Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mellnövelés mellfeszesítés

Mellnövelés, mellfeszesítés természetesen!

Szeretne szép, feszes, gömbölyded melleket, de nem szívesen feküdne kés alá? Ha természetes alternatívát keres a kerekebb, feszesebb, nagyobb mellméret eléréséhez, a lehető legjobb helyen jár!

A mell a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma. Méretét a serdülőkorban termelt ösztrogén szintje határozza meg. A hölgyek többsége elégedetlen a természet adta adottságokkal és szívesen növelne mellei méretén. Nincs ebben a vágyban semmi különös, hiszen minden nő szeretne minél vonzóbb és nőiesebb megjelenésre szert tenni. A legszembetűnőbb adottság pedig, ami egy nőt igazán nőiessé tesz, azok a dús, formás keblek.

Rendezés:

A nagyobb mellméret nem csak a csábítások során segíthet. A legtöbb hölgy nem is mások, hanem önmaga miatt vágyik nagyobb mellekre, ugyanis úgy érzik, ezzel elégedettebbek lennének magukkal szemben és a keblekkel együtt nőhet egészséges önbizalmuk.

Megannyi külső-belső hatás, szervezetben történő változás negatívan hathat a mell méretére és formájára, így például a szülés, vagy a hirtelen fogyás is. A sors kegyetlen fintora például, hogy a nők fogyókúra, edzés esetén éppen a mellükből fogynak először.

A nők többsége nagyobb, teltebb keblekre vágyik, ám tartózkodik az olyan radikális megoldásoktól, mint például a mellnövelő műtétek.

 

A nagyobb mellek elérésére különböző módszerek léteznek:

1. Mellnövelő műtét: A mellplasztika, mellnövelő műtétek során vágást ejtenek a kebleken, majd alulról tetszőleges, előre kiválasztott méretű szilikont helyeznek be. Nem szabad azonban megfeledkezni róla, hogy bár a műtétek látványos eredményt hozhatnak, a mellműtét is egy műtét, ami bizony szövődményekkel és kellemetlen mellékhatásokkal járhat. Nem beszélve arról, hogy az eredmény kétféle lehet: vagy nagyon precíz, szabályos és esztétikus, vagy (és ez is meglehetősen gyakori) rendkívül szabálytalan, csálé, természetellenes.  

 

2. Mellnövelő gyakorlatok: Néhányan azt állítják, hogy bizonyos mozgásformák képesek megnövelni a mell méretét. Valójában ezek esetén a mellizom erősödése történik. A legjobb gyakorlat erre a kezek mell előtti összeszorítása, kisebb súlyzókkal a kézben. Ám fontos tisztázni, hogy a mellizom erősítésétől a mellek nem leszek nagyobbak. (Idézze fel példaként a testépítő hölgyeket.)

 

3. Mellpumpa: A mellpumpa hasonló elven működik, mint a férfiak esetében a péniszpumpa. A mellnövelő eszköz vákuum segítségével gyakorol hatást a mellek növekedésére. Használata sokszor kellemetlen érzéssel járhat, eredménye pedig ideiglenesen látható.

 

4. Melllnövelő krém és mellnagyobbító krémek: Akik természetes megoldást keresnek a nagyobb mell elérésére, azok számára nyújthat ideális megoldást a mellnövelő krém és mellnövelő kapszulák. A természetes és kíméletes mellnövelő alternatívák szerencsére egyre népszerűbbek napjainkban, ami annak köszönhetően, hogy soha nem volt még ilyen egyszerű és biztonságos a nagyobb mell elérése!

 

Bizonyos ősi gyógynövényi hatóanyagok pozitívan hatnak a mellnövekedésre, ilyen növények többek között az árpa, a komló, a maláta, az édeskömény stb. A növények fogyasztása azonban önmagában még nem eredményez mellnövekedést, ahhoz ugyanis, hogy hatásuk szemmel látható legyen, koncentrált mennyiség fogyasztására van szükség. A mellnövelő kapszulák és mellnövelő krém változatok koncentráltan és szakértők által meghatározott arányban tartalmazzák mindezeket a nőiességre jótékonyan ható gyógynövényi hatóanyagokat.

 

A mellnövelő kapszulák gyógynövényi hatóanyagai nem csupán a mellek méretére és formájára hatnak pozitívan. A készítmények többsége hozzájárul a kollagén rostok megújulásához, feszesebbé teszi a bőrt és eltünteti a strichákat is. Tehát gyakorlatilag olyanok, mint egy komplex szépség vitamin, ami fokozott hatást gyakorol a mellek formájának és méretének szebbé tételére. 

 

Mellnövelő termékeinkkel mellei teltebbek és feszesebbek lehetnek, kellemetlen mellékhatások nélkül!

 

Mivel mellnövelő tablettáink és krémeink

kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, így használatuk során nem kell kellemetlen mellékhatásoktól tartania. Használatuk maximálisan természetes módon juttathatja hozzá Önt a nagyobb mellméret eléréséhez. A laboratóriumban bevizsgált termékeket, nőgyógyászok és szexológusok is nyugodt szívvel ajánlják.

 

Termékeinkkel akár már néhány hét alatt láthatóan feszesebbé válhatnak és megnövekedhetnek mellei!