Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2018. JÚNIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN

MrPotencia
2018. 07. 01. 00:00:00
POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2018. JÚNIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN Nagy változások a potencianövelő top 10-ben.

potencianövelő top 10POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. JÚNIUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Megindult a foci vb, mely miatt látni lehet, hogy a férfiak egy része teljesen mással foglalkozik. Bár nem számottevő az eltérés a vásárlásokban, de még is azt látjuk hogy a foci vb miatt, a nap bizonyos szakaszában visszaesik a potencianövelőket kereső férfiak száma. Na de sebaj, most a foci a legfontosabb. Abban is biztosak vagyunk, hogy ahogy vége a vb-nek, úgy a férfiak ismét visszaszoknak a foci utáni legfontosabb dologra, a szexre. A júniusi hónapban is voltak változások a top 10 terén, nos nézzük meg, mi történt a legjobb termékek között. Június sem múlt el változások nélkül, most is kicsit átrendeződtek a legjobb készítmények helyei és százalékai. Változnak az idők, így változik a kereslet is egy-egy termék iránt. Már mutatjuk is hogy pontosan most milyen helyezés alakult ki.

1. helyen végzett újra a Maraton Extra, mely mostanában mindig ott van a legjobb termékek között. Múlt hónapban csak a második helyre volt elég a 21%-os részesedés, míg most egy kicsivel többet szerzett meg, így a 22%-os részesedéssel megszerezte ismét az első helyet és átvette a vezetést a Dragon Powertől.

2. helyen végzett a nagy veterán, a nagy visszatérő, mely már sok alkalommal tér vissza a potencianövelők közé. Nem csoda, elvégre az egyik legrégebbi növényi hatóanyagokból készült kapszula, a Dragon Power. A Dragon power teljesítménye most 15-%os volt, így a második helyre volt elég jelenleg, ezzel elveszítve az arany érmet, melyet a múlt hónapban sikerült megszereznie. Ennek kb. csak egy oka lehet véleményem szerint, hogy a maraton kapszulái ár érték arányban kedvezőbbek. A Dragon Power potencia kapszula ára egy kicsit borsosabbra jön ki, mint a maraton extra potencia növelőé.

potencianövelő top 10 május3. helyen végzett most a szintén nagy visszatérő, az El Torit  For Men, mely éveken keresztül egyik meghatározó potencia kapszulája volt a piacnak. Most a múlt havi 19%-hoz képest csak 14%-ot teljesített, de ez is bőven elég volt ahhoz, hogy a harmadik helyen maradjon mint egy hónappal ezelőtt. Szép teljesítmény, és így elég stabil is a helyezése..

4. helyen végzett most a pertinax 3in1, mely lényegében a múlt havi teljesítménye is volt. Bár most 3%-os esést mutat a múlt havi 16 hoz képest, de most is elég volt ez ahhoz, hogy a negyedik helyen maradjon a jól ismert 3 hatással bíró kapszula, mely nem más mint a pertinax. s három hatása miatt kedvel - korai magömlés elleni, tesztoszteron szint fokozása érdekében és a merevedési gondok és erekciós zavarokra fejlesztett kapszula sokáig birtokolta az elő helyet, de mikor megérkezett a piacra fél tucat új potencianövelő, azóta már folyamatosan változnak a potencia kapszulák helyezései. De az is biztos hogy a pertinax3in1 folyamatosan itt van a top 10-ben.

5. helyezett lett most a nagy E betűs eroton, mely nem csak hogy egy igen kedvelt férfierő készítmény, de nagyon jók is a visszajelzések az erotonnal kapcsolatosan. Ebben a hónapban igaz nem volt eroton akció, mint a korábbi hónapban, de mint láthatjuk ez sem befolyásolta azt, hogy az erotont mennyien kedvelik és mennyien vásárolják a merevedési problémák és erekciós zavarok leküzdésére. Jelenleg 9%-os teljesítményével 5%-ot javított az Eroton kapszula, mely azért azt kell hogy mondjuk, igazán kiemelkedő teljesítmény. Az is biztos, hogy a népszerűsítési kampánynak köszönhetően elég sokan próbálták ki anno a terméket, és így meg tudtak győződni arról, hogy mennyire hatékony a merevedési gondok kezelésében és a keményebb erekció elérésében az Eroton kapszulái. Nem csoda hát, hogy egyre többen ragaszkodnak az Eroton potencia kapszulák adta keményebb erekcióhoz.

