Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 540 7432

Terhes Vitamin Nőknek

Egy jó terhes vitamin segít, hogy a magzat gondtalanul fejlődhessen az anyaméhben, miközben a kismama mindvégig megőrzi egészségét.

A magzat az édesanya szervezetéből vonja ki a számára, fejlődéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, ezért a terhesség ideje alatt az édesanyának is több vitaminra van szüksége, mint a terhességet megelőző időszakban. Ha a vitaminellátás nem megfelelő, az anya szervezetében hiányállapot léphet fel, aminek következtében különböző negatív tünetek lesznek észlelhetők, mint például a hajhullás is.

A fejlődés szempontjából legfontosabb folyamatok a terhesség első harmadában mennek végbe. Ez az az időszak, amikor a legnagyobb szükség van a folsavra és a b12 vitaminra.

A legtöbb édesanya megtapasztalta, hogy a terhesség ideje alatt jelentősen romlott fogai állapota. Mivel a magzat a csontjaihoz szükséges kálciumot is az édesanyától vonja el, így az könnyen kárt tehet a fogak épségében.

A szükséges plusz vitaminbevitel kivitelezhető megfelelő gyümölcsökkel, zöldségekkel és egyéb ételekkel, ám ehhez kiemelt odafigyelés szükséges. A terhes vitamin segítségével a vitaminpótlás egyszerűbb, és a magzati fejlődési rendellenességek is könnyebben megelőzhetők.

Terhes vitamin szedésével elkerülhető az, hogy az anya vagy a magzat szervezetében vitaminhiány álljon fenn. Így a magzat egészséges fejlődése nem lesz negatív hatással az anya egészségére, hiszen a folyamatos vitaminpótlással mindkettőjük számára rendelkezésre állnak majd az egészségükhöz legfontosabb ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok.

Terhes vitaminok 10-15 különböző vitaminnal

A terhes vitamin speciálisan azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, amelyekre a terhesség ideje alatt a legnagyobb szükség van, a legtöbb készítmény esetében ez 10+ féle különböző vitamint és megannyi egyéb ásványi anyagot, nyomelemet jelent.

Ezek között szerepel például a vas, folsav, b-vitamin, magnézium, C-vitamin, kálcium, omega-3 zsírsavak, cink stb. Mivel ezek a készítmények kifejezetten a kismamák számára készülnek, így a vitaminok mennyisége többszöröse a hagyományos készítményeknek. terhes vitaminok

Azt, hogy mennyi ideig szükséges szedni az adott vitamint, egyénenként és készítményenként eltérő lehet. A legtöbb készítmény esetében javallott az alkalmazást már a fogamzás előtt megkezdeni és a szoptatás után még 2-3 hónapig folytatni, mivel a szoptatás során is fokozott vitaminbevitelre lehet még szükség.  

Babát tervez, vagy esetleg már várandó? Vitaminjainkkal segítheti Ön és gyermeke egészségét. 

Rendezés:
Nézet: