Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2019. MÁJUSI ELADÁSOK ALAPJÁN

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2019. MÁJUSI ELADÁSOK ALAPJÁN Rengeteg dolog történt a májusi hónap legvégén. Bemutatunk pár új, speciális terméket, és természetesen elhoztuk ismét a TOP 10 potencianövelő listáját. Amennyiben érdeklik a legfrissebb hírek, akkor érdemes most beleolvasni a havonta elkészülő statisztikánkba. Protezon Tiras? V-XL Instant potencianövelő? Hallott már ezekről? A cikkből kiderül mik is ezek pontosan.

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2019. MÁJUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Ismét eltelt egy fantasztikus hónap. Elég sok érdekesség történt a múlt hónapban. Amiket ígértünk lényegében 90%-osan be is következtek. Mire gondolok ez alatt? Hát nem másra, mint a speciális potencianövelők megérkezésére. Olyan új termékek láttak napvilágot a magyarországi potencianövelők között, melyekre még nem volt példa korábban. Érkezett olyan termék, mely nyelv alatt oldódó lapka, más néven potencianövelő lapka, ebből két fajtát hoztunk most el, az egyik a power strip a másik pedig a protezon tira névre hallgató termék. Mind a két termékben 12 darab potencianövelő lapka található. A nagy előnyük a kapszulákkal szemben, hogy szinte azonnal megkezdődik a termék felszívósdása így sokkal gyorsabb lehet a potencianövelő hatása. A másik termék nem más, mint a v-xl istant potencianövelő szájban oldódó tablettai, melyből két féle érkezett az egyik egy 2 szemes verzió a másik pedig egy 10 szemes verzió. Bár árban kicsit drágábbra jön ki mint egy kapszula vagy egy sima tabletta, de hatásában és felszívósásában szintén lehagyja bármely versenytársat. Harmadik érdekességi egy igen csk igényes termék, mely nem más, mint a fémdobozos protezon mint, a legdiszkrétebb potencianövelő a piacon. Olyan a doboza, mint valami cukorkának, egy dobozban 12 darab potencianövelő cukorka található. Egy pillanat alatt elő lehet kapni és be lehet szedni. Szinte észrevétlen módon lehet alkalmazni a terméket. Íze pedig nagyon kellemes mentás. Nos, hát ezek voltak első körben az újdonságok.
A következőkben még ejtenünk kell pár szót a 3 megszűnt termékről. Az egyik megszűnt termék nem más, mint a korábban nagysikerű Eroton termék. Sajnos a gyártó végül úgy döntött, hogy ezt a terméket már nem hozza újból piacra, így végül mi is teljesen kivezettük az Eroton Classic terméket a termékeink közöl. A másik termék, mely megszűnt nem más, mint a Royal potencianövelő, mely bár hatásában nagyon jó volt, de a gyártó visszajelzése szerint még sem volt akkora a kereslet rá, hogy ezt a terméket végül tovább gyártsák. A harmadik egyben utolsó megszűnt termék nem más mint az SPX. Ez azért történt, mert ugye két féle spx került a piacra, az egyik nagyon jó a hatású a másik kevésbé. A nálunk megtalálható termék nagyon hatékony volt, de a másik versengő spx termékkel sokszor összekeverték ezért aztán a gyártó leállt ennek is a gyártásával.
Ezek voltak tehát rövid híreink a top 10 potencianövelő felvezetéseként.
Nos nézzük. 1. helyen végzett és már igen csak beérett a Makagra Oral Jelly. A Makagra zselé azonban nem összetévesztendő az illegális foráásokból származó Kamagra Oral Jelly azaz a Kamagra zselével. A Makagra egy növény alapokra épülő zselés állagú étrend kiegészítő, melyet a férfiak részére fejlesztettek ki, hogy erősebb merevedést biztosítson, és egy igen csak hatékony felszívódással ötvözték a zselés állaga miatt. Most 16%-os részesedéssel át is vette a vezető szerepet és a dobogó legfelsőbb fokára jutott. Egy hónappal ezelőtt ez még csak 14% volt. S zóval nem csak százalékban de helyezésben is javulást mutatott a termék.
2. helyen végzett most a jó nevű és jó hírű Dragon Power. A Dragon kapszulák még mindig mondom, hogy a valaha volt legidősebb potencianövelő a magyarországi piacon. Talán egybe fonódik a potencianövelő étrend kiegészítő neve a magyarországi megjelenéssel is. Régóta bizonyít már a férfiaknál, hogy egy igen csak hatékony potencia kapszuláról van szó, melyet sokan csak úgy hívnak, hogy a „piros fekete”. A dragon power helyezésben nem, de százalékban javított egyet. Most ez az eredmény a második helyre volt elég.
3. helyen végzett most a Gold Power, mely a múlt hónap első helyén szerepelt. Jelenleg 15%-ot tudott megszerezni a potencianövelő tortából, míg egy hónappal ezelőtt ez 21% volt. Na de van ilyen, de még mindig azt mondom, hogy ez is egy meseszerű eredmény, elvégre több mint 70 féle termék között a harmadiknak lenni, igen csak nagy elismerés.
4. helyen végzett most a Maraton Classic. Épp csak lecsúszott most a dobogóról. Most 14%-os részesedést tudott megszerezni a legjobbak között, de az áprilisi eredményhez képest viszont 2%-os javulást mutat, ami szintén nagyon jó. A Maraton Classic egy kiváló hat kapszulás potenciaserkentő. Maraton Classic ára igen csak kedvező, ezért is szeretik nagyon ezt a terméket rendelni a férfiak.
5. helyen a legerősebbnek mondott potencianövelő, mely árában kicsit borsos, de a Libido Forte 2 és 5 kapszulás kivitelben is elérhet már. Visszé jelzések szerint akár egy harmad kapszula is meghozza a várva várt eredményt. Érdemes tehát egy próbált tenni akár a két szemes akár az öt szemes változattal. A Herkules óta nem volt ilyen erősnek mondott potencianövelő a piacon és ezt többek visszajelzése is alátámasztja. Érdemes hát egy kicsit több pénzt rászánni, hogy megtapasztalja hogy milyen az amikor a kőkemény erekció nem csupán álom, hanem maga a valóság. A hatása 3 napig is eltarthat.
6. helyen végzett most a jól ismert El Torito For Men, mely neve már szintén egy évtizede ismert lehet. Az El Torito egy nagyon régi jól bevált potencia kapszula. Hónapról hónapra be szokott kerülni a legjobbak közé, és ez most sincs másképp. Jelenleg 9%-os részesedést tudott megcsípni magának, mely nem egy rossz eredmény. Bár tény és való, hogy pl a múlt hónapban lecsúszott a tízes listáról, de ez többek között azért lehet, mert a nagyobb kiszerelése miatt van hogy a férfiak a hónap közepe vagy vége felé vásárolják meg, így aztán kitarthat több ideig is. De most mint látjuk megint a legjobb 10 között van.
7. helyen végzett egy nem olyan rég debütált termék, mely nem más mint  Machooh potencia kapszula. Újdonság ide vagy oda, a machooh kapszulái kitűnően hozzák azt a várva várt hatást, amit egy potencianövelő terméknek tudnia kell. A termék négykapszulás kiszerelében létezik, és hatékonyságát az is bizonyítja, hogy a legjobbak között található 6%-os részesedéssel.
8. helyen szintén egy újabb négy kapszulás termék található, mely nem más mint az „ÉDES ÉLET” azaz a DOLCEVITA. Igaz az áprilisi hónapban 11%-os részesedéssel volt jelen, ez a májusi hónapban csak 5%-os volt.
9. helyen végzett az egykori nagy kedvenc, a Pertinax 3in1 potencia kapszula, mely a potencianövelő, tesztoszteron fokozó és korai magömlés elleni hatásától vált pillanatok alatt „híressé”. Megjelenése óta töretlen a kereslet rá, és ez is azt bizonyítja, hogy szinte megjelenése óta a top10 potencianövelő lista elit tagjává vált. Szinte nem is emlékszem olyan hónapra, mikor ne lett volna a legjobbak között. Jelenleg is 5%-os részesedést tudott kiharcolni magának.
Végül de nem utolsó sorban 10. helyen végzett most a Natural Power For Men kapszulái. A natural power szintén akár csak a „testvére” az ELTorito már több mint egy évtizede tagja a potencia serkentő készítményeknek. Már nagyon régi motoros. Igaz volt idő mikor eléggé eltűnt, mivel nagyon hullámzó volt a teljesítménye, de most ismét régóta tagja a legjobb 10-20 terméknek. Érdemes tehát ebben a termékben is gondolkozni akkor, amikor férfiasság fokozó terméket keresünk a mindennapok jobbá tételéhez.
Nos mit láthatjuk a májusi top10-es lista nagyban eltér az áprilisitól. Na de mutatjuk is hogy a további 10 helyezés mely kapszulákat vagy tablettákat tartalmazza még.
11. helyre érkezett be az új termék a V-XL Iinstant szájban oldódó 2 illetve 10 tablettás kiszerelésben elérhető termék. Véleményem szerint ebben nagy lehetőség van, ha már most ide jutott. 12. helyen végzett most a Gin Fizz zöld kapszulái. A termék neve szintén régről lehet már ismerős, csak annak idején ez a termék csak 2 kapszulás kivitelben létezett. 13. helyen ismét egy újabb termék debütál, mely a Protezon tiras potencianövelő lapka. Diszkrét megjelenésének köszönhetően biztosan nagy sikere lesz a júniusi hónapban. 14. helyen megint csak egy új termék, a Protezon Mints mentolos ízű cukorka, mely nagy hatással lehet a merevedésre, és a diszkrét megjelenése nagyon csábító. Adagolása igen könnyű, és mivel sokan szeretik a termékeket felezni ezért ez a termék kiváló arra, hogy egy felet la harapjon az ember belőle és elszopogassa azt. Ha ezt a párja megtalálja a zsebébe akkor csak azt fogja gondolni, hogy cukorka, nem pedig hogy potencianövelő. 15. helyen végzett most az ErectOn 10 kapszulás potencianövelő, mely az áprilisi hónapban lényegesen jobban teljesített, de a nagyobb kiszerelés miatt májusban kevesebben rendelték ezt a terméket. 16. helyen végzett és ezzel jócskán visszacsúszott most a Szuperhős 3-6 kapszulás termékünk. A Szuperhős szép utat járt be az elmúlt hónapokban és nagyon jól tartotta magát a legjobbak között. Szóval az hogy most épp egy pillanatra kiesett a 10-es listáról, lényegében nem jelent semmit. Szerintem a jövő hónapban ismét ott lesz a legjobb 10-ben. 17. helyen a CupidOn 1 tablettás potencianövelő, mely hol jobb hol kicsit rosszabb helyezést ér el. Még várat magára, hogy mikor jut  be a legjobb 10 közé, de az is lehet hogy már nem kell neki olyan sok idő. 18. helyen végzett most a BlackAnt más néven a fekete hangya kivonatot tartalmazó értend kiegészítő. Kicsit bizarr a dolog, de hatékonyságát igazolja, hogy már a top 20-ba bejutott. 10 kapszulás kiszerelése miatt ár érték arányban nagyon kedvező. 19. helyen szintén egy új termék, hasonlóan potencianövelő lapkákból áll, nem más mint a Power Strips 12 lapkából álló nagyon diszkréten felhasználható termék. Végül de nem utolsó sorban a 20. helyen végzett most az Illusion 2-4 és 8-as kiszerelésben elérhető Illusion kapszulák. Mint láthatjuk, igen csak változatosra sikeredett ez a lista. Már újabb termékek is oda jutottak a tűz közelébe.

Az biztos, hogy nem egyszerű a helyzet. Annyi féle termék van, hogy szinte lehetetlen is eldönteni hogy melyiket is alkalmazza az ember. A legfrissebb értesülések szerint viszont egy kicsit lehet hogy tisztul majd a piac, és a termékek köre, mert szintén kivezetnek pár terméket majd a júniusi hónapban. Remélhetőleg olyan termékeket, melyek nem annyira hatékonyak. Szép lassan letisztul a termékek palettája, és végül majd csak tényleg a legjobb termékek maradnak, amiből bármelyet kiválasztva jól járhat az ember. Sajnos elég sokszor találkozunk olyan megkereséssel, hogy pl. kipróbálta a Liderin terméket, és szinte semmi nem ér. Igen, valóban nagyon sok a negatív tapasztalat a Liderin termékkel kapcsolatosan, de a gyártó nem hajlandó változtatni az összetételen. Nem tudom mire számíthatunk a júniusi hónapban, de van egy olyan megérzésem, hogy ez sem lesz eseménytelen. Már csak azért is gondolom ezt így, mert sokan készülnek majd a nyári szabadságokra, és olyankor azért érdemes egy kis plusz "életerőt" magunkhoz venni, hogy a nyaralás is igazán jól teljen. Ezért aztán már most előre minden vásárlónknak jó nyarat kívánunk, és mi igyekszünk minél gyorsabban teljesíteni a megrendeléseket. A fejemben amúgy olyan kérdések merülnek fel, hogy vajon mennyire lesznek sikeresek az új szájban oldódó potencianövelők? Vajon lesz e új termék még a piacon? Esetleg jelenlegi termék tűnik még el a sűllyesztőbe? Vajon a szájban oldódó potencianövelőké a jövő és a kapszuláknak már reszeltek? Befut e vajon a potencianövelő rágógumi? Nagyon nagy rá az érdeklődés, de a gyártó még nme jelzett vissza, hogy kész lenne az új széria. Én már most várom a hónap végét.

Azoknak akik még csak most csatlakoznak a weboldalunkhoz, és olvasnak bele a cikkbe, azoknak mutatjuk be, hogy mely szavak alapján keresnek a legtöbben a weboldalunkon: maraton, dragon power, pertinax, rider, xxl, boom, eroton, boom boom, gold power..

Illetve beillesztem még ide azt a listát is, hogy mely 10 terméket nézték meg most a legtöbben: LIDERIN - 6 DB, DRAGON POWER CLASSIC - 3 DB, MARATON CLASSIC - 6 DB, BOOM BOOM - 2 DB, VOLUME 500 - 30 DB, GOLD POWER - 2 DB, MAKAGRA ORAL JELLY - 7 DB, GREEN SNAKE FORTE - 4 DB, EROTON CLASSIC - 2 DB, XXL POWERING EMPEROR - 4 DB.

A felmerülő kérdések a következők: Makagra zselé megtartja az előnyét? Az új termékek hová juthatnak egy hónap alatt - potencianövelő cukorka, instant szájban oldósó potencianövelőkre gondolok itt per pillanat Van esély arra, hogy egy két régebbi termék újra felpörög és olyan termékek kerülnek elő esetleg a legjobbak között mint pl a régi green snake vagy virility max? Jut valahova a Diablo vagy a Red One? Még kb ezer kérdést tudnék feltenni, hogy mire lennék nagyon kíváncsi, de inkább majd 4 hét múlva megnézzük, mi is történt a potencianövelők között. Biztosan megint érdekes lesz. Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről. Mi minden hónapban jelentkezünk. Kövessenek minket közösségi oldalainkon is - facebook,twitter vagy instagram

Most sem mondok más, mint hogy, 2019. júniusában is folytatódik a potencianövelők harca a jobb helyezésekért. Minden egyes lépcsőfokért és minden egyes %-ért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencia növelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelést elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIAFOKOZÓ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.