Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

A lagjobb terhességi tesztek és ovulációs tesztek nőknek

Terhességi tesztek 100%-os precizitással

 

A terhességi tesztek alapvetően azonos módon működnek: elég néhány csepp vizelet és képesek kimutatni azt a speciális hormont, amely kizárólag a várandós szervezetben van jelen. A terhességi tesztek hormonra érzékeny keskeny érzékelői a vizelettel érintkezve, amint kapcsolatba kerülnek azzal a bizonyos hCG hormonnal, elszíneződnek, így jelzik a terhességet. Ez a reakció a teszteken gyakran apró vonalakban realizálódik, mely elszíneződve mutatja a terhesség meglétét vagy épp hiányát. Valamennyi webáruházban és gyógyszertárban megvásárolható teszt ugyanezen az elven működik, lehet kazettás vagy drágább lázmérő kinézetű.

A tesztelést érdemes a reggeli első vizelet során elvégezni, ugyanis abban található meg a legnagyobb koncentrációban a terhességet kimutató hormon, így a teszt ebben az esetben mutathatja a legprecízebb eredményt.

A terhességi tesztek rendkívül egyszerű módon alkalmazhatók. A vizelettel való érintkezés módja eszközönként eltérő lehet. Vannak terhességi tesztek, melyeket bizonyos időre vizeletbe kell mártani, ehhez a vizeletet egy tiszta pohárba, keskeny edénybe érdemes felfogni. Más tesztekre pipettával kell az adott rekeszbe belecsepegtetni néhány csepp vizeletet, de akadnak olyan tesztek is, melyeket egyszerűen csak a vizeletsugárba kell tartani és perceken belül mutatja az eredményt.

A teszteken az eredmény megjelenéséig változó időtartamnak kell eltelnie. Hogy adott esetben éppen mennyi ideig kell várni az eredmény kimutatásáig, az mindig az adott termék használati útmutatójában olvasható. A feltüntetett időt ajánlatos percre pontosan betartani. Ha nem a kellő idő eltelte után nézi meg a teszt eredményét, úgy az könnyen valótlan értéket mutathat.

A minőségi tesztek már akár a fogantatás első napján is képesek kimutatni a terhességet, de minden teszt megbízható eredményt mutathat a 5-10 nappal a teherbeesés után. Ha a kontrollsávban a tesztelést követően egyetlen csík jelenik meg, nem áll fenn terhesség, két csík megjelenése esetén a teszt pozitív.

 

A terhességi tesztek rendkívül precízen működnek. Megbízhatóságuk megfelelően végzett tesztelés mellett 100%-os. (A nem megfelelően végzett tesztelés, vagy különböző hormonális megbetegedések befolyásolhatják az eredményt.) A terhességi teszt Nem helyettesíthetik azonban a szakorvosi vizsgálatot, így ha a teszt eredménye pozitív, a megerősítés érdekében mindenképp forduljon nőgyógyászhoz.

Feltételezi, hogy talán várandós lehet? 
Vásároljon minőségi tesztjeink közül és győződjön meg a terhesség meglétéről, vagy épp hiányáról! 

Gyors és diszkrét szállítást biztosítunk az ország egész területén!

Rendezés:
Nézet: