Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

Termék összevonása

Termék összevonása Egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb vásárlás.

Újabb funkciókat szeretnénk bemutatni az oldalunkon. Törekszünk arra, hogy a vásárlást egyre könnyebbé átláthatóbbá tegyük vásárlóink számára. Ezért is raktuk az egyes terméketet össze. Pl. Sok termék esetében van 2-4 és 8 kapszulás kivitel. Ezeket eddig külön oldalakon lehetett megtekinteni, de ezután egy oldalon láthatja majd. Vegyük alapul pl az Illusion kapszuláit. Az illusion termékből eddig 3 kül9nböző termék aloldalt találhattunk meg.

1.kép. Itt azt láthatjuk, ahogy a keresőben beírjuk hogy Illusion és 3 különböző termék jelenik meg. Ekkor ha rákattintunk az egyik termékre, akkor a másik kettő eltűnik, így már nem láthatjuk a többit.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. kép. Itt már az összevont változatot láthatjuk. Itt ha beírjuk a keresőbe hogy Illusion, akkor már csak a 4 kapszulás Illusion terméket láthatjuk. Ekkor nincs más választásunk, mint megnyitni az adott terméket, és a következő aloldalra jutunk, mint amit a kép is mutat.

A mennyiségi kedvezmények alatt láthatjuk a termék egyéb kiszereléseit is, mint 2 4 vagy 8 kapszulás kivitelezés ezen termék esetében. Amennyiben nem a négy kapszulás terméket szeretnénk, akkor nincs más dolgunk, mint rákattintani az általunk kiválasztani kívánt kiszerelésre, és ekkor egyből az adott kiszerelés árai jelennek majd meg.

 

 

 

 

 

 

3.kép. A kosárnál ismét megjelenik egy új jelzés, ami korábban még  nem volt látható. A név alatt látható egy „szerkesztés” menüpont. Itt változtathatjuk meg a kiszerelést, ha idő közben meggondoltuk magunkat és pl nem egy 2 kapszulás hanem egy 4 vagy 8 kapszulásra szeretnénk kicserélni.

 

 

 

 

 

 

4.kép itt választhatjuk ki a különböző kiszereléseket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Összességében így sokkal kevesebb termék oldalt kell átnéznie, viszont könnyebben módosíthatja a kiszereléseket.

Bízunk abban, hogy ezzel sokkal könnyebben tudnak majd eligazodni a termékek között.