Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tabletta

Vágyfokozó tabletták nőknek

Nőknek szánt tabletták termékkategóriánkban minőségi libidófokozó hatású étrend-kiegészítő készítményeket talál.

Készítményeinket azon hölgyek számára ajánljuk, akik szeretnének növelni libidójukon, szeretnék ha testükben a vágyakozás a szokottnál erősebb intenzitású legyen.

Rendezés:

A nők esetében a csökkent libidónak megannyi különböző oka lehet. Jellemzően a változókor előtt jelentkezik a probléma, mintegy a menopauza egy tüneteként. De a csökkent libidó életkortól függetlenül is megjelenhet, különböző gyógyszerek (tipikusan például depresszió elleni készítmények, vagy hormonális fogamzásgátlók) hatására. Csökkent nemi vágyra lehet figyelmes továbbá bármely olyan megbetegedés hatására is, melynek következtében felborul hormonális egyensúlya, de hasonló tüneteket válthat ki a fáradság, a stressz, a szorongás is.

A csökkent libidó a párkapcsolatban lévők esetén mindkét félt negatívan érinti. Míg a nő teherként éli meg a szeretkezést, a férfi önértékelését csökkenti a partnerétől érkező rendszeres visszautasítás. Az egészséges párkapcsolat egyik alappillére, természetes feltétele a jól működő szex.

Női vágyfokozó tablettáink gyors megoldást kínálnak a hölgyeknek a libidó egészséges szintre emelésével. Mindezd természetes módon, hiszen készítményeink mindegyike kizárólag gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaz, így alkalmazásuk biztonságos, mellékhatásoktól mentes.

Ne fossza meg magát attól a fantasztikus, ösztönös örömszerző élménytől, melyet a szexuális vágyakozás nyújt!

Válasszon hatékony termékeink közül és vegye át az irányítást libidója felett!

Bármely termékünket is válassza, gyors és diszkrét szállítással, akár már a holnapi nap folyán házhoz szállíttatjuk azt!