Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIAFOKOZÓ TOP 10 - 2018. OKTÓBERI ELADÁSOK ALAPJÁN

POTENCIAFOKOZÓ TOP 10 - 2018. OKTÓBERI ELADÁSOK ALAPJÁN Ismét itt a top-10 potencianövelő. Na meg pár érdekesség a népszerű termékekkel kapcsolatosan.

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. OKTÓBER 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Minden idők talán legváltozatosabb hónapján vagyunk túl. Ennyi minden nem szokott történni, mint most októberben. Hogy pontosan mire is gondolunk? Hát, mint ahogy a híradásokból is lehetett hallani és látni, elég sok potencianövelő megbukott a NÉBIH bevizsgálása során. Voltak olyan termékek, melyeket elég gyorsan lehetett pótolni, mert csak egyes szériákkal voltak problémák, de sajnos a hónap végén volt három olyan termék is, melyek úgy néz ki, hogy betiltásra kerülnek. A gyártótól kapott információk szerint semmi különösebb probléma nem volt a termékkel, és már dolgoznak annak kijavításán is. Mi bízunk abban, hogy minél hamarabb megoldódik ez a probléma.

A problémás termékekről két cikkünkben is írtunk – első cikkünkben a következő készítményekkel volt probléma: My Tool, Green Snake Forte, Virility Max Plus és a Pertinax. Annyi a szerencse, hogy a gyártási szériát kivonták a piacról, és most ismét kifogástalan minőségben érhetőek el ezek a termékek. Továbbá tagnap robbant a hír, hogy a Boom Boom, Tornado és Gold Power készítményekkel is volt valami probléma, így most a gyártótól várjuk a legfrissebb információkat, és az új labor eredményeket. Bízunk abban, hogy ez a probléma gyorsan orvosolható lesz, és hogy hamarosan újra elérhetők lesznek az utóbb felsorolt készítmények. Elég változatos lett ezáltal a top 10 potencianövelő, de még a top 20 készítmények listája is.

1. helyen végzett a múlt hónapban harmadik helyre visszaesett dragon powert, mely azért mégis minden idők legismertebb és legtöbbször kipróbált férfierő készítménye. 2006 óta szinte nem volt olyan férfi aki ne használata volna valamely szériát, vagy legalábbis ne hallott volna róla. Egy igazán eredményes potenciafokozó készítmény, mely árában is elég jól jön ki. A dragon power ára 4900 ft, tehát alkalmanként 1300 ft ra jön ki egy kapszula. Sok esetben a férfiak elfelezik, mert több napos hatást is képes biztosítani, így az ára még kedvezőbbre jön ki. A hol kapható dragon power kérdést elég sűrűn kérdezik tőlünk, így bátran merjük azt mondani, hogy a dragon kapszulák már egyre több helyen elérhetőek már. Most 30%os részesedést tudott kivenni a potencianövelő tortából. Ez igen csak nagy százalék, de megérdemelten.

2. helyen végzett a jó kis maraton extra, mely az utóbbi évek egyik legismertebb és legeredményesebbnek mondott 6 kapszulás potencianövelője. Sokan azért választják a maratont extra kapszulákat, mert már korábban is vitték ebből akár a hat akár a 10 kapszulás változatot. Igaz a 10 kapszulás termék közel egy éve megszűnt, de szerencsére a nagyobb kiszerelés maradt meg belőle és nem a 2 kapszulást hagyta meg a gyártó. Ár érték arányban az egyik legjobbnak megítélt termék, hatása szintén a kiválóak közé sorolható és ezen belül is az erősebb potencia serkentők táborát erősíti. Most ebben a hónapban mint ahogy azt látni is lehet nem kevesebb mint a negyedét vette el a top-10-nek, 25% az elég durva számnak tűnik.

3. helyen végzett most az El Torito Classic, mely a korábbi El Torito For Men utódjaként látta meg a napvilágot pár hónappal ezelőtt. A termék sikerének a titka szintén az, hogy egyrészről egy régi nagy klasszikus potenciafokozó, másrészről az, hogy hat kapszulás termék, harmadrészről hogy hatásos. Ehhez a termékhez hasonlót lehet találni az interneten, de azok nem eredetiek és nem is hasonlóak. Érdemes odafigyelni tehát a termék vásárlásánál, hogy csak és kizárólag az El Torito Classic terméket vásárolja, ellenkező esetben akár valami gyenge hamisítványba is belefuthat. Most egy laza 15%-os részesedést szerzett és ezzel lett most a harmadik. Így nem csak helyezést sikerült lépnie, de még a % is magasabb, mint egy hónappal korábban.

4. helyre érkezett be a Szuperhős, mely még csak egy hónapja jelent meg a piacon. Sikerének titka, hogy nem valami flancos nevet kapott, hanem egy egyértelműen a termék hatásosságára utaló, egyszerű magyar szót. A termék szintén az erősnek mondott potencianövelő kapszulák táborát erősíti, így nem is csoda, hogy a szuperhős ára 6990 Ft, de ettől függetlenül, aki ezt egyszer kipróbálja, az biztos hogy nem bánja meg, és nem fogja kidobott pénznek érezni. A Szuperhős potencianövelést elősegítő kapszulái nagyon szépen teljesítenk. Most, mint láthatjuk már a top-10 100%-ból 11%-ot meg is szereztek. Tartósan jó helyen van így az értékesítést követő második hónap végén.

5. helyen van most az egyik legerősebbnek értékelt és mondott készítmény a Herkules. Tényleg ahogy mondani szokták itt a név kötelez. Igaz a 4 kapszulás termékekhez képest árban egy kicsit magasabb, mert a herkules potencianövelő ár 5990 ft, de ez még mindig kiváló ár egy négy-es kiszerelésű igazán erősnek megítélt potencia serkentő készítményért. Vannak termékek ennél drágábban is és mégis hatástalanok, és persze vannak olcsóbbak is, amik szintén hatástalanok. Ez a termék közepes ár fekvés és kiváló hatással dicsekedhet. A Herkules jelenleg 5%-os részesedéssel van most a legjobb 10 termék között.

6. helyen végzett és ezzel ebben a mezőnyben egyedi kiszerelés tulajdonságokkal bíró Illusion mely több féle kiszerelésben található meg az oldalunkon és a ’piacon’. Igazán kedvelt termékké vált az elmúlt időszakban, ugyanis sokan első körben a kétkapszulás terméket szokták kipróbálni, gondolom azért, hogy meggyőződjenek arról, hogy nem egy kamu, gyenge terméket vásárolnak meg, majd ezt követően jöhet a nagyobb falat akár a 4-es akár a 8-as kiszerelés, melyek nyilvánvalóan árban is kedvezőbbek. Tehát az Illusion potencianövelő termék sikerének a titka a több féle kiszerelés és a lenyűgöző hatásosság. Most egy laza 3%-ra volt képes. Ez a múlt hónaphoz képest minden nézetből javulást jelent, nem csak helyezésben, de százalékosan is.

7. helyen végzett szintén holtversenyben a Natural Power For Men, mely a múlt hónap legkeresettebb terméke volt. Ahogy szokták mondani egyszer fent máskor kicsit lent. Ettől még a termék kiváló, csak úgy tűnik, hogy októberben kicsit másra voltak kíváncsiak a vásárlók. Ezért is érdekes ez a statisztikai áttekintés, mert ilyenkor mi is csak nézünk, mint ’Rozi a moziban’ hogy mekkora változások lehetnek egy-egy termék esetében. A Natural Power egyre több bio bolban is elérhető termék már. Árban is közel azonos a hat kapszulás termekéhez képest. A szuperhősnél olcsóbb, de a maraton extra terméknél drágább, tehát valahol úgy félúton található meg. A Natural Power kapszulákákra most már semmiféle panaszt nem kapunk, mint amit korábban. Ez most egy remek széria. Ezt mindenképp javasolt kipróbálni, ha valaki hatos kiszerelést keres.

8. helyen végzett az egyik személyes kedvencem, az Eroton. Nem tudom miért, de nekem színben is tetszik, hatásában pedig még jobban. Ez volt az egyik olyan potenciafokozó, melyet a csapatunk több tagja is több alkalommal vitte ’próbára’, hogy biztosan meggyőződön arról, hogy a termék jól működik! Na persze, a készítmény nagyon hatásos és jól működik, nem hiába van a top 10 potencia kapszulák között. Most szintén, mint az előtte lévő termékek, 3%-os részesedést vettek ki, de ahogy látom itt még nincs vége a 3%-os termékeknek. Ezt kb most veszem észre, hogy még a következő termékünk is oda sorolható. Nos Eroton, egy pompás készítmény. Próbáld, ki ha még nem tetted eddig.

9. helyen végzett a kamagra zselés termékhez hasonló Makagra Oral Jelly. Azt biztos, hogy ízben nem hozza azt a több féle ízesítésük és még elviselhető ízekkel ellátott kamagra zselét, de mint tudjuk a kamagra oral jelly egy illegális és nem biztonságos gyógyszer készítmény az eu-ban, így annak a használatától óvunk mindenkit. De a Makagra Oral Jelly egy citromos ízvilágú potencianövelő zselé. Egy dobozban 7 zselé található, melyet szájon át kell bevinni a szervezetünkbe. Egyre kedveltebb a termék, mert felszívódása sokkal gyorsabb a tablettákkal vagy kapszulákkal szemben. Már a szájban, nyálkahártyán keresztül elkezdődik a gyorsabb beszívódás. Mint láthatjuk a múlt hónapban nem tudott bekerülni a top-10 be, most pedig már a 9. helyen van. Szénen szárnyal előre a Makagra.

10. helyen végzett végül de nem utolsó sorban a Longer. Bár a longer készítmény kicsit ritkábban kerül be a legjobbak közé, most még is sikerült. Hatásában és árában is a gold power potencia termékre hasonlít. Mint most egy másik cikkünkben olvasni lehetett, hogy a Gold Power kapszulákkal van valami gond, így bátran ajánljuk a helyett. A Longer szintén kétkapszulás kiszerelésben létezik, és hatásban is tudja pontosan azt, amit a Gold Power. Így ha a gold power alternatíváját keresné, akkor a Longer potencia kapszula kiváló választás lehet..

Mivel már túl sok a jól működő és hatásos termék, így a tőlünk megszokott módon, most már a top-10 után következő termékekről is ejtenénk pár szót. Mivel cégünk nem csak magyarországi forgalmazással foglalkozik, hanem spanyol, német, angol, román holland, de még kanada és amerika egyes államaiba is szállítunk, így mondhatni hogy egy elég komplex statisztikát látunk így az eladásokat követően.

