Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIA TERMÉKEK TOP 10 - 2018. SZEPTEMBERI ELADÁSOK ALAPJÁN

MrPotencia
2018. 09. 30. 19:30:41
POTENCIA TERMÉKEK TOP 10 - 2018. SZEPTEMBERI ELADÁSOK ALAPJÁN Mos itt összeállt a legjobb potencianövelők listája. Akad pár meglepetés.

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. SZEPTEMBER 1-30. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Elképesztő hónap volt ez a mostani is. Döbbenetes eredmények születtek, és most olyat is látni fogtok, amit még eddig soha sem. Nekünk egyértelműen leesett az állunk, amikor elkészítettük ezt a statisztikát. Több termékre is gondolunk ez alatt. Először is szeretnénk bejelenteni, hogy új termékünk a Szuperhős megérkezett a magyarországi piacra. Elég kellemes kis termék. Árát tekintve 6900Ft-os áron lehet megvásárolni a hat kapszulás kiszerelésben megtalálható Szuperhős potencianövelőt. Az eddigi visszajelzések alapján nagyon ütős kis termék lett ez, nem hiába, még a neve is utal erre. Ettől válhatsz igazán „szuperhőssé” az ágyban. Na de kezdjünk is bele ebbe a hihetetlen hónap elemzésébe.

1. helyen végzett a régóta piacon lévő és most megújult Natural Power For Men kapszula, mely sok időn keresztül nem volt egy nagy szám, ezt főként az év első felére értjük. Akkor igen csak visszaesett a kereslet a Natural Power kapszulák iránt, de mit ad isten, úgy döntöttek a gyártók, hogy ismét egy kicsit javítanak az összetételen – szabad megjegyeznem, hogy most végre jó irányba – és így született meg az új, tökéletesebb összetételű natural power for men kapszulái. Ez most elég pompás lett, elvégre most a potencianövelő top 10 első helyént hozta meg a terméknek, és közel 24%-os részesedést tudott kivenni a tortából. Igaz a múlt hónapban sem volt rossz helyen, elvégre akkor a második helyen volt 21%-al. Tehát nem csak százalékban, de helyezésben is javult a termék. Ez is azt mutatja, hogy a készítmény, igazán jó lett.

2. helyen végzett a Maraton Extra, mely szinte levakarhatatlan a top 3-ból. Itt is azt gondolom, hogy mind az ár, mind a minőség miatt van ekkora kereslet erre a meseszerű hatású alkalmi potencia kapszulára. A maraton egy éve még csak pislákolt a termékek között, most meg tombol az eladása. Nagyon dicsérik, és azok, akik használják a maraton kapszulákat, azok újra és újra megvásárolják azt. Jelenleg 17%-os részesedést tudott megszerezni a potencianövelő top 10-es listán, ez 3%-os javulást jelent a korábbi hónaphoz képest. Tehát itt is megállapíthatjuk, hogy nem csak a helyezés, de a kereslet is nagyobb lett a maraton kapszulák iránt. Kiváló eredmény ez, főleg így, hogy megint a top 3 termék között találhatjuk meg.

3. helyen a dragon power. Szinte minden idők egyik legismertebb és legkeresettebb férfiasság növelő termékéről beszélhetünk. A régi jól bevált piros-fekete kapszula visszatérése óta szinte szintén top 3-as termék lett. Egyszerűen megőrülnek érte a vásárlók. Aki emlékszik arra, hogy milyen volt az első második vagy akár harmadik generációs kapszula, akkor annak ez a készítmény igen csak sokat mond. Természetesen a jelenlegi original dragon power kapszulái nem összetévesztendők a dragon power plus férfiasság fokozást elősegítő, de kissé gyenge kapszuláival. Az eredeti dragon power háromkapszulás kivitelben szerepel, míg a gyengébb változata hat kapszulás kiszerelésben létezik. Sajnos azt is meg kell, említsük, hogy a dragon power termákből létezik hamisítvány is a piacon, melyet érdemes elkerülni. Az eredeti dragon power doboza magyar felirattal és ean kóddal rendelkezik, míg a hamisítványon nem található magyar felirat. Jelenleg 17%-os részesedést tudott megszerezni a potencianövelő top 10-ben, igaz ez egy kicsit visszaesést jelent a múlt havi 24%-hoz képest, de ez a következő hónapban megváltozhat. Ebben a termékben van még bőven tartalék, és ahogy a múlt havi jelentéseket nézzük, nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy újra első lesz. Hatalmas az érdeklődés és a kereslet is a Dragon kapszulák iránt.

4. helyen végzett a régóta kedvelt, és hármas hatásai miatt nagyon sokat eladott termékünk a Pertinax 3in1-ben kapszulái. A korai magömlés elleni, tesztoszteronfokozó és potencianövelő hatással bíró pertinax 12%-os részesedéssel került most a negyedik helyre, mely egy százalékkal kevesebb, mint múlt hónapban, de helyezésben jelenleg is azonos az előző havihoz képest. Tehát itt nem nagy változás volt a korábbi hónaphoz képest. Persze azt se felejük el, hogy jó sokáig a pertnax volt az egyetlen olyan potencia kapszula, mely meg tudta szorongatni az anno nagy sikerű boomboom terméket.