6. helyen végzett most, ezzel kicsit előrébb jutott a jól ismert és régen nagy sztárként emlegetett boom boom. A Boom Boom  régi nagy kedvenc. De mióta megjelent a több  fajta kapszula  a piacon és megváltozott  a kereseti arány, azóta elveszítette az első helyezését, így már csak a közép mezőnyben tud helyezést szerezni. De az biztos, hogy a top 10 készítmény között még sokáig itt lesz. A jelenlegi állás is ezt bizonyítja, mert hát a korábbi hónap 4%-os teljesítményéhez képest most javított a helyezésén és a százalékos arányon is. Most 8%-os részesedést tudott elérni a múlt havi négy százalékkal szemben, ez lényegében a duplázást mutatja kereslet szempontjából, másrészről pedig hetedik helyről feljött egy helyezést is. Tehát azt láthatjuk, hogy a Boom Boom még mindig stabil tagja top-10-nek.

7. helyen végzett a szintén nagyon kedvelt és régebben sokak által vásárolt Gold Power potencia kapszula. Tény és való, hogy a gold power is, mint ahogy a boom boom is ért már el lényegesen jobb helyezéseket is a top-10ben, de most jelenleg csak 6%-os részesedést tudtak produkálni ebben a szegmensben. Félre értés ne essék, ez is szuper jó eredmény, elvégre több tucat potencianövelő közül bekerülni és bent is maradni egy top -10-es listában, nagyon jó eredmény.

8. helyen végzett ismét az egyik legerősebbnek mondott potencia kapszula, mely nem más mint a Herkules potencianövelést elősegítő készítmény. Jelenleg 5%-os részesedést tudott elérni a múlt havi 3%-al szemben, mely remek teljesítmény növekedés. Szerintem hamarosan beérik a Herkules kapszula is arra hogy lényegesen előrébb kússzon a listában, elvégre a visszajelzések szerint tényleg a legerősebb és leghosszabban ható potencia készítmény mely jelenleg a piacon található. Bár a Herkules ára valóban egy kicsit drágább a többi hasonló 4 kapszulás termékhez képest, de a "tudása" is nagyobb a többinél az állítások, a fórumokon írt vélemények szerint.

9. helyen végzett az Illusion kapszulái, melyek szintén kedvelt kapszulák, már csak azért is, mert az illusion potencia fokozó és potenciát is serkentő kapszulái 2-4 és 8 kapszulás kivitelben is megtalálhatóak. Ez már csak azért is jó, mert több féle kiszerelés közül választatja ki az ember, hogy mely számára árban vagy épp kiszerelésben a legkedvezőbb. Az Illusion potencia serkentő kapszulák az XXL Powering termékcsalád részeként vannak jelen a férfiasság fokozó kapszulák között. Akik ismerik az XXL Powering Emperor kapszulát, azoknak mindenképp javasoljuk, hogy próbálják ki az Illusion kapszuláit, mely több hatóanyagot tartalmaz ezáltal erősebb termék mint a testvér terméke az XXL Powering Emperor.

10. helyen végzett végül az új potencia növelő, mely nem más mint az Infinity kapszula. Az Infinity potencia kapszulái még a múlt hónap végén jelentek meg a piacon, és akkor még nem is igazán okoztak nagyobb durranást vagy keresletet a potencianövelők között, de így hogy eltelt egy hónap, így azért már berobbantak a top-10-be, ami új potencianövelőként nem is annyira egyszerű helyzet. De az biztos, hogy sok ember volt kíváncsi a megjelenésében - kapszula kinézete - hasonló termékre mint amilyen a Dragon Power is. Így a végére 3%-os részesedéssel esett be a tizedik helyre.

Mint ahogy az utóbbi hónapokban szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál, mert már nagyon sok féle-fajta igazán hatékony férfierő kapszula van még a vény nélkül kapható a férfierők piacán. Ezért is van az, hogy most is leközöljük részletektől mentesen a következő ötöt is. Most a 11. helyen a Red One Plus potencia növelő kapszulái végeztek. A Red One Plus kapszulái kiváló választás lehet azoknak a férfiaknak, akiknek cukor problémájuk, vagy magas vérnyