Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIANÖVELŐ 10 - 2019. JÚLIUS

POTENCIANÖVELŐ 10 - 2019. JÚLIUS Elkészült egy újabb 10-es lista, mellyel még biztosan soha nem találkozott. Ebből most érdekes dolgok és termékek kerülnek elő. Venicon For Men, Viapro Extra és a Blue Dragon. Na mit gondol ezekről?

POTENCIANÖVELŐ 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2019. JÚNIUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Ismét eltelt egy nem gyenge hónap. Sok minden történt most is. Sajnos a júliusi hónap sem volt termék betiltás mentes. Ismét bevonták a Boom Boom potencianövelőt és a Makagra Oral Jelly potencianövelő zselét is. Az utóbbi teljesen érthetetlen, ugyanis egész Európa szerte értékesítik a terméket, és még egyik országban sem volt vele gond. De persze Magyarországon minden termék bevizsgálása azzal végződik, hogy találnak benne valamit. Én személy szerint nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem humbuk az egésze. Most egy teljesen más aspektusból fogjuk vizsgálni a potencianövelő termékeket. Eddig mindig arról írtunk, hogy mi a legjobb, melyik 10 a tuti, most megfordítjuk a listát, és írunk kicsit arról, hogy mely termékek szorulnak a háttérbe. Ezeket a termékeket soha nem vonja be a NÉBIH. Gondoljuk mi. De persze nem mernénk rá mérget venni.

1.    ilyen termék az EXXTREME POWER férfiaknak készült potencianövelő kapszulái, mely több féle kiszerelésben is létezik. 2-5 és 10 kapszulás kiszerelése miatt nagy választékban lehet megvásárolni. Az Exxtreme power termék már régóta jelen van a piacon, de az új potencianövelők teljesen elnyomták ezt a terméket. Akár érdemes is lehet kipróbálni.

2.    ilyen termék a Viapro Extra, mely szintén igen csak régi motoros már… több féle néven volt már elérhető, de végül elég régóta a Viapro Extra néven fut a sárga csomagolású több féle kiszerelésben is elérhető potencianövelő. Jelenleg elérhető kiszerelések 2, 10 kapszulás kivitelben érhető el. Egy próbát ez is megérhet. Az ára nagyon kedvező a nagyobb kiszereléseknek.

3.    ilyen az Adonisz, mely bár nem annyira régi termék, de jónak mondják. Kiszerelésben 6 és 30-as volt először, majd a későbbiekben egy köztes kiszerelés is befutott, mely nem mást mint a 15 kapszulás verzió. Állítólag 2 kapszula csodákat művel. Vissza osztva, nem rossz még úgy sem az árat tekintve.

4.    ilyen az Infinity, mely összességében érthetetlen módon pár alkalommal nagyon jól szerepelt a listában, majd kevésbé. Hatása pedig nagyon jó a visszajelzések szerint. Kiszerelésben 4 kapszulás készítmény, míg kinézetre inkább a Dragon Power piros fekete kapszuláira hasonlít. Visszajelzések szerint ennek a hatása akár 3 napig is eltarthat. Ez egy szuper kis termék, én azt kell hogy mondjam.

5.    ilyen a Prorino, mely egy régi nagy motoros már. Kiszerelésben 2 5 és 10 kapszulás kiszerelésben érhető el már hosszú-hosszú ideje. Sőt ennek a terméknek van egy por változata is, mely instant módon vízben vagy üdítőben is feloldódik. Érdemes rá vetni egy pillantást, és kipróbálni legalább egyszer. Nagy vesztenivaló nincs. Árban meg egészen kedvezőre jön ki, szóval a rizikó kicsi. Kinézetre is igen csak gusztusos, tehát érthetetlen számomra, hogy miért nem keresik ezt a terméket annyira, mint esetleg más egyéb felkapottakat.

6.    ilyen a Kinger. Tény és való, hogy kingerből volt már több féle, és mindegyik kinger inge csak hatásos volt. Ez a kinger végül „megette” a másik kinger potencianövelőt és végül 2 4 és 8 kapszulás kiszerelésben maradt fenn. A termék hatása hasonlít a korábban már jól ismert XXL POWERING EMPEROR kapszuláira. Tehát árban kiszerelésben és hatásban is kb hasonlóra számíthatunk.

7.    ilyen egy szintén újabb termék, mely egy korábbi termék újra gondolt változata, amely nem más mint a Blue Dragon. Korábban csak 2 kapszulás kiszerelésben létezett ez a termék, de az O&A Naturals újra piacra dobta és legyártotta a terméket. A termék nagy sikernek örvend attól függetlenül hogy még egyenlőre kevesen ismerik. Egyik legnagyobb előnye, hogy semmiféle káros mellek hatásról még nem számolt be egyetlen vásárló sem. Jelenleg a két kapszula mellett a Blue Dragon négy kapszulás kiszerelésben is elérhető igazán kedvező áron.

8.    ilyen a Rhino For Men, mely hasonlóan az előző termékhez, szintén az O&A Naturals műve. Ez a termék jelen van már régóta az európai piacokon, de magyarországi gyártását és forgalmazását az említett cég kezdte el. Kiszerelésben és összetételben is van némi átfedés a Blue Dragon között, de ettől függetlenül ez mégis egy más termék, így aztán akinek ez a termék lenne szimpatikus, annak mindenképp javasoljuk a Rhino potencianövelő kipróbálását.

9.    ilyen a LVL Up. Ez egy hasonló termék mint akár az XXL Powering Emperor, vagy az Illusion vagy akár a Blue Dragon by XXL Powering. Szintén elérhető 2-4 és 8 kapszulás kiszerelésben. Annyi a különbség ebben az esetben, hogy a LVL Up potencianövelőből a vélemények és a tapasztalatok szerint érdemes akár kettőt is bevenni a maximális eredmény és potencianövelés érdekében. Viszont az ára sokkal kedvezőbb mint más hasonló termék, így még ennek is bőven bele kell férnie egy-egy potencianövelőt használó férfi költségvetésébe.

10.    végül de nem utolsó sorban ilyen a Venicon For Men. Ez a készítmény már ősrégi. Sokan ismerik ezt a terméket is névről az biztos. Talán a megjelenése a Dragon Power idejére tehető. Ez a potencianövelést elősegítő termék sem túlzottan ismert már a korábbi termékekhez hasonlóan, pedig hatása és ára is nagyon jónak tűnik, így ez a termék is megérhet egy misét..

Összességében ez most egy teljesen más lista volt mint a korábban megszokott. Ebben a listában olyan termékekről lehetett olvasni, melyről még szinte korábban nem. Érdemes tehát jobban utánajárni hogy mely termékekről esett szó, és esetleg tenni egy próbált is hogy mit tudjak ezek a termékek valójában. Attól hogy egy egy termék szuperhájp alatt van az még nem jelenti azt, hogy a kevésbé ismert termékek ne lehetnének nagyon jók vagy legalább közepesen jók. Nem mindenki keresi azt a megoldást amely több napos hatást tud, így aztán a középosztályban is érdemes lehet tenni egy próbát..

Azoknak akik még csak most csatlakoznak a weboldalunkhoz, és olvasnak bele a cikkbe, azoknak mutatjuk be, hogy mely szavak alapján keresnek a legtöbben a weboldalunkon: Maraton, Dragon Power, Rider, Pertinax, Boom Boom, XXL Powering, Gold Power, Eroton, Tornado, Liderin.

Illetve beillesztem még ide azt a listát is, hogy mely 10 terméket nézték meg most a legtöbben:

LIDERIN - 6 DB, BOOM BOOM - 2 DB, MARATON CLASSIC - 6 DB, DRAGON POWER CLASSIC - 3 DB, MAKAGRA ORAL JELLY - 7 DB, VOLUME 500 - 30 DB, GOLD POWER - 2 DB, V-XL INSTANT - 2 DB, PROTEZON RAPIDE - 4 DB, XXL POWERING EMPEROR - 4 DB.

A rengeteg betiltás óta, most már nem is azok a dolgok kavarognak a fejünkben, hogy mely termékek lesznek a legjobbak, hanem hogy épp melyik termékre húzzák rá a "vizes lepedőt". Sajnálatos módon valahogy mindig van valami olyan a termékben, aminek nem kellene ott lennie... legalábbis minden alkalommal ilyen állítások látnak napvilágot. Most az a kérdés, hogy melyik a következő? Talán ebben a 10-es listában már ott van a neve? Vajon már le is rendelték azt a terméket, amelyik bukni fog? Foggalmunk sincs, és még elképzelésünk sincs arra, hogy milyen fordulatot vesz ez az egész majd az év hátra lévő részében. Az biztos, hogy egyik potencianövelő sincs biztonságban, ugyanis az ANTSZ és  NÉBIH mindent figyel. Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről. Mi minden hónapban jelentkezünk. Kövessenek minket közösségi oldalainkon is - facebook, twitter vagy instagram

Most sem mondok más, mint hogy, 2019. augusztusban is folytatódik a potencianövelők harca a legjobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért meg kell küzdeni és harcolni kell. Van, hogy az egyik potencia növelőnek sikerül feljutni a csúcsra és csatát nyerni, van hogy a másik potencianövelést elősegítő tabletta veszi át a helyet a dobogó legfelsőbb fokán, de a POTENCIAFOKOZÓ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége. Ki tudja, hogy most ez az egész ami van, mit vált ki a piacon lévő potencianövelők között.