5. helyen végzett most az El Torit For Men Classic, mely a korábban ismert El Torit For men utódja lett. Itt is volt egy kis kavarodás a korábbi szériákban, de most már szerencsére olyan terméket kapunk a kezünkbe, mely hatékony és jó sietséget nyújthat a merevedési gondok esetében. Az ötödik hely is azt mutatna, hogy bár holtversenyben van a pertinax termékkel, de egy ici picit kevesebb volt az eladás belőle, de ahogy a számokat nézem, épp csak pár doboz a különbség. De érdekes módon itt pl. pont semmi nem változott itt is a különbség a múlt havihoz képes 1 százalék akár a pertinax esetében. Tehát ez a termék is nagyon tartja és fogja a saját tisztségét.

6. helyre érkezett be kapásból az újdonsült Szuperhős, mely szerint a neve miatt egyrészről, másrészről egy-két fórumon is elejtett infoból lett ekkora siker véleményünk szerint. Mi még nem is nagyon foglalkozunk ezzel a termékkel, mikor is berobbant a piacra, és egyből be is esett a potencianövelő top 10-be. Ezt érdemes kipróbálni annyi szent. 11%-os részesedést tudott megszerezni újoncként a tortából. Ez csodálatos teljesítmény egy vadonat új termék megérkezésekor. Persze volt már erre példa, de az ilyen mindig nagy sikert jelent, és ez mindenképp egy jó kezdet egy új termék esetében. Ezzel a helyezéssel pl a múlt havi hatodik helyen lévő Eroton kapszulákat taszította le.

7. helyen végzet az egyik személyes nagy kedvencem, a Herkules, mely 4 kapszulás kiszerelésben érhető el, és a vásárlók visszajelzése alapján nem győzzük hangsúlyozni, hogy az egyik legerősebb potenciafokozó termékként emlegetik, mint a potencianövelő fórumokon, mint pedig az oldalunkon leadott herkules vélemények alatt. Bár összességében úgy tűnik, hogy csak 2%-os eredményt ért el, de ez a 2% sem kevés ahhoz képest, hogy oldalunkon több mint 600 termék található meg, és ebből összességében kiemelve 10 terméket a 2% is igen csak jónak számít.

8. helyen végzett és ezzel holtversenyben van a herkules kapszulákkal a Strong Power is. Hatásában nagyon jó, és a vásárlók visszajelzése szerint a magas vérnyomás esetén is nyugodtan lehet használni, mert még egyszer sem kaptunk olyan visszajelzést ezzel a termékkel kapcsolatosan, hogy emelte volta a vérnyomást, sőt többen jelezték hogy nem csak a vérnyomásukat nem emeli meg, de még cukor problémák esetén is jól alkalmazható, akár csak a korábban nagy sikernek örvendő Red One Plus. Lényegévben most ebben a hónapban pont a Red One Plus helyét vette át a strong power kapszula.

9. helyen végzett a „Fradi” – más néven az Illusion férfiasság fokozó kapszulái, mely dobozát illetve zöld-fehér. Szintén itt is holtverseny alakult ki a korábbi Strong Power és a Herkules kapszuláival. Tehát itt sem más az eredmény, mint 2%. Ez helyezésben jobb, mint a múlt havi, de %-ban egy kicsit kevesebbet mutat. Nyilván az első pár helyezés most nagy szeletet szakított le, ezért is van az, hogy a vége ennyire elaprózódott. Amúgy meg a múlt havi kilencedik helyen lévő Royal kapszulákat szorította most le. Az illusion termék 2-4-8 kapszulás kiszerelésben találhatóak meg, így árban is igen kedvező tud lenni 8 kapszulás kiszerelés megrendelése esetén.

Végül, de nem utolsó sorban a 10. helyen végzett a kékség, más néven Eroton kapszula. Jelenleg az egyetlen 2 kapszulás kivitelben lévő kapszula most a top listában. Sokan felismerték azt a tényt, hogy a nagyobb kiszerelések jobban megérik, talán ez okozhatja azt a változást, hogy a kétkapszulás termékek egyre hátrébb kerülne, sőt elég sok el is tűnt a listából. Pedig az eroton kapszulái nagyon hatékonyak a merevedési zavarok alkalmi kezelésében. Segíthetnek a keményebb erekció elérésében akár már fél órán belül. Aki olvassa ezt a listát, annak vajon mi az, ami feltűnt így hirtelen? Ha nem jöttél rá, akkor elárulom. Megint nem jutottak be a legjobbak közé a régi nagy kedvencek: Boom Boom, Gold Power, Tornado.

A top 10 után most jöjjön a már megszokott további 10 termékünk pár mondatban. Ezáltal tényleg át lehet látni hogy mik azok a potencianövelő termékek, melyeket a legjobban keresnek itthon és mondhatni európa szerte keresnek a férfiak. Már nem csak magyarországi értékesítésben vagyunk jelen, de Hollandia, Spanyolország, Németország, Anglia, Ausztria, Szlovákia és Romániába is egyre többet szállítunk.

11. helyen végzett most a Red One Plus, mely korábban az élmezőnyben volt. Sokáig vezette a potencianövelők listáját, sőt az első termék volt annak idején, amely képes volt megszorítani a Boom Boom terméket. 12. helyen végzett egy szintén hat kapszulás termék, mely nem más mint a Royal férfiasság fokozó kapszula. Az biztos, hogy a Maraton és a Szuperhőssel  hasonló erősségű termék. Ezért aztán nem is csoda, hogy benne van a 20-as listában. 13. helyen végzett a Kamagra Zselé növényi összetételű testvére a Makagra Oral Jelly. Közepes hatású, és bár csak egy féle ízű - citromos - de ettől függetlenül egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 14. helyen végzett most a szintén két kapszulás Longer, mely hatásában a Gold Power termékhez hasonlítható leginkább. 15. helyre jött be Viagra növényi összetételű testvére az új Vitagra tabletta. Hatásában szintén egy közepes erősségű termék, és még igen csak új, ezért aztán szintén nagy szó, hogy már most benne van a legjobb húsz termékben. 16. helyen végzett a régi nagy győztes a Boom Boom potencianövelő. Ez kicsit érhetetlen, hogy mi lett a Boomboom termékkel, bár korábban már leírtuk, hogy talán azt, hogy a nagyobb kiszerelést jobban kedvelik a vásárlók az ár érték aránya miatt, ezért is lehetséges az hogy ennyire visszaestek a 2 szemes kiszerelésű termékek. 17. helyen végzett a testvér terméket a Tornado, mely szintén a korábbi okok miatt válhatott kevésbé keresett termékké, pedig hatásában ez a kapszula is igen csak kitűnő. 18. helyen végzett az előbb említett Gold Power, melynek ára kedvezőbb a boom és a tornado termékeknél és hatásában is hasonlít, de mivel kiszerelése csak két kapszula, ezért veszíthetett népszerűségéből ez is. Persze a top 20-ban benne lenni szintén remek dolog még mindig. 19. helyen végzett a pertinaxhoz hasonló hatásokkal rendelkező és a makagra zseléhez hasonló zselés hatású Delayxetine Oral Jelly, mely szintén korai magömlése elleni hatása, potencianövelő hatása kimagasló. Végül de nem utolsó sorban a top 20-as lista utolsó helyezettje lett az Infinity kapszulái, melyek kinézetben és hatásban is hasonlóak a Dragon Power piros fekete kapszuláihoz képest. De mivel egy igen csak új termék, és a Dragon Power ismertebb a kinézetéről is, így a vásárlók hamarabb választják a Dragont mint az új Infinity potencianövelést elősegítő kapszuláit.

Ahogy látni lehet az egész lista alapján, fantasztikus dolgok történtek itt egy hónap alatt. Teljes mértékben átalakult itt minden. Egyes termékek annyira letűntek a süllyesztőbe, hogy alig lehet megtalálni a listában, más termékek meg annyira megerősödtek, hogy le sem lehet őket taszítani a legjobbak közül. Vajon mint hoz majd a következő hónap? Vajon mi történhet még itt?

Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: maraton, pertinax, tornado, dragon power, boom boom, elixir, dragon, Gold power, dr hard, illusion.. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: BOOM BOOM, MARATON EXTRA, DRAGON POWER, SZUPERHŐS, ES7 AGYSERKENTŐ, GOLD POWER, LIDERIN, GREEN SNAKE FORTE, PERTINAX, VOLUME 500.

Itt egy pár ngyon egyszerű de mégis felmerül kérdés a fejünkben. Mi lesz a következő hónapban? A natural power és a dragon power és a maraton extra fogja uralni továbbra is a potencianövelők piacát? Esetleg végre valahára feltámad majd a Boom Boom is? Na és mi lesz a két új termék sorsa - szuperhős kapszula és a vitagra tablettákkal? Nem tudjuk mi sem előre megjósolni ezeket a válaszokat. Ezekre a válaszokra most várni kell majd egy hónapot. Akkor már sokkal okosabbak leszünk mi is, na meg ti is. Igyekszünk minél több információt összegyűjteni majd hogy pontosabb választ adhassunk legközelebb is.

Annyit még meg szeretnénk jegyezni - és ez csak azokra tartozik, akik ezt elolvassák - hogy minden hét végén fogunk kuponos ajándékokat dobni. Akik követ minket közösségi oldalainkon és hírleveleinkben, azok azonnal értesülhetnek majd ezekről, és azonnal igénybe is vehetik majd a kedvezményeket.

Ahogy szoktuk mondani, 2018 októberében is folytatódik a potencia fokozók, és serkentő kapszulák háborúja az jobb helyezésekért. Minden egyes pozícióért és minden egyes százalékért meg kell küzdeni és meg kell harcolni kell. Van, mikor az egyik potencia kapszulának sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencia fokozást elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELŐ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.