Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

Péniszgyűrű használata

Péniszgyűrű használata

A péniszgyűrű az egyik legnépszerűbb és legizgalmasabb szexuális kiegészítő a férfiak számára.

A péniszgyűrű használata erősebb erekciót eredményezhet, melynek következtében intenzívebb orgazmusélmény érhető el.
Korán sem mindegy azonban, hogy hogyan alkalmazzuk a gyűrűt. Míg a megfelelő használat gigantikus plusz löketet adhat az együttlétnek, addig a helytelen használat akár még komoly veszélyt is jelenthet.

 

Cikkünkben a péniszgyűrű helyes használatát ismerheted meg, valamint azt, miként hozhatod ki belőle a legtöbbet!
 

Hogyan működik a péniszgyűrű?
 

A péniszgyűrű a pénisz tövére felhelyezve enyhén elszorítja a vénákat, aminek következtében a hímvesszőbe a szexuális inger hatására beáramolt vér jóval lassabban, vagy egyáltalán nem tud  kifolyni. Ezért a pénisz az erekció létrejötte után az együttlét végéig merev marad.
 Érdekesség: A péniszgyűrűt eredetileg orvosi céllal, a merevedési zavar kezelésére fejlesztették ki. Kapható is belőle kifejezetten orvosi változat, ennek neve: szorítógyűrű.


 

Mivel a gyűrű elszorítja a péniszben a vérkeringést, így az nem csak tartósabban őrzi meg merevségét, de a megduzzadó erek hatására a pénisz az erekció alatt látszatra és érzésre is nagyobb lesz. Ennek köszönhetően intenzívebb orgazmusélmény érhető el mindkét fél számára.

A gyűrűvel elérhető impozánsabb méretnek egyéb előnyei is vannak: a partner szemében látványra szexuálisan vonzóbb hatást kelt, míg tulajdonosa önbizalmát jótékonyan növeli.

A gyűrűt használó férfiak többsége mindezek mellett arról számolt be, hogy ezek az apró kis eszközök nem csak erősítették az erekciót, de használatukkal a magömlés ideje is kitolódott. Így tehát az ejakulációs késleltetése is lehetővé válik a péniszgyűrű használata által.

A péniszgyűrű élvezeti fokát a gyártók tovább növelték azáltal, hogy különböző kényeztető funkciókkal ruházták fel ezeket az eszközöket. Ennek megfelelően ma lehet már vásárolni különböző felszínű és anyagú, valamint akár vibrációs péniszgyűrűt is. A vibrációs péniszgyűrű különböző rezgő funkciókkal, vagy akár komplex rezgő programokkal képes az együttlét során izgatni a női nemi szervet, így okozva extrém intenzív és biztos orgazmust.   

 

A péniszgyűrű mérete
 

Ahhoz, hogy maximális biztonságot, kényelmet és élvezetet nyújtson számodra a péniszgyűrű használata, az első és legfontosabb, hogy megfelelő méretű eszközt használj.

A túl nagy méretű gyűrű nem fejt ki kellő szorító hatást, így használata nem hozza majd a várt eredményt. A túl kicsi méretű gyűrű túlságosan elszorítja a péniszt, így használata jobb esetben csak kellemetlen, rosszabb esetben viszont akár fájdalmas is lehet.

A péniszgyűrű méretét átmérőben szokták meghatározni. Hogy megtudd, milyen méretű gyűrűre lesz szükséged, mérd meg péniszed kerületét erektált állapotban. Ehhez használhatsz egy egyszerű zsinórt, amit körbetekersz a merev pénisz tövénél, majd egy vonalzóra fektetve meg tudod mérni, hogy mekkora volt a mért kerület. A kerületből aztán könnyen ki tudod számolni az átmérő méretét, ha a kerület értéket elosztod pi-vel, azaz 3,14-el!

Tehát péniszed átmérője = Péniszed kerülete / 3,14

Az így kapott értéknél 4-5 mm-el kisebb péniszgyűrűt válassz azért, hogy az enyhe szorító hatást tudjon mérni péniszedre.

 

A péniszgyűrű anyaga
 

A péniszgyűrűk létrehozásához ma már megannyi különböző anyagot felhasználhatnak.

 


Érdekesség: A péniszgyűrűt már az ősi Kámaszutra is megemlíti, az általa említett gyűrűk még fából készültek.


 

Ha biztosra akarsz menni a méretválasztásban, akkor először mindenképp egy rugalmas anyagú, szilikon, vagy gumi péniszgyűrűt válassz. Még jobb, ha a péniszgyűrű állítható méretezéssel rendelkezik. A szilikon, vagy gumi anyagú péniszgyűrűk viselése kényelmes, kíméletes, eltávolítása könnyebb, viszont kevésbé tartósak, mint a merevebb anyagokból készült társaik. Éppen ezért viszont jellemzően olcsóbbak is. (A szilikon gyűrűkből beszerezhetők egyszer használatos darabok is, melyek ideálisak lehetnek az első kísérletezések során.)

Ha már gyakorlott használó vagy és magabiztos vagy a méretválasztásban is, bátrabban nyúlhatsz az extrémebb darabokhoz: a különböző fémekből készült gyűrűkhöz. A merev gyűrűk határozottabb tartást biztosítanak, viszont kiemelkedően fontos esetükben a jó méretválasztás. A túl kicsi gyűrű könnyen válhat balesetveszélyessé.

 

A péniszgyűrű használata
 

Mielőtt kipróbálnád a péniszgyűrűt, mindenképp ajánlanánk, hogy ezt előzze meg egy beszélgetés a pároddal. Van akit rendkívüli mód beindít a gyűrű viselésének látványa, van azonban, aki már a gondolatától is viszolyog. Éppen ezért mielőtt bevetnéd élesben a kicsikét, finoman puhatold ki, hogy partnered hogyan vélekedik róla. Ha pedig zöld lapot kap a dolog, mielőtt élesben is kipróbálnátok, vizsgáld meg, teszteld le, próbáld ki az eszköz fel, illetve lehelyezését, hogy az együttlét során az ne okozzon majd semmiféle fennakadást. 

A péniszgyűrű hatalmas örömforrás lehet a hálószobában, ha mindig megfelelően használod. Ellenkező esetben viszont akár komoly fájdalmakat is okozhat viselőjének.

Először is: a péniszgyűrűt mindig a már legalább félig erektált péniszre helyezd fel. Finoman bújtasd bele a gyűrűbe a péniszt, majd told rá a gyűrűt egészen a tövére. A felhúzást egyszerűsítheted, síkosító gél használatával. Ezzel felhelyezés előtt kend be péniszed és helyezz belőle egy kis mennyiséget a gyűrű belső falára is.
Ha a pénisz felhelyezésre került, jöhet az előjáték. Ennek során, ahogyan péniszed merevedik fokozatosan enyhe szorító, esetleg bizsergető, meleg érzést tapasztalhatsz.

Az orgazmust követően várj néhány másodpercet, míg péniszed elernyed, majd óvatosan vedd le a gyűrűt.

A gyűrűt ne viseld 20 percnél tovább! A rövid időre elszorított erek élvezetet, a túl hosszasan elszorított erek fájdalmat válthatnak ki.

A gyűrűt használat után tisztítsd antibakteriális tisztítószerrel, annak érdekében, hogy használata mindig higiénikus legyen.
 


Figyelem: ha az együttlét során esetleg azt tapasztalnád, hogy a gyűrű viselése kellemetlen érzést kelt, fáj, vagy zsibbad a hímvessző, azonnal vedd le a gyűrűt. Ez esetben valószínűleg hiába választottál körültekintően, a gyűrű túl kicsi rád.
 


Semmiképp se viseld a gyűrűt, ha túl kicsinek bizonyul. Ha túlzottan elszorítja az ereket, azok akár károsodhatnak is.

A gyűrű használata nem véd a teherbeeséstől, így ha nem terveztek még babát, a használatkor ugyanúgy védekeznetek kell. A védekezéshez a gyűrű mellett biztonságosan és kényelmesen alkalmazhattok óvszert is. 


A gyűrű megfelelő használata kockázatmentes, de fontos a mértékletesség. Nem csak hogy ne legyen rajtad egyhuzamban túl sokáig a gyűrű, de ne is használd túl gyakran. Olykor-olykor bátran feldobhatjátok vele a szexet, meglátjátok majd, fantasztikus élményt fog okozni mindkettőtök számára, de ne váljon az alkalmazása rendszeressé.

Ha szeretnél kiemelkedően erős merevedést elérni, nem kizárólag péniszgyűrűvel érheted azt el.

 

A péniszgyűrű alternatívái: a potencianövelők


Ha valamilyen oknál fogva nem szeretnél péniszgyűrűt használni, de mégis szívesen megtapasztalnád az erősebb erekció nyújtotta élményt, a gyógynövényi potencianövelők ideális alternatívát nyújthatnak számodra. 

A kizárólag gyógynövényi összetevőket tartalmazó potenciafokozó készítmények képesek megnövelni a pénisz vérellátását, így az rövidebb idő alatt kerülhet erektált állapotba és hosszasabban képes megőrizni is azt. 

Az étrendkiegészítő minősítésű potenciafokozók mellékhatásoktól mentesen segíthetnek a jobb szexuális élmény elérésében. Mindezek mellett pedig koncentrált gyógynövényi hatóanyagaiknak köszönhetően az egészség számos egyéb területére is pozitív hatást fejtenek ki. A legtöbb ilyen készítmény például pozitívan hat az általános vitalitásra, a regenerálódó képességre, az általános erőnlétre.