Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR

PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
80.080 Ft
db
80.080 Ft
db
Gyártó cikkszám: PIPE0RD517
Cikkszám: PIPE0RD517
Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: PIPEDREAM
Vonalkód: 603912744989

Leírás és Paraméterek

PDX Elite Deluxe Mega-Bator - Maszturbátor

 3 cserélhető belső:

  • Rugalmas punci
  • Szűk fenék
  • Érzéki száj

5 sebesség, 10 egyedi mintázat.

Apró bordákkal kialakított belső kirobbanó élményt eredményez, ezzel a maszturbálást egy új szintre emelve. Az erőteljes motor biztosítja az erős, egyenletes forgást, a dugattyús működésű tolóerőt, és az exkluzív hüvelyes felfüggesztési rendszer teljes mértékben kielégíti az egész péniszét.


A szokásos automata maszturbátorokkal ellentétben, ez a termék ötvözi a forgást és a simogatás mozgását a reálisabb élményért. Az egyedülálló mozgás lehetővé teszi a hüvely forgását, miközben a sebességváltó felfelé és lefelé mozog, így hihetetlenül élethű simogató érzést eredményez.

Exkluzív Sleeve felfüggesztési rendszer
A korszerű felfüggesztőrendszerünk rendelkezik egy erős mágnessel, amely rögzíti a mozgó részeket a helyére, így könnyedén eltávolítható a hüvely a tisztítás után. Amint a hüvelyt a műanyag csőbe helyezik, és a henger tetejéről felfüggesztik, a szuper-nyújtó anyag lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy maximális behatolást érjen el, amikor a hüvely belsejében van.

5 sebesség és 10 minta
5 erős sebességgel és 10 izgalmas pulzációs mintával rendelkezik. A nyílbillentyűkkel léphet át a funkciók között, és a plusz és mínusz gombokkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet.

Cserélhető reális belsők
Válasszon egyet a szűk punciból, szűk seggből vagy rugalmas ajkakból. Minden felsőrész sima, feszes és meleg a testhőmérsékletre, hogy reális érzést nyújtson Önnek.

Egygombos vezérlőpad
Command 5 erőteljes sebesség és 10 izgalmas pulzálási / forgási mintázat a péniszének körülvételéhez, maximális élvezetes élmény!

Kézi vagy automata üzemmód
Használja a Deluxe Mega-Batoras-t kézi fogantyúval, vagy szerelje fel a szívócsésze tartójához, hogy teljesen „önálló” legyen! Helyezze a saját mobilkészülékét a kényelmes mobilkészülék-szorítóba, hogy növelje a vizuális stimulációt.

Kényelmesen újratölthető
Az USB töltőkábel segítségével tölthető. Csatlakoztassa bármelyik USB-porthoz, hogy feltöltse azt. A LED-jelzőfény villog, amikor a készülék töltődik, és a töltés befejeződése után folyamatosan világít majd. A hozzávetőleges futási idő 1,5 óra, és a becsült töltési idő 2 óra.

Kezelési útmutató:
A PDX Elite Deluxe Mega-Bator felsőrészek és hüvelyek könnyen eltávolíthatók. Egyszerűen csavarja ki a felsőt, hogy kapcsoljon vagy távolítsa el. A hüvely eltávolításához húzza ki a hüvelyház tetején lévő tiszta gyűrűt. A tiszta gyűrű a hüvelyt a helyén tartja. A Deluxe Mega-Bator tartalmaz egy utazási sapkát a tároláshoz. Használat után meleg vízzel tisztítsa meg. Szükség esetén víz bázisú síkositót ajánlunk hozzá.


Használati utasítások:
Mielőtt elkezdené a használatot, távolítsa el azt, ami elválasztja a mágneseket.
Bekapcsolás - Nyomja meg az egygombos vezérlőpad középső gombját a Deluxe Mega-Bator bekapcsolásához.
Indítás - A jobbra nyíl megnyomásával elindíthatja a forgatást és a nyomást. Folytassa a jobbra nyíl megnyomásával a 10 pulzációs mintázatot. Nyomja meg a bal nyíl gombot az előző mintához való visszatéréshez.
Intenzitás - A „+/-” gombokkal növelheti vagy csökkentheti a sebességet 5 intenzitásszinttel.
LED-fények világítanak - A LED-ek világítanak, amikor a Deluxe Mega-Bator be van kapcsolva.
LED fények kikapcsolva - Nyomja meg a középső gombot a Deluxe Mega-Bator kikapcsolásához.

Hossz: 35,6 cm
Szélesség: 7,9 cm
Magasság: 7,9 cm
Súly: 1,1 kg
 
Csomagmélység: 11,4 cm
Csomagszélesség: 15,2 cm
Csomagmagasság: 36,8 cm
Csomagolt súly: 1,19 kg

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.