszeresen következik be, úgy valósnak tekinthető a probléma, amit érdemes minél előbb orvosolni.

Rendezés:

A korai magömlés kezelése és a tünetek okai

A probléma az esetek többségében nem testi eredetű, hanem rossz fiatalkori mentális beidegződés, stressz, izomfeszültség hatására következik be. 

A rossz beidegződés a fiatalkori önkielégítéshez vezethető vissza. A fiatal férfiak többsége elkapkodja az önkielégítést, hogy minél előbb juthasson el az orgazmusig. Ez a kapkodás, a csúcsra jutás sürgetése aztán szép lassan berögzül, mígnem korai ejakulációs problémává nem válik. Ez aztán önbizalom csökkenéshez vezet, amely tovább fokozza a problémát. A folyamat véget nem érő körforgásként nehezíti majd meg a férfi szexuális életének sikerességét. 

Az ejakulációs gondok hátterében meghúzódó tipikus tényező továbbá a szorongás. Mivel a nőknek bizonyítottan több idő kell az orgazmus eléréséig, így átlagos ejakulációs idő mellett sem mindig egyszerű eleget tenni elvárásaiknak. A túlzott teljesítési kényszer pedig korai magömléshez vezethet. Ezen különböző stresszoldó technikák idővel segíthetnek.

A korai ejakuláció nem csak a férfiakat, hanem közvetett módon a nőket is érinti, hiszen partnerük problémája őket is megfosztja a szex maximális élvezetétől. Mivel a nőknek jellemzően több időre van szükségük az orgazmus eléréséig, így a korai ejakulációs gondok ellehetetlenítik a női orgazmus létrejöttét. Az ejakulációs gondok így a szexuális élet minőségének romlásához vezethetnek, mellyel a legtöbb férfi találkozik élete valamely szakaszában.

Az idejekorán bekövetkező magömlés elsősorban lelki, vagy fizikai okoknak tudható be, valamint kiválthatja az agy alacsonyabb szerotonin-termelése is.

A tünetegyüttessel nem feltétlen kell orvoshoz fordulni. A probléma az esetek többségében hatékonyan kezelhető otthon is.

A korai magömlés kezelése céljából különböző házi praktikák is léteznek: elszorításos technika, tantraszex, különböző stresszoldó módszerek, ám ezek hatása a legtöbbször kétséges, illetve kitartó gyakorlást, időt igényel.

Ezzel szemben szerencsére akadnak hatékony készítmények, melyek azonnali megoldást kínálnak az ejakulációs problémákra.

Megannyi alternatív készítmény létezik már, mely nem pusztán segít elérni, hogy az ejakuláció ne következzen be idejekorán, hanem egyben fokozza is az élményt. A készítmények használatával elérheti, hogy partnere többet ne csalódjon teljesítményében, hanem együtt tudják kiélvezni az orgazmus minden gyönyörét.

Ha most ezeket a sorokat olvassa, a lehető legjobb helyen jár, hogy gyors és hatékony megoldást leljen problémájára!

A korai magömlés megoldás után kiált!

Belegondolt már, hogy milyen lenne ha végre soha többet nem kellene feszengenie a korai ejakulációja miatt? Milyen felszabadult érzés lenne feszengés nélkül, felhőtlenül, csupán az élvezetekre a pillanatra koncentrálva szeretkezni?

A webáruházunk termékeivel könnyedén lehengerelheti partnerét és visszanyerheti egészséges önbizalmát!

 

A korai magömlés ellen különböző termékek közül válogathat kínálatunkban:

  1. Alkalmi megoldást nyújtó termékek; Korai magömlés ellen
  2. Kúraszerűen használható készítmények;
  3. Ejakulációt késleltető krémek;
  4. Olajok;
  5. Spray-k.

Ne engedje, hogy a korai ejakuláció elvegye a kedvét a szextől, vegye át a kontrollt orgazmusa felett!

 

Webáruházunk ejakulációt késleltető termékei a tapasztalatok szerint képesek az orgazmust akár 25 perccel későbbre is kitolni. Így garantálják, hogy legyen elég ideje, hogy partnerét is a csúcsra juttassa!

A megoldás pusztán néhány kattintásnyira van!

Szeretné ha partnere orgazmus élménye is tovább fokozódna?

Rendeljen női orgazmust elősegítő készítményeink közül is!