Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2019. JÚNIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2019. JÚNIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN Megint történtek változások a legjobbak között. A Protezon termékcsalád megérkezése felborította a korábban sem egyszerű sorrendet. Na vajon hol végzett a Protezon Tiras vagy éppen a Protezon Rapide. A magyarországi vásárlásokat tükrözi az adott listánk is. Ezeket a termékeket vásárolják a legtöbben

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2019. JÚNIUS 1-30. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Nos, hát változások voltak vannak és lesznek is a potencianövelők piacán. Most sem volt ez másképp. Megint nem lehetett volna olyan könnyen ezt a top 10-es listát megjósolni az már biztos. Csak egy-egy gondolta erejéig kitérnék a múlt hónapban érkező potencianövelőkre. A Protezon termékcsalád megjelenése nagyban befolyásolta az ehavi top 20 potencianövelőt. Igen csak hatékonyak és keresettek lettek a Portugáliából származó különleges kiszerelésben elérhető termékek. A protezon mints egy potencianövelő cukorka, a protezon rapide egy idősebb férfiaknak készült potencia kapszula és a protezon tiras egy különleges nyelv alatt oldódó potencianövelő lapka. Korábban ilyen termékeket még nem láthattunk a magyarországi piacon, így aztán nem is csoda hogy nagy lett rá az érdeklődés. De hogy ekkor legyen, azt még mi sem gondoltuk volna akkor, amikor a termékek beérkeztek a cégünk polcaira. Hamarosan lehet majd látni, melyik termék hol végzett. Most pár szót ejtenénk arról, hogy mi történt ugye itt az elmúlt időszakban pár potencianövelő termékkel. Ugyebár volt egy NÉBIH ellenőrzés, mely során 5 potencianövelő terméket vontak be. Ezek a termékek a következők voltak: Horse Power, Pertinax 3in1, XXL Powering 2-4-8 kapszulás kiszerelés, Gin Fizz és végül a 69 for men. Bízunk abban, hogy a gyártók kijavítják a problémát, és hamarosan visszatérnek majd, mert ezek ismert jó hatású és keresett termékek voltak. Jelenlegi ismereteink és tudásunk szerint ebben a hónapban nem érkezik semmi új termék. Úgy tűnik, hogy ebben a hónapban nincs mit várnunk, hogy mi lesz, ha megérkezik, és hova jut majd.

Ezért aztán essünk is neki a legújabb és legfrissebb 10-20 listánknak.

1.    helyen végzett és ezzel megőrizte a dobogó legfelsőbb fokát a Makagra Oral Jelly. Mostanában nem nagyon láttunk olyat, hogy egy termék képes legyen megtartani a legjobb helyezést. Na hát most itt áll előttünk a Makagra zselé, mely jó ideje van már a magyarországi piacon, s úgy tűnik be is ért arra, hogy birtokolja ezt a helyet. Küzdelmes feljutás volt, de úgy tűnik, most hogy felért a dobogó legfelsőbb szintjére, már át sem akarja adni azt. Ismét kiemeljük, hogy a Makagra zselé nem összetévesztendő a Kamagra Oral Jelly termékkel vagy más néven kamagra zselével. Ez a termék egy teljes mértékben legális összetevőkön alapuló szájon át bevehető zselés formájú étrend kiegészítő, mely nem tartalmaz semmiféle illegális hatóanyagot – szildenafil citrátot. Jelenleg 18%-os részesedéssel nyerte meg ezt a versenyt.

2. helyen végzett az új termék, a V-XL IINSTANT potencianövelő tabletta. A nyeréshez szerintem hozzájárult az is, hogy az egyik olyan új te rmékünk, mely szájban oldódó tabletta, és a felszívódása és feloldódása már a szájban megkezdődik, ezáltal hatása igen gyorsan megmutatkozik. A V_XL termék létezik 2-es és 0 tablettás kiszerelésben. Sajnosaz ára igen csak borsos, de úgy tűnik, hogy a gyors felszívódásnak ára van. A V-XL 2 es olyan hat ezer forint körüli, megy a v-xl instant olyan harmincezer forint körüli áron érkető el. Tény és való, hogy a termék drága, de hatása kiemelkedő. Jelenleg 17%-os részesedéssel jutott be a második helyre, és ezzel egy igen csak nagy lépést tett afelé, hogy a legjobb legyen. Ritka az olyan termék, mely megjelenését követően 1 max 2 hónapon belül már a legjobbak között legyen. Hát a V-XL egy ilyen termék.

3. helyre futott be és ezzel jelenleg 2 helyezést is javított a Libido Forte potencia kapszula, melyet a Herkules potencianövelő eltűnése óta az egyik legerősebb terméknek mondanak. A LibidoForte jelenleg 16%-os részesedést tudott megszerezni a potencianövelő tortából, mely a múlt havi 10%os részesedéshez képest 6%-os fejlődést és javulást mutatott. 2 és 5 kapszulás kiszerelése a legnépszerűbb termékek közé repítette alig fél éven belül.

4. helyezés lett most, és ezzel kicsit visszaesett a Dragon Power Classic potencia kapszula. Múlt havi második helyéről és 15%-os részesedéséből most csak 11%-os részesedés lett. Természetesen ez sem egy rossz eredmény, sőt, szerintem elég sok potencianövelő szeretne ilyen eredményt elérni. A Dragon kapszulái az egyik legismertebbek a magyarországi piacon. Szinte ezer éve léteznek már, ezért nem is csoda, hogy a legjobbak között mindig ott van.

5. helyre érkezett be és ezáltal fél hónap alatt lett igazán sikeres a Protezon Rapide kimondottan az idősebb férfiak számára készült potenciaserkentő kapszula. A Protezon Rapide vélemények szerint egy igazán jó hatásfokú termék, mely egyáltalán nem emeli meg a vérnyomást, és hosszan tartó merevedést tud biztosítani még azon férfiak számára is, akik már igen csak korban előrébb vannak. Ezért bátran ajánljuk azoknak a korosabb férfiaknak is, akiknek más potencianövelők nem igazán váltak be. Jelenleg 11%-os részesedést tudott megszerezni, és villám gyorsan bejutott a legjobb termékek közé.

6. helyen végzett most az Illusion 2-4 és 8 kapszulás kiszerelésben elérhető készítményünk. Sikerének titka ez is lehet egyben, hogy többféle kiszerelésben elérhető. Sokan vannak úgy, hogy először kipróbálnak egy kisebb kiszerelést, majd amennyiben az beválik, váltanak a nagyobb és egyben gazdaságosabb kiszerelésekre. Itt sem lehet ez másképp véleményem szerint. Az Illusion iránti érdeklődés időnként igen csak megugrik, és ez most sem volt másképp. Jelenleg 7%-os részesedést tudott megszerezni. Az értékesített termékek között.

7. helyen ismét az egyik portugál termék végzett, mely nem más, mint a Protezon Tiras potencianövelő lapkái. Különleges kiszerelése és hatása repítette ide a legjobbak közé. A Protezon Tiras egy 12 darabos kiszerelésben elérhető potencianövelő lapka. Sok embernek ez még igen csak újdonság lehet, és az se biztos, hogy korábban hallott róla, ez nem is csoda, mert korábban ilyen vagy ehhez hasonló termék még nem volt a magyarországi piacon. A Protezon Tiras vélemények és a protezon tiras fórumokon is arról számoltak be, hogy igen csak gyorsan szívódik fel és nagyon gyorsan képes kifejteni a hatását, emellett annyira diszkrét, hogy senki rá nem jön, hogy mit is tartogat az ember a farzsebében. Jelenleg 5%-os részesedést tudott megszerezni. Szerintem lesz ez még jobb is, ahogy az emberek majd egyre többet tudnak meg erről a meseszerű kis termékről.

8. helyen végzett a régi nagy veterán a Natural Power For Men kapszula. Százalékosan nem lett jobb, mint a múlt hónapban, de helyezésben képes volt előrébb ugrani kettőt is. A Natural Power egy jó ideje piacon lévő termék már. Részben ez is lehet sikerének titka, másrészről ár érték arányban igen csak kedvezőre jön ki egy kapszula. Főleg ha még valaki el is felezi azt, mint ahogy több vásárló is beszámolt már arról, hogy időnként nincs szüksége egy egészre. Úgy meg aztán gazdaságosság szempontjából akár 12 alkalomra is elegendő lehet. Egy dobozban 6 kapszula érhető el, ha ezt megfelezzük, akkor hat ezer forintért akár tizenkét alkalomra elegendő lehet.

9. helyen és ezáltal, további holtversenyben van a Maraton Classic potencianövelő is, mivel az utóbbi négy helyen kb. százalékosan azonos a dolog, í]y csak darabszámban lehet minimális eltérést találni. A Maraton Classic egy kiváló termék, igaz jelenleg egész nagyot csúszott vissza, köszönhető ez az újabb potenciális termékeknek, és a protezon termékcsalád nagy sikerének. Jelenleg ez a termék is 5%-os részesedés tudott, bezsebelni a múlt havi 14%-al szemben. Persze ez szintén egy hónap alatt megváltozhat, így majd a hónap végén kiderül, hogy hova sikerül visszaküzdenie magát. Addig is a kilencedik hely marad.

10. helyen egyben az utolsó termék a tíz közül a Dolce Vita potencianövelő. A DolceVita egy négykapszulás, felfutó ágon lévő készítmény. Hatásáról azt mondják, hogy volt akinek 3-4 napig is eltartott, így aztán azt kell hogy mondjuk, hogy az egyik leghosszabban eltartó kapszula lehet most a piacon. A Dolce kapszulái nem olyan régóta vannak és léteznek, de igen csak jól teljesítenek, és mostanában mindig itt láthatjuk a legjobbak között. Ki tudja, talán hamarosan a dobogó legfelsőbb fokára is felküzdheti magát majd. Szóval mit láthattuk, ezek lettek a legjobb termékek a múlt hónapban.

Mutatom még a további készítményeket. 11. helyen a protezon mints új generációs potencianövelő cukorkái. Gyors hatás és felszívódás. 12. helyen a blue mellow egy igen csak jó ár érték arányú potencianövelő kapszula. Hatása hosszan tart. 13. helyen a bull power testo nem csak potencia fokozó, de tesztoszteron fokozó hatása is kiváló. 14. helyen a green snake forte a régi nagyágyú. Volt mikor a toplista elején volt. 15. helyen a Red One Plus sok -ok hónapon keresztül a legjobbak között volt. Kimondottan ajánljuk magas vérnyomásban szenvedőknek és cukorbajokkal küzdőknek. 16. helyen a Szuperhős három és 6 kapszulás kiszerelésben elérhető igen csak erős terméknek mondott. 17. helyen az ErectOn egy közepes hatású potenciafokozó készítmény, mely árban nagyon kedvezőre jön ki. 18. helyen az Machooh nem olyan régóta piacon lévő termék, mely már hónapok óta jól teljesít. Jelenleg egy picit visszaesett a termék, de ez szerintem csak pillanatnyi zavar a rendszerben. 19. helyen a Delayxetine mely nem csak potenciaserkentő, de emellett kiválóan alkalmas azoknak a férfiaknak, akik a korai magömlés elleni megoldást keresik. Végül, de nem utolsó sorban a 20. lett a Vitagra potencianövelő zöld tabletta, melyet ne tévesszünk össze a Viagra tablettákkal. Ez egy közepes hatású tabletta..

Összegezve a júniusi hónapot: nem volt ez sem egy eseménytelen hónap. Több potencianövelő eltűnt a piaról, és nem is egy új termék került bele a legjobbak közé. A protezon termékcsalád kiváló termékei igen csak nagy szerephez jutottak a listában. Tudunk még egy olyan termékről, mely folyamatban van, hogy bekerüljön Magyarországra, de a külföldi beszállítóval még egyeztetés alatt áll a dolog. A termék nem más mint a Protezon Forte, mely egy alkalmi 4 kapszulás termék lesz, hatásáról annyit tudunk és annyit hallottunk, hogy egy igazán erős potencia kapszuláról van szó, és szinte minden korosztály számára ajánlott. Erről majd a július hónap végén tudunk többet mondani. A változásokat az hozhatta ebben a hónapban, hogy az új generációs termékek, melyek forradalmian ujjak, új értelmet adtak az azonnali felszívódást ígérő termékeknek. A nyelv alatt oldódó tabletták, a szájban oldódó lapkák és a cukorkák teljesen új irányt adnak a diszkrét potencianövelésben. Eddig ilyen jellegű termékeket még nem láthattunk itthon. Már csak a potencianövelő rágóra várunk, de azzal kapcsolatosan még mindig nincsenek új információink. Bízunk abban, hogy ebben a hónapban már rendelhető és elérhető lesz ez a fajta termék is. Az biztos, hogy ez is hozzájárulhatna egy újabb változáshoz és felkavaró eredményt hozhatna, ha megérkezne. De ez még a jövő zenéje. Én már most baromi kíváncsi vagyok arra, hogy mit hoz majd ez a hónap. Mi fog történni, melyik termék lesz a befutó. Továbbá várjuk azt is, hogy mi lesz a korábban problémás termékekkel, melyeket a cikk elején említettünk.

Azoknak akik még csak most csatlakoznak a weboldalunkhoz, és olvasnak bele a cikkbe, azoknak mutatjuk be, hogy mely szavak alapján keresnek a legtöbben a weboldalunkon: maraton, dragon power, pertinax, rider, boom, xxl, Eroton, Gold power, boom boom, tornado..

Illetve beillesztem még ide azt a listát is, hogy mely 10 terméket nézték meg most a legtöbben:

LIDERIN - 6 DB, DRAGON POWER CLASSIC - 3 DB, MARATON CLASSIC - 6 DB, BOOM BOOM - 2 DB, VOLUME 500 - 30 DB, MAKAGRA ORAL JELLY - 7 DB, GOLD POWER - 2 DB, XXL POWERING EMPEROR - 4 DB, EROTON CLASSIC - 2 DB, EL TORITO EXTRA - 6 DB.

A felmerülő kérdések a következők: Régóta nem tettem fel ezt a kérdést, de mint látom még mindig nagy lenne az érdeklődés az Eroton kapszulákra, vajon lesz ez még újra vagy sem? Makagra zselé megtartja az első helyet? A protezon termékek további előnyre tehetnek szert? Vajon a V-XL Instant tabletták megszerezhetik az első helyet? Esetleg a Protezon Rapide aratja le majd a babérokat? Tiltanak be újabb terméket? Vagy most már minden termék rendben lesz? Melyik bevont termék érkezik vissza? Ki lesz a leggyorsabb visszatérő? Talán a Pertinax? Számos kérdés kavarok a fejemben... Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről. Mi minden hónapban jelentkezünk. Kövessenek minket közösségi oldalainkon is - facebook, twitter vagy instagram

Most sem mondok más, mint hogy, 2019. júliusban is folytatódik a potencianövelők harca a legjobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért meg kell küzdeni és harcolni kell. Van, hogy az egyik potencia növelőnek sikerül feljutni a csúcsra és csatát nyerni, van hogy a másik potencianövelést elősegítő tabletta veszi át a helyet a dobogó legfelsőbb fokán, de a POTENCIAFOKOZÓ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.