Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2019. MÁRCIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2019. MÁRCIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN

Ismét elkészült a potencianövelők top-10-es listája. Igen csak nagy változások vannak a legjobb potenciafokozó készítmények között. Olyan termék nyert, melyre nem is gondoltunk volna, továbbá olyan termékek estek ki a 10-es listáról, amelyre nem lehetett számítani.

Beszámolunk új termékek érkezéséről is, melyet az áprilisi hónapban már elkezdünk értékesíteni is.

Ha Ön is tudni szeretné, hogy a magyarországon forgalmazott termékek közül mik a legjobbak és melyek a legkeresettebbek, akkor ezt a listát érdemes megnézni. Nem garancia az sem hogy a következő hónapban ugyan ezek a termékek lesznek, de annyi biztos, hogy ami ebbe a listába bekerül, az már rossz termék nem lehet. Ennyi ember mondhatni nem tévedhet. Igen valóban egy kicsit nagy a választék mostanában, és ezáltal egyre nehezebb eligazodni a kapszulák és tabletták között, de a mi listánk ha vissza nézi akár a korábbiakat is, adhat egy fajta képet arról, hogy mely készítmények lehetnek a nyerők és melyek segíthetnek Önnek a problémája leküzdésében.

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2019. MÁRCIUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Ez minden idők legfurcsább eladási statisztikája. Olyan események és változások történtek, amikre szerintem senki nem is számított. Ha valaki egy komolyabb összeget tett volna fel a top 3-ra, akkor az most bizonyára elbukta volna a pénzét. Mindjárt ki is fog derülni, hogy mire is gondolunk ez alatt. De előtte van még egy-két bejelenteni valóm is. Az áprilisi hónapban több új termék is fog érkezni a piacra, a termékeket már fel is töltöttük a rendszerünkbe és már csak arra várunk, hogy az árú megérkezzen hozzánk, és neki tudjunk kezdeni azok értékesítésének mind kis és mind nagykereskedelmi szinten.  Az áprilisi hónapban érkező termékek – DolceVita – 4 kapszulás alkalmi potencianövelő termék. Egy teljesen új termék a piacon, korábban még nem volt ilyen néven és ilyen összetétellel kapszula. Következő termék a LVL UP, mely 2-4 és 8 kapszulás kiszerelésen lesz majd elérhető. Ezt követi a korábban már piacon lévő Blue Dragon mely szintén 2-4 és 8 kapszulás termékként lesz elérhető, ez korábban már volt a piacon, de akkor csak két szemesben létezett és végül, de nem utolsó sorban az új termékek között köszönthetjük majd a Rhino For Men-t is, mely 2 és 4 szemes kiszerelésben kerül fel majd a termékek közé. A márciusi hónapban volt egy kifutó termékünk is, mely nem más, mint a Longer kapszula. A gyártó annak ellenére, hogy a termék kiváló volt, de az eladási mennyiséggel nem volt elégedett, így a termék gyártását felfüggesztette, így aki ügyes volt és leleményes, az meg be tudott vásárolni ebből a szuper hatékony termékből. Sajnos ez után már csak az emlék marad meg róla. Na de kezdünk bele a fura hónap fura elemzésébe.

1.    helyen végzett és ezzel hatalmas nagy meglepetést okozott mindenkinek, de legfőképpen nekünk a Royal, mely mostanában nem szerepelt túl jól. De úgy tűnik, hogy valami változott a márciusi hónapban, mert ekkora ugrást elég ritkán látni, főként, hogy a múlt havi top 10-ben benne sem volt a Royal kapszula. Úgy tűik valahol nagy hírverést csaptak a terméknek, mert csak úgy egyik pillanatról a másikra elég ritkán történik ilyen. Elképzelhető, hogy valamely potencianövelő fórum, vagy vélemények alapján ítélték meg az egyik legerősebb, és leghatékonyabb terméknek. Jelenleg 17%-os részesedéssel mindenkit maga mögé utasítva átvette az első helyet a múlt hónapban el és aranyérmes gold power-től.

2. helyen végzett és ezzel szintén óriás meglepetést szerzett nekünk a Gin Fizz. A Ginzeng Fizz zöld kapszulái a februári hónapban tértek vissza a potencia kapszulák közé. Akkor még csak az utolsó helyre sikerült beérniük és akkor 4%os részesedést tudtak szerezni, bezzeg most, egy hónappal később, amikor is a legjobb termékek között nem kevesebb, mint 14%-os részesedéssel szerezték meg a második helyet, azaz a dobogó második fokára állhattak. Nem hiába, szokták is mondani, az utolsókból lesznek az elsők, nos, ebben az esetben, ha nem is az első, de legalább már a második helyre fel is jutott. Hatalmas hajrával, szinte mindenkit maga mögé utasított. Kiváló teljesítmény ez egy visszatérő, de mégis új terméknek.

3. helyen végzett a januárban visszatért Gold Power, mely februárban épp a második helyett most meg a dobogó harmadik helyét birtokolja. Jelenlegi részesedése 13%, mely 4%-al kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt. De azt gondolom, hogy az első hátom helyen lenni mindenig hatalmas dolog. Gold Power arany kapszulái szinte letaszíthatatlanul benne vannak újra a legjobbak között, pedig korábban hónapokon keresztül még a top termékek közelében sem jártak. Úgy tűnik az a kis decemberi incidens jót tett a terméknek, mikor is felülvizsgálták a terméket. Mert a januári visszatérése óta újra hasít. Igaz egy picivel drágább lett, mint volt, de azt gondolom, hogy az 1800 Ft-os ár, még simán megfizethető kapszulánként, sőt lesz itt ma még lyen is ami ennél is drágább, még is elég jól viszik.

4. helyre esett be és esett le a Dragon Power Classic. A Dragon Power évek, vagy már mondhatni évtizedek óta a piacon jelen lévő termék. Sok alkalommal volt már bevonása, betiltása, felülvizsgálata a terméknek, de még mindig itt van és nem is akárhol. Igaz hogy jelenleg a negyedi helyen, de azért több hónapig vezette az eladási listákat. Annyi alkalommal tűnt már el a süllyesztőbe, de valahogy valaki mégis csak visszahozza eme remek terméket. Szerintem az országban a legismertebb potenciafokozó, amivel valaha találkozni lehetett webshopokban, gyógynövény boltokban vagy szinte bárhol.

5. helyen az újabb meglepetés, mivel itt végzett a Machooh új kapszulái. Kinézete igen csak figyelemfelkeltő, messzitől észrevehető piros doboza vonzza a tekintetet annyi biztos. Machooh vélemények szerinte egy igen csak erős és hatékony termék, így nem is csoda, hogy a múlt havi statisztikában lévő kilencedik helyről ekkorát képes volt ugrani a listában. Jelenleg már nem kevesebb, mint 11%-ot tud, ami több mint 7%-os javulást jelent egy hónap alatt. Ezek a számok bár nem tűnnek soknak, de még is csak azok… sok-sok dobozt el kell adni ahhoz, hogy akár csak 1%-os különbséget is érezni lehessen a top 10-es listában, elvégre a top 10 több ezer doboz eladását jelentik.

6. helyen végzett a már régóta jelen lévő Makagra Oral Jelly – itt mindig kiemelem, hogy ezt nem szabad összetéveszteni az törvénytelen forrásokból származó Kamagra Oral Jelly termékkel. A Makagra zselé egy növényi összetételű potencia zselé, melyet szintén orálisan kell alkalmazni akár csak a gyógyszeres hatóanyaggal ellátott „testvérét” a Kamagra zselét. De lényeg, hogy jelenleg szintén itt van a top termékek között, mely arról árulkodik, hogy a termék igen is jól működik.

7. helyen végzett most a jó ismert Szuperhős 3-6 kapszulás kiszerelésben. A szuperhősnek úgy tűnik igen csak jó a hatása és a marketingje sem elhanyagolható. Egyre többen keresik ezt a terméket, és bár a Szuperhős ára egy kicsivel magasabb a többi 6 kapszulás termékhez képest, de hatásban biztosan tud is annyit, ha nem többet, mint a natural power vagy el torito. A hős kapszulákból a két féle kiszerelés is igen csak vonzóvá teszik a terméket, elvégre először ki lehet próbálni 3-as kiszerelésben, majd ha azt látjuk, hogy ez a termék nekünk is bevált, akkor rácsaphatunk a 6 szemesre is. A múlt hónapban is ezen a helyen volt, és ez most sem változott.

8. helyre újabb meglepetés érkezett, mely nem más, mint a Libido Forte. A Libido forte ára igen borsos, de a libido forte vélemények szerint a Herkules kapszulák erélyével rendelkezik. Azt érdemes tudni, hogy korábban a legerősebbnek kikiáltott készítmény a herkules volt, mára ezt a szerepet már a Libido Forte 2 illetve 5 kapszulás termékei vették át a helyet. A libidoforte termékből is sokan először a kisebb kiszerelést próbálják ki, majd mikor rájönnek, hogy milyen csodálatos hatással van a merevedési zavarokra és az erekciós gondokra, akkor már bele mernek vágni egy nagyobb csomag megrendelésébe is. A Libido forte kapszulákról rossz vélemény még egyáltalán nem kaptunk. Jelenleg szintén 6%-os részesedést szerzett meg a  „tortából”. Remek teljesítmény.

9. helyen újabb meglepetés – mondom én hogy ez a meglepetések hónapra. Ide érkezett meg egy 10 kapszulás potenciaserkentő, mely nem más, mint az Erecton potencianövelést elősegítő termék. Valóban vadi új, de ez úgy látszik manapság már nem meglepő, hogy egy új termék a legjobbak közé kerüljön – gondoljunk, itt a Gin Fizz vagy a MAachooh esetére, mely egy hónap után hova is érkezett. Jelenleg 6%-os részesedése van.

10. Végül, de nem utolsó sorban, a 10. helyen és ezzel lényegében négyszeres holtversenyben az El Torito Extra kapszulái kerültek. Itt az a meglepetés, hogy a múlt hónap első helyezettje volt. Szóval jelenleg az elsőkből az utolsók, utolsókból az elsők kifejezés igen is jó példája a mostani statisztikának. Az El Torito helyett elképzelhető hogy ebben a hónapban a Royal magabiztossága és első helyezése nagyban befolyásolta ezt az eredményt. Nincs is ezen nagyon mit tárgyalni. 6%-os részesedéssel most az utolsó lett. A hat kapszulás termékek között azért elég nagy a verseny, és eléggé változatos szokott lenni, hogy melyik 6 kapszulás termékek kerülnek be e legjobbak közé.

Mivel már régóta szedjük össze a következő 10 terméket is, így most sincs ez másképp. 11. helyen végzett most és ez is nagy meglepetés a Maraton Extra utódja a Maraton Classic. Szintén a Royal népszerűségének növekedése állhat a háttérben, akár csak a 12. helyre visszaeső Natural Power For Men esetében is ez lehet az ok. A hat kapszulás termékek sorsát most a Royal megpecsételte a márciusi hónapban. 13. helyen a Pertinax 3in1, mely potencia és tesztoszteron szintnövelő hatásáról is ismert. Korábban sokkal, de sokkal jobb helyeken szerepelt, nem kevés ideig még a trónt is bitorolta. 14. helyen van most az SPX potenciaserkentő kapszula, mely sajnálatos módon azért esett ennyire vissza, mert van egy gyengébb verzió is a piacon, mely nagyban hátráltatja ennek a terméknek a növekedését is. 15. helyen az Illuson 2-4 és 8 kapszulás kiszerelésben megtalálható termékei, melynek nagy előnye hogy először 2 majd négy, és ha tényleg beválik 8 kapszulás kiszerelésben is elérhetjük. 16. helyen a Bull Power Prémium új változata a Bull Power Testo potencia és tesztoszteron szint fokozó készítménye, mely két hatás erősíti egymást. Ára visszaosztva igen kedvező. 17. helyen a Blue Mellow kapszulái, mely még elég új a piacon, de akik eddig próbálták azok nagyon jó véleménnyel vannak róla, szintén 10 kapszulás kivitele miatt szerintem lassan beérik a top 10-es mezőnybe. 18. helyen a Rider 2-4 és 8 kapszulás kiszerelésben lévő régi jól bevált termék. Ez a termék is mondhatni már veteránnak számít a potencia serkentők között. 19. helyen a Viagra növényi összetételű testvére a Vitagra. Nem összetévesztendő a kettő termék. Míg a viagra kék tablettákból és gyógyszer hatóanyagból álla, addig a Viagrra tablettái zöld tablettaként hódítanak a piacon, mely készítmény 100%-ban növényi összetételű, így nem kell tartani a káros és kellemetlen mellékhatásoktól sem. Végül de nem utolsó sorban a 20. helyen a Delayxetine Oral Jelly, mely a Makagra zselé testvére. A delay termék mindig arra utal, hogy a korai magömlés kezelésére lett létrehozva. A termék gyógyszeres kivitelének a szuper kamagrát szokták emlegetni, de az egy illegális gyógyszer, míg ez egy teljesen hivatalosan beszerezhető és forgalmazható magömlést késleltető termék.

.A hónap kérdései a következők: Vajon a Royal marad az első, vagy esetleg a Maraton Classic újra berobban a piacon? Mi lesz a két új termék sorsa - GIn Fizz és Machooh - tudják tartani a tempót? Én még arra is kíváncsi lennék, hogy a Pertinax, mely régen az egyik legjobb termékek egyike volt, azaz másképp fogalmazva, hónapokon át vezette a listát, vajon vissza térhet még az elsők közé? Továbbá mi lesz a DolceVita, LVL UP, Rhino For Men és a Blue Dragon sorsa? Na és mi lesz az év végén nagyon berobbant Eroton sorsa? Itt minden hónapban vannak olyan kérdések, melyekre jó lenne akár már azonnali választ kapni, de erre várni kell.Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: dragon power, pertinax, Eroton, rider, boom boom, tornado, Gold power, xxl powering, illusion és a szuperhős.

A következőkben látni lehet hogy egy hónap alatt, mely 10 termékeket nézték meg oldalunkon a legtöbben. Elég érdekes számomra, hogy a webshopunkban a legnagyobb keresés pl az első termékre van, de értékesítésben meg sehol: Liderin, Dragon Power Classic, Maraton Classic, Boom Boom, Gold Power, Volume 500, El Torito Extra, Green Snake Forte, Eroton Classic, Makagra Oral Jelly.

A keresések tekintetében a következő szavak voltak túlnyomó többségben:Maraton, Dragon Power, Pertinax, Eroton, Rider, XXL, Boom Boom, Gold Power, Tornado, Dragon.

Mint láthatjuk a 2019-es év harmadik hónapja sem volt eseménytelen, sőt mondhatjuk azt is, hogy nagyon nagy zrzavar keletkezett a listában. Olyan potencia kapszulák érkeztek be a top-10 be, melyről nem gondoltuk volna, másrészt olyan két termék is benne van a top 3-ban, melyre egyáltalán nem számítottunk. Szóval láthatjuk, hogy itt tényleg nem zavartalan az élet. Elmúlt már az az idő, mikor papírforma szerint zajlottak az események, és könnyen kiszámítható volt a lista. Itt most már minden hónapban változások vannak, köszönhető ez annak is, hogy elég sok féle termék van a piacon. Továbbá annak is hogy vannak termékek amelyek megszűnnek, vagy épp felfüggesztik az értékesítését, illetve vannak olyan termékek, melyek a visszatérnek a piacra. Mindig borítja a korábbi hónap statisztikáját egy-egy ilyen esemény. Most sem mondhatok mást, mint hogy továbbra is folytatódik a férfierőt növelő termékek jelenleg is nagyon kemény és mondhatni kiszámíthatatlan harca a legjobb eredményekért. Egyik tabletta vagy kapszula sem érezheti magát biztonságban és egyik termék sincs bebetonozódva a különböző helyezésekre. Most már végképp nem mernék feltenni komolyabb pénzösszeget a top 3 sorrendre sem, nem hogy megjósolni a top-10-et. Most is érvényes lehet az egyszer fent máskor lent mondás. Vajon április végén mely POTENCIAFOKOZÓ nyeri meg ezt a soha véget nem érő végtelen háborút?