11. helyen végzett most a Vitagra zöld tablettái, szerintem még épp bekerülhetett volna a legjobbak közé, ha a hónap végén nincs készlethiány a nagy érdeklődés miatt. Ha minden jól megy akkor már a jövő héten újra elérhető lesz. 12. helyen végzett a szintén 6 kapszulás Royal, mely hatásában és árában is hasonló a Maraton Extra potencianövelőhöz. 13. helyen most a Red One Plus régi nagy kedvenc, mely cukorproblémás és magas vérnyomásos beteg férfiak esetében is jó lehet. Legalábbis számos beszámolót kapunk ezzel kapcsolatosan. 14. helyen végzett a Red One Plus testvér terméke a Strong Power, hely hatásában és tulajdonságaiban is hasonló a Red One termékhez. Szintén jól alkalmazható diabetes mellitus és hipertónia esetében is.15. helyen végzett most az Infinity potencia kapszula, mely szintén volt már a top-10-ben is, de most nem annyira sikerült bejutnia. Kapszulái kinézete egy az egyben megegyeznek a Dragon kapszulákkal. Hatása a hosszabban elhúzódó termékek közé sorolható, hatása igen erős. 16. helyen végzett a korábban széria problémákkal küzdő My Tool, mely egy ideig nem is volt elérhető, talán ennek köszönhető hogy csak idáig jutott. 17. helyen végzett a jó kis XXL Powering Emperor, mely véleményem szerint csak azért jutott idáig, mert kb 2,5 hetes hiány volt belőle. 18. helyen végzett a szintén XXL Powering termékcsalád részeként ismert Blue Diamond, mely szintén a korábban említett problémák miatt juthatott csak erre a helyere. 19. helyen végzett a Green Snake Forte, melyet szintén kicsit megcibált a NÉBIH vizsgálata, így pár napig ez a termék sem volt az országban elérhető állapotban. Végül de nem utolsó sorban a 20. helyen szintén egy ellenőrzött termék van, mely nem más mint a Horse Power. A jó kis lovacskát is ellenőrizték, de még az a szerencse, hogy az ellenőrzötttermékekből teljesen új szériát tudtunk kapni rövid időn belül, így akik ezeket a termékeket keresték volna, csupán csak pár napot kellett várniuk, vagy épp ki tudtak most próbálni valami új fajta készítményt is..

Migint látni lehet, hónapok óta nagy a kavarodás ebben a top-20-as listában. Így meg hogy most kb 8 terméket ellenőriztek, ez még nagyobb kihatással volt a havi eladási statisztikára. Vajon mint hoz a novemberi hónap? Mi fog történni egyes potencianövelő készítményekkel? Mi lesz a Boom boom, gold power potencia kapszula és a tornado potencianövelést elősegítő készítmény sorsa? Ezek a termékek korábban is nagy hatással voltak a potencianövelő eladási listára, így meg aztán még jobban - gondolunk itt arra, hogy ha ez a 3 termék esetleg problémás lenne és hetekig nem lehetne elérni majd, akkor alternatív termékeket keresnek azok akik ragaszkodtak a korábban felsorolt három termékhez. Ez viszont nagyban befolyásolhatja a novemberi eladásokat.

Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: pertinax, maraton extra, tornado, dragon power, boom boom, xxl powering, green snake, gold power, elixir, rider. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: boom boom, dragon power, maraton extra, gold power, szuperhős, natural power, pertinax, volume 500, liderin, green snake forte.

Pár felmerülő kérdés: Tornado, Gold Power és Boom boom sorsa? Szuperhős feltör az első helyre? Natural Power visszaszerzi a vezetést esetleg a Dragon Power fogja uralni a novemberi hónapot is? Mi lesz ha berobban egy új készítmény? Azt suttogják, hogy vissza fog térni egy régi klasszikus termék is - persze én is csak fél füllel hallottam - de ha minden igaz, akkor lehet hogy az SPX  újra teste ölt majd. Vajon az SPX még jobban felforgatja majd a potencianövelő termékek amúgy is nagyon zavaros vizét?

Hamarosan jön a Black Friday - érdemes lesz figyelni, mert óriási kedvezmények lesznek!!!

Ahogy szoktuk mondani, 2018 novemberben is folytatódik a potencia növelő, és fokozó kapszulák háborúja a legjobb helyezésekért. Minden percben küzdeni kell a pozíciókért és minden egyes százalékért harcolni kell. Előre szinte már nem lehet jóslatokba se bocsátkozni. Most aztán tényleg érvényes lehet az egyszer fent máskor lent mondás. Vajon a következő hónapban mely POTENCIANÖVELŐ nyeri meg ezt a soha véget nem érő - INFINITY WAR - végtelen háborút?