Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 540 7432

Multiorgazmus férfiaknál - lehetséges?

Multiorgazmus férfiaknál - lehetséges?

A multiorgazmus vagyis a többszörös orgazmus, azt jelenti, hogy egy aktuson alkalmával, pihenés nélkül több orgazmust tudsz elérni. Ez azért elég jól hangzik ugye?

Nagy általánosságban azt tartják, hogy multiorgazmusra csak a nők képesek, a férfiaknak szükségük van egy kis szusszanásra két (vagy több?) szeretkezés között. Jó hír, hogy vannak technikák, amik elsajátításával férfiként is átélheted a multiorgazmus csodálatos élményét. Ha ezeket a technikákat megtanulod és alkalmazod, akkor tudatosan, koncentrációval el tudod érni a többszörös orgazmust. Ilyenkor az orgazmus nem jár rögtön ejakulacióval, csak az aktus végén, amikor Te és partnered a befejezés mellett döntötök. Ezek a technikák akár korai magömlés esetén is segítségére lehetnek.

A tantra szex tanításai sokat foglalkoznak a férfi multiorgazmus kérdésével is. A magömlés nélküli orgazmusnak azért tulajdonítanak nagy jelentőséget, mert a tantra szerint a férfi és a nő szex közben egy energiakört hoz létre, ami az ejakulációval megszakad. A férfinak nagy kimerüléssel jár, nem csak fizikailag, de érzelmileg is energiát veszít, közben a nő még több orgazmusra is képes lenne. Ha a férfi képes a magömlés korai vagy többszöri megakadályozására, akkor egy vég nélküli energiaáramlást tud létrehozni, amit a saját testébe tud visszaáramoltatni. Ha eleget gyakorol, akkor több, belső orgazmust tud elérni, míg végül egy magasabb szintű gyönyörben teljesedik ki az aktus. A késleltetett orgazmussal óriási szexuális energiával tölti fel a testét, így az orgazmus pillanatában a férfi és a nő energiacsakrái megnyílnak és kialakul közöttük egy közös energiakör, a tantra tanítása szerint így megszilárdul a felek közti összhang és egyenrangúság.

 

multiorgazmus férfiaknál

 

Több technika is létezik a multiorgazmus fenntartására

  • Az anus és a herezacskó közötti részt a kínaiak a Millió Arany-pontjának nevezik. A herezacskó és a végbélnyílás között húzódik az ondóvezeték egyik külső szakasza, ami merevedéskor kitapintható. Ha ezt a pontot a megfelelő erővel és a megfelelő időben megnyomjuk, azzal késleltethetjük az orgazmust. Ez sok gyakorlást igényel, de ha uralni tudjuk ezt a pontot, akkor kedvünk (és partnerünk kedve) szerint húzhatjuk az orgazmust.
     
  •  A szerelem kígyója, a Kundalini pont. A szexuális energia egyik szimbóluma a tantrában az összetekeredett kígyó. Úgy tartják, hogy a szexualitás kígyója a gerincoszlop végénél alszik. Amíg ez a pont "alszik", addig a szexuális és minden érzelmi képesség alszik. Mivel testünknek ez a pontja nagyon érzékeny a hőhatásokra, ezért egy közös, romantikus fürdőzés alatt érdemes hideg-meleg vizes váltással kényeztetni ezen a területen párunkat. Nem csak a gerinc tövének ez a pontja, de a keblek is érzékenyek a hideg-meleg hőhatásra. Ne hagyjuk ki a mellbimbókat se a kényeztetésből!

 

Amíg szorgalmasan gyakorlod pároddal a tantrikus szex egyes elemeit, hogy elérjétek a férfi multiorgazmust, előfordulhat, hogy két aktus között pihenésre van még szükséged. Ez teljesen normális, hiszen a többszörös orgazmus a férfi részéről nagy koncentrációt igényel. Ahhoz, hogy a két orgazmus között kevesebb idő teljen el, használhattok vágyfokozókat vagy potencianövelőket, amik segítségével gyorsabb a regenerálódás, és kevesebb időt kell várni a következő menetre. Természetesen emellett több mindentől is függ a regenerálódási idő, például az egészségi állapottól, az életmódtól és a lelki állapottól is.

 

Tehát a multiorgazmus nem csak a nők kiváltsága, kellő odafigyeléssel es gyakorlással, a férfiaknak is része lehet ebben a rendkívüli élményben. Fontos a sok gyakorlás, a koncentráció, és ha mégis szünetet kéne tartani két szeretkezés közt, a megoldás adott a növényi potencianövelők segítségével.