Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2018. ÁPRILISI ELADÁSOK ALAPJÁN

MrPotencia
2018. 04. 30. 05:51:24
POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2018. ÁPRILISI ELADÁSOK ALAPJÁN Ismét összeállítottuk a potencianövelők top 10-es listánkat. 2 régi nagy kedvenc jelent meg.

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. ÁPRILIS 1-30. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Végre megtörtént a várva várt csoda, amit már több alkalommal is emlegettünk. 3 nappal ezelőtt visszatért a potencianövelők közé, a valaha volt talán legismertebb férfierő kapszula, mely nem más mint a DRAGON POWER. Nem csoda, nem ámítás, igen a dragon power eredeti kapszulái újra elérhetőek. Fontos, hogy ezt a Dragon Power potencia kapuszulát nem szabad össze téveszteni a már piacon lévő és hatástalan Dragon Power Plus potencia kapszuláival. Az eredeti, az original 3 szemes kiszerelésben létező, piros fekete kapszulás kinézetű dragon power-t hoztuk el újra a vásárlóinknak. Döbbenetes még az is, hogy erről a termékről még különösebb tájékoztatást sem kellett adni, és mégis ahogy feltettük az oldalra, már óriási vásárlási kedv mutatkozott a termék iránt. Mint ahogy a diagram is mutatja, már 3 nap után bejutott a Top 10 potenciát fokozó közé, és egyből a 8 helyen kezdett. Azt gondolom már most, hogy ez a termék nagyban befolyásolni fogja a magyarországi potencia növelők keresletét az elkövetkező időszakban. Szinte már most látom a lelki szemeim előtt, és szinte papír formának merem kijelenteni, hogy egy hónap múlva ez a termék fogja vezetni a potencia kapszulák top listáját. Mire alapozom ezt a komoly kijelentésemet? Arra, hogy a mai napig az egyik legjobban keresett termék a google keresőben, arra, hogy 2006 óta ismert a termék, és szinte nincs olyan férfi aki jártas lenne a témában, aki nem próbálta volna ki valamelyik dragpon power szériát. Másik érdekesség még, hogy az El Torito kapszulái is ebben a hónapban debütáltak a potencia készítmények között. Az El Torito kapszulák értékesítését közel egy éve függesztették fel, és a kereslet továbbra is igen csak magas volt a termék iránt. Nem is csoda, hogy egy hónap alatt a harmadik helyre kúszott fel. A hat kapszulás termékek ár érték arányuk miatt igen csak keresettek, ezért is van az hogy jött az eltorito és már a harmadik lett.
Na de kezdjünk is bele a top 10-es lista elemzésébe, mely az áprilisi leadásaink után jött létre. A listát teljes mértékben márkától függetlenül készítjük, több ezer eladás kimutatásából.
1. helyen végzett a Maraton Extra kapszulái - mint ahogy az előbb is említettem a 6 kapszulás termékek iránt igen csak nagy a kereslet - jelenleg a Royal kapszuláktól vette át a vezetést mely a múlt hónapban volt első helyen - ami szinté hat kapszulás termék volt, jegyezném meg itt. Most 23%-os részesedést tudott megszerezni a potencianövelő top 10-es tortából, és a múlt havi 12%-hoz képest ez egy fantasztikus nagy ugrás most. Mondjuk érthető is, elvégre a Maraton Extra ára 5.490 Ft, amit ha elosztunk 6-al, akkor 915Ft-os árat kapunk kapszulánként, ami igen csak jónak számít a többi kapszulához képest, ahol akár 1-500-1.800 Ft is lehet egy kapszula.
2. helyen végzett a személyes kedvencem, mely hónapokon keresztül vezette a top 10-et, és ez a termék nem más mint a Pertinax 3in1, potencia serkentő, tesztoszteron fokozó és magömlést késleltető hatással bíró kapszulái. Bírom ezt a terméket, hogy folyamatosan itt ólálkodik az első három hely között. Most picivel maradt le az első helytől és jelenleg 19%-os részesedést tudott megszerezni magának, de a múlt havi harmadik hely 17%-hoz képest ez helyezésben és százalékban is javulást mutat.
3. helyen végzett az újra piacra kerülő, szintén 6 kapszulás kiszerelésben lévő El Torito For Men potenianövelő kapszulái. Egy hónap alatt robbant be újra a piacra, így más összehasonlítási alapunk nincs, mint az hogy régen is egy keresett termék volt, és úgy tűnik most sincs ez másképp.
4. helyen végzett a Illusion 2-4-8-as kiszerelésben is kapható kapszulái, mely a múlt hónapban a dobogó második fokát szerezte meg akkor 17%-os részesedéssel, most jelenleg ez a negyedik helyre volt elég, és 13%-ot volt képes kinyerni a tortából.
5. helyen végzett a My Tool potencia kapszulái, mely szintén új termék a potencianövelők között. A My Tool - magyarra fordítva az "Én Szerszámom" elnevezésű termékről nagyon sok jó kommentet és visszajelzést kaptunk, ezért is lehet az hogy a termék gyorsan keresett termék lett. A My Tool kapszulái 8%-os részesedést bírtak most megszerezni.
6. helyen végzett a jó öreg veterán, a Boom Boom kapszulái. Úgy tűnik hogy mostanában nem nagyon sikerül előrébb jutni, mint az 5-6 helyezés. Rég volt már, hogy a Boom Boom vezette a listát. Már mondhatni ezer éve nem sikerült bejutnia a top 3-ba sem. De sebaj, azért még mindig itt van a  Boom boom kapszulái a top10-ben. Jelenleg 6%-os részesedést sikerült megszereznie a múlt havi 8-%hoz képest. Talán ez az egész annak köszönhető, hogy ez elmúlt fél évben sok új termék jött a piacra, és már eloszlanak a vásárlások más termékek között.
7. helyen végzett a szintén régi motoros Gold Power, mely pl a múlt hónapban csak épp hogy a tizedik helyet tudta megszerezni. Ez így most nem is olyan rossz, mert százalékosan is és helyezésben is előrébb lépett.
8. helyen végzett 3 nap alatt a régi nagy név, amit már mindenki várt, a Dragon Power. Most most 5%-os részesedéssel van jelen. 3 nap alatt én még ilyen nem láttam 5 év alatt az biztos! Azt gondolom, hogy ebben tényleg semmi meglepő nincs. Ez a termék mindig is a legismertebb és legkeresettebb termék volt, mióta Magyarországon potencianövelőt lehet kapni. Most sem lesz ez másképp. Szinte ki merném jelenteni azt, hogy a következő hónap elején ez a termék lesz az első. No Comment.
9. helyen végzett a múlt havi nyertesünk a Royal. A termék egy kiváló 6 kapszulás készítmény, mely a múlt havi első helyhez képest most elég hátul végzett, de ez annak is köszönhető, hogy 6 kapszulás kivitele miatt 12 alkalomra is elég lehet, így ritkábban kell vásárolni belőle. Most 4%-os részesedést tudott megszerezni a  top-10-es tortából.
10. helyen végzett az egyik korábbi nagy kedvenc, a Red One Plus kapszulái, mely 2 kapszulás kivitelben léteznek. Elég sokan választják ki ajándékként a Red One kapszulát, és ebből az is következik, hogy sokan az ajándék kapszula kipróbálását követően már a teljes árú terméket is megrendelik. A Red One Plus nem okoz csalódást az biztos. Jelenleg 3%-os részesedéssel van jelen a top-10-ben.

Mint mostanában szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál,mert már nagyon sok féle fajta igazán eredményes kapszula van még a piacon. Ezért is van az hogy most már bár nem annyira részletekbe menően, de a következő ötöt is felsoroljuk. Jelenleg a 11. helyen végzett az Eroton kapszulái, mely jelenleg nem jutott be a top-10-be, pedig a termék igen jó! 12. helyen végzett az egyik legerősebbnek mondott potencianövelő, a Herkules potencia serkentő. Volt ez a kapszula már lényegesen jobb helyen is... sőt hát ugye már a top 3-ban is benne volt. 13. helyen végzett most a Strong Power mely egy fantasztikus hatással bíró potencia serkentő termék, érdemes kipróbálni az biztos, és még ajándék termék mintát is lehet választani belőle a vásárlások mellé. 14. helyen végzett egy kevésbé ismert kapszula, melynek nem más a neve mint a Longer kapszula. Szépen lassan jön fel a termék, egy-két alkalommal már befért a top -10 be is, de most megint alacsonyabb értékesítés volt a Longer-ből. 15. helyen végzett egy egész új termék, mely  a MrPresident névre hallgat, a Mr President kapszuláiból 3 féle kiszerelés létezik, 2-4-8 lapszulás kivitelben. Ez egy kiváló potencia készítmény, csak még kevésbé ismert. Vélemény szerint ez a termék még tartogat meglepetéseket.

Mint ahogy a mostani statisztikából is kiderült, itt aztán cserélődnek a helyek mostanában. Elég sok az új termék, és elég sok a jó termék is egyben. Sokan vállalkozó szelleműek, és kipróbálnak mindent, de vannak olyan vásárlóink is akik ragaszkodnak egy már jól bevált termékhez. Persze beesnek új vásárlók, akik valamilyen fórumon, vagy hallás útján keresnek meg egy egy potencianövelő terméket. Így aztán most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: pertinax, illusion, tornado, tornádó, boom boom, rider, gold power, weoon, rush, strong power. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: boom boom, pertinax, liderin, maraton extra, green snake forte, volume 500, long love, illusion, xxl powering emperor, herkules.

De mint mindig, most is felmerül a kérdés, vajon mi a fene fog történni májusban? Most aztán lesz min aggódjunk! Szerintem nagy hatással lesz a férfierő kapszulák eladására a Dragon Power és az El Torito For Men újra megjelenése. Ez biztosan nagyon megváltoztatja majd a listát. Én most egy komolyabb összeget rá mernék tenni arra, hogy a Dragon Power benne lesz a top 3-ban. Na de persze ez csak az én megérzésemet tükrözi. De persze kérdés még hogy a boom boom hova érkezik majd a jövő hónapban, vagy akár az Eroton és Herkulesre is kíváncsi lennék, hogy újra top termék lesz? Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2018 májusában is folytatódik a potencia készítmények csetepatéja a jobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencianövelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.