Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ejakulációt késleltető krémek

A korai magömlés olyan jelenség, mely olykor-olykor minden férfinál felüti a fejét. A tünet lehet tartósan, vagy alkalmi jelleggel fennálló.

Az alkalmi jellegű magömlés kontrollálási problémák leggyakrabban a kapcsolatok legelején jelentkeznek. Jellemzően ilyenkor a legnagyobb a szenvedély és a legintenzívebb a vágy és az élmény. A sors kegyetlen fintora, hogy pont ez lenne az az időszak is, mikor az ember igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából, így a túlságosan korai „elsülés” sokszor kifejezetten kellemetlen lehet…

Az ilyen történések megelőzésére fejlesztették ki a korai magömlés elleni krémeket. Ezek a készítmények a gyógynövények jótékony hatásával késleltetik az ejakulációt és hosszabbítják meg az aktus időtartamát. Használatukkal mindkét fél maximálisan kiélvezheti a szexet, még a legnagyobb szenvedélyek közepette is.

Rendezés:

Magömlést késleltető krémek a hosszabb aktusért!

A késleltető krémek koncentráltan tartalmazzák azokat a gyógynövényeket, melyek képesek kontroll alatt tartani a korai ejakulációt. Ezek a krémek a nemiszervbe masszírozva gyorsan felszívódnak és hatásuk (termékenként eltérően) de az esetek többségében akár már 5 percen belül jelentkezik. A természetes összetevők amellett, hogy segítenek elnyújtani az aktust, egyben ápolják is a pénisz bőrét, így az hidratáltabb és puhább is lehet.

A késleltető krémek biztosítják az egyik legegyszerűbb és legkellemesebb módon a késleltetet ejakulációt, hiszen alkalmazásuk már önmagában is kényeztető hatású. Masszírozza be együttlét előtt a krémet, vagy kérje meg partnerét, hogy előjáték gyanánt masszírozza be ő a hatóanyagot. A krémek többsége síkosítót is tartalmaz, így használata triplán nyújthat élvezetet. 

Nem kell kétes összetételű, esetleg mellékhatásokkal járó gyógyszereket szednie, elég egy maximálisan természetes összetételű, speciálisan a problémára kifejlesztett krém és az ejakuláció felett visszanyerheti a kontrollt. Hatékonysága mellett további nagy előnye a krémeknek, hogy gyorsan érik el a kívánt hatást. Nem kell attól tartania, hogy a készítmény majd cserben hagyja, hogy még csak néhány hete kezdte el az alkalmazást. A használatot követően néhány percen belül már élvezheti is a hosszabb, mindkét fél számára kielégülést hozó aktust.

A természetes összetevőknek köszönhetően a korai magömlés elleni krémeknek nincs káros mellékhatásuk, így bátran használhatja őket tetszőleges mennyiségben, tetszőleges gyakorisággal.  

Próbálja ki népszerű termékeinket és élvezze a hosszabb, intenzívebb szexuális élményt!