Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIAFOKOZÓ TOP 10 - 2018. JÚLIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN

MrPotencia
2018. 08. 01. 07:25:41
POTENCIAFOKOZÓ TOP 10 - 2018. JÚLIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN Új termék került be a legjobb potencianövelők közé.

potencianövelőkPOTENCIAFOKOZÓ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. JÚLIUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Fantasztikus hónapon vagyunk túl talán mondhatni, hogy az évlegeredményesebb hónapját tudhatjuk magunk mögött, soha ennyi látogató, soha ennyi vásárló nem járt még nálunk, Köszönjük szépen a bizalmat és a visszajelzéseket is mind a termékekkel mind pedig a szolgáltatásunkkal kapcsolatosan. Mindig nagy Öröm, mikor azt halljuk, hogy mások is minket ajánlanak azért, mert itt minőségi termékeket kaphatnak, villámgyors szállítási határidő mellett és akinek bármilyen problémája lenne, annak is mindig tudunk segítséget nyújtani.
Van szerencsénk beszámolni arról, hogy bevezettünk egy új terméket, mely nem más mint a DelayXetine Oral Jelly más nével DelayXetine zselé, mely hatását tekintve egy korai magömlést késleltető készítmény. Az engedélyeztetést követően közzé is tettük a terméket, és pillanatok alatt el is fogyott mind, így akit ez a termék érdekel, úgy a hét vége felé már újra rendelhetővé válik majd, a külföldi partnerünk ugyanis addigra ígérte a termék beszállítását. Továbbá több féle fantasztikus hatású új készítmény érkezik majd, melyek folyékony állagú termékek lesznek, így használatuk igazán egyszerű - ízesített spanyol légy vágyfokozó cseppek, tesztoszteron szint fokozó cseppek, korai megömlés elleni cseppek, vágyfokozó cseppek a nők részére, potencia cseppek a férfiak részére és még sorolhatnám. Összesen 15 fajta terméket kapunk ezekből a folyékony állagú termékekből. Továbbá végre valahára úgy tűnik, hogy vagy  hét vége felé, vagy a jövő héten ismét piacra kerül a sokak által ismert és kedvelt Natural Power. Érdemes már most előjegyzést kérni a Natural Power For Men érkezéséről, a termék adatlapjára kattintva és ott az e-mail értesítést választva. Már jelenleg is több 100-as érdeklődés mutatkozik a termék iránt. Kicsit újragondolták, kicsit tökéletesebbé tették, igaz kicsit hosszabbra nyúlt az egyeztetés a gyártóval, de mindenképp azt szerettük volna, hogy egy olyan Natural Power kerüljön újra a piacra ami akár a legjobbak közé is repítheti majd. Illetve még egy nagy érdekesség, hogy a sokak által keresett Elixir cseppeknek megérkezett a testvérterméke az Elixir vágyfokozó kapszula, melyet nők részére fejlesztettek ki. Sajnos még mindig nem tudunk pontos időpontot mondani, hogy az Elixir vágyfokozó csepp nőknek mikor lesz újra, de az Elixir Plus vágyfokozó kapszulák tudják ugyan azt mint a cseppek, tehát érdemes lehet kipróbálni.

1. helyen végzett az El Torito Classic, mely nem olyan régen érkezett vissza újra a piacra. Korábban is egy igazán kedvelt potencia fokozó termék volt, és ahogy újra megjelent, újra sokan megörültek a terméknek, és mint láthatjuk ez jelen pillanatban odáig fajult, hogy sikerült megszereznie az első helyet. Meg is lepődtünk az összesítésnél, mert nem gondoltam volna, hogy a Maraton Extra kapszulákat lenyomják még ebben az évezredben, de mindig van új a nap alatt. Persze az is közre játszhat, hogy egyre több offline boltban megjelent a termék, így a népszerűsége rohamosan emelkedett. Jelenleg az El Torito 21%-os részesedést tudott megszerezni a top 10-es tortából, míg egy hónappal ezelőtt ez csak 14% volt. Így láthatjuk, hogy ez nem kevesebb mint 7%-os növekedést mutat. Az azért nem semmi teljesítmény.
potencianövelő top 102. helyen végzett most is akár csak a múlt hónapban, a nagy visszatérő, a számát sem tudjuk már, hogy hanyadjára kerül elő újra a Dragon Power potencia növelő kapszula. De az is biztos, hogy mivel kb 2006 óta ez az egyik legismertebb potencianövelő, így természetesnek vehetjük azt, hogy az élen van a termék. Most 20%-os részesedést tudott megszerezni a top 10-ből, mely lényegében csak 1%-al van hátrébb mint a havi első helyen végző El Torito, viszont 5%-al jobb teljesítmény ez, mint a múlt hónapban. Ez is egy elég nagy javulás a Dragon Power részéről.

3. helyre szorult vissza a korábbi havi nyertes a Maraton Exta. Ennek talán az lehet az oka, hogy a maraton extra és az El Torito kapszulák is lényegében azonos árban és azonos kiszerelésben léteznek, de mint már korábban említettem az offline megjelenése az El Toritonak, nagyon nagyban befolyásolta az első helyre való jutást. Na de térjnük is vissza a Maraton Extrához, mely jelenleg szintén minimális %-nyi különbséggel lett a harmadik, azaz a bronz érmes. 19%-os részesedést tudott megszerezni a hónapban, a múlt havi 22%-al szemben. Ha összességében nézzük akkor az első és a harmadik helye között is csak összesen 2%-nyi különbséget fedezhetünk fel, ami ha jobban szemügyre veszem az eladási darabszámokat, akkor azt látom, hogy csak pár tíz doboz eltérés van az első és a harmadik hely között, tehát a verseny igen szorosra sikerült a top 3 esetében.

4. helyen végzett a három hatása miatt közkedvelt Pertinax 3in1 , korai magömlés ellen megoldást nyújtó és tesztoszteron fokozást serkentő terméke. A Pertinax annak idején hirtelen tört az élre, és elég sokáig birtokolta azt, maga mögé szorítva "mindenki" mást. Először a Boom Boom volt a nagy ellenfél, most meg már azért lényegesen több kapszula ellenfele lett. De tény és való, hogy mindig az élvonalban van. Most is akár csak a múlt hónapban majd hogy nem darabszámra pontosan és %-ra pontosan azonos a teljesítménye. 13%-os részesedése most is a negyedik helyre volt elég.

5. helyre érkezett meg szintén az Eroton, mely a két kapszulás termékek között most lényegében a legjobban fogyó. Az Eroton egy igen hatékony készítmény, mely már több alkalommal utasította maga mögé a korábbi nagy neveket, mint Boom Boom, Tornado, Gold Power, 69 For Men és még sorolhatnám. Korábbai hónapban kilenc, míg most csak 6%-os részesedést tudott megszerezni a top 10 készítmények között. Nem azt mondom, hogy nem volt ennél jobb és ennél nagyobb a kereslet erre a termékre, de azt mondom, hogy ebből még bármikor lehet top 3-as helyezés is.

6. helyen végzett és ha jól emlékszem első alkalommal jutott be a kamagra oral jelly-hez hasonló kinézetű, de gyógynövény alapokból felépülő Makagra Oral Jelly, más néven a Makagra zselé. A Makagra zselé nem olyan rég óta van a magyarországi piacon, és hatása is a közepesek közé tartozik. De sok ügyfelünk kérdezi tőlünk, hogy melyik lenne az a termék, amely gyorsan szívódik fel, és emellett nem emeli meg a vérnyomást illetve nem annyira erős mint egyes más termékek, és ebben az esetben szoktuk javasolni a Makagra zselé kipróbálását. Így a vásárlói visszajelzések alapján is kiderült számunkra az, hogy bár ez a termék nem a legerősebb, de mégis egy hatékony és közkedvelt termék azon férfiak körében akik csak egy kis plusz rásegítést szeretnének. Jelenleg akár csak ez Eroton a Makagra növényi komponenseket tartalmazó értend kiegészítő potencianövelést elősegítő zseléi 6%-os részesedést szereztek meg a tortából. Fontos tudni, hogy a Makagra Oral Jelly-t nem érdemes összetéveszteni a gyógyszer alapanyagú Kamagra Oral Jelly-vel.

7. helyen végzett a kis zöld, hivatalos nevén az Illusion kapszulái, melyek mostanában egyre kedveltebb termékké válnak, nem csoda, hisz 2-4 és 8 kapszulás kiszerelése miatt könnyen kipróbálhatóak, és kinek beválik, kapásból képes arra, hogy nagyobb kiszerelésben és kedvezőbb áron is hozzá tudjon jutni az Illusion kapszuláihoz. Jelenleg is akár csak a múlt hónapban 5%-os részesedést tudott megszerezni a top-10-ben, viszont ettől függetlenül helyezésben javulást mutat, nem kevesebb mint két helyezéssel lépett előrébb.

8. helyen végzett, és ezáltal több helyezést esett vissza a Boom Boom. A BoomBoom kapszulái ezer meg egy éve a piacon vannak, és szinte idejét se tudjuk mikor került be a legjobb 10 közé, de mióta ennyi fajta új potencia kapszula és potencia tabletta lett a piacon, azóta a boom boom helyezése már nem mondható túl stabilnak, egyre többen fordulnak az újabb termékek felé. Jelenleg a boom boom 4%-os részesedést szerzett meg a legjobbak között. A sokáig első helyen lévő boom boom kapszulák egyre hátrébb sorolódnak mostanában. De azért tán csak nem esnek ki a listáról.

9. helyen végzett és szintén 4%-os részesedést szerzett meg a Gold Power, mely szintén sokáig sokkal előkelőbb helyeket tudhatott magáénak. Szinte azonos a Boom Boom potencianövelővel. Itt is az lehet az egyik probléma, akár csak a többi 2 kapszulás termékkel, hogy ár érték arányban nem annyira kedvező ha leosztjuk 1 kapszulára a terméket, így aki egy kicsit is spórolni szeretne, és a gazdaságosság szempontjait is figyelembe veszi, az nyilván való, hogy nem egy 2 kapszulás terméket vásárol, hanem egy 4 vagy 6 kapszulás terméket, mely lényegesen kedvezőbb darab árat ad ki.

10. helyen végzett a legerősebb potencianövelőként ismert és mondott Herkules potencia kapszula. A herkulesről a kezdetek óta állítják fórumokon is és a termékkel kapcsolatos visszajelzések is, hogy negyed vagy fél kapszula is elég bőven egy estére, egy egész kapszula meg egy egész hétvégére is. A Herkules a top 10-es listában igaz csak 2%-ot szereztek meg jelenleg, de a lényeg hogy itt van. De azt szinte ki mernénk jelenteni, hogy aki egyszer megbarátkozik a kicsit borsosabb árral (4 kapszulás termék esetén az 5900Ft kicsit magasabbnak mondható az átlagnál), úgy biztosan a Herkules potencia növelést elősegítő kapszulák mellett fogja lerakni a voksot.

Mint ahogy mostanában szokott lenni, most sem mehetünk el azok a potencianövelők mellett, amelyek nem jutottak be most a top 10-es listába. Elsőként kell megemlítenem az Infinity kapszuláit, melyek bár új termékek a piacon, és még kevésbé ismertek, de hatásban tudják ugyan azt mint a top 10-es testvérei, így aztán bátran ajánlhatjuk azoknak a férfiaknak akik a merevedési gondokkal küzdenek. Továbbá a következő 12. helyen végzett a MyTool, mely az előbbihez képest kicsit hamarabb érkezett a piacra, és a merevedési zavarokra szintén kiválóan alkalmazható, így aztán érdemes lehet ezt is kipróbálni. 13. helyen végzett a régi veterán, a több hónapon keresztül piacvezető Red One Plusis, mely jelenleg kicsit visszaesett. 14. helyen végzett a red one plu 4 kapszulás testvérterméke, mely nem más mint a Strong Power, mely hasonló árban mint pl egy pertinax, és hatásban is szintén hozza azt amiért az emberek a potencianövelést elősegítő termékeket keresik. 15. helyre ugrott most épp be a Longer  kapszulái. A vásárlói visszajelzések és a fórumokon olvasható irományok szerint hasonló a termék a Gold power potencianövelőhöz, tehát ha épp gold power kapszulát használ akkor itt az ideje hogy a Longer kapszuláit is kipróbálja. 16. helyen van a régi nagy kedvenc a Green Snake Forte mely sok ideig az egyik legjobb, legnépszerűbb volt, míg a 17. helyen van a régen 1 majd 3 most meg már 2-4 és 8 szemes kiszerelésben is megtalálható XXL Powering Emperor potencia fokozó kapszula. 18. helyen van most jelenleg a Full Contact For Men potencia fokozást segítő és erekciós problémákra is kiválóan alkalmazható kapszulái. 19. helyen végzett most a Golden Bridge, mely az xxl powering termékcsalád részét képzi, melyből szintén létezik 2-4 és 8 kapszulás kivitel is. Végül de nem utolsó sorban a 20. helyen végzett most a Diablo Max, mely mióta a Diablo átalakulásán esett át, azóta annyira nem vált keresetté.

Mint ahogy a havi statisztikából is kiderült, itt aztán hirtelen nagy lett a felfordulás a helyezések és a termékek között. Mivel visszatértek nagy klasszikusok, így elég nagyban befolyásolják a korábbi eredményeket. Potencianövelő fórumokon egyre több információt látunk mi is az újabb termékekről, és ez azért is jó, mert a vásárlók egymást segítik a termékek kiválasztásában. Mi is miden esetben ösztönözzük a vásárlóinkat arra, hogy írják meg a termékhez a tapasztalataikat és véleményüket, így segítve az új vásárlókat az eligazodásban.

Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban:pertinax, elixir, xxl powering, rider, gold power, tornado, rush, illusion, boom boom, dragon. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: liderin, dragon power, long love, boom boom, maraton extra, volume 500, green snake forte, pertinax, el torito, makagra oral jelly..

Szokás szerint, nem is zárhatnánk mással az elemzést, mint egy pár egyszerű kérdéssel. Vajon az El Torito marad az első? Netán a nagy visszatérő, mely napokon belül érkezik - Natural Power fogja átvenni a vezetést? Esetleg bekövetkezik az, amire senki nem számított mostanában, és a Boom Boom vagy épp a Pertinax kerül újra az első helyre? Na és mi lesz az újabb potencianövelők sorsa - Infinity, My Tool? Mint mindig, most is sok minden történhet egy hónap alatt. Mi már alig várjuk hogy egy hónap múlva legyen és végre elkészíthessük az összesítést. Tehát egy hónapot kell várni arra, hogy meglássuk melyik terméket kereste, vitte, vásárolta, dicsérte mindenki. Aki követ minket közösségi oldalainkon - facebook, twitter, insta, google+ - az biztosan nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2018 augusztusban is folytatódik a potencia fokozók, és potencianövelést elősegítő kapszulák háborúja az előkelőbb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért meg kell küzdeni és meg kell harcolni kell. Van, mikor az egyik potencia serkentőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencia fokozást elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELŐ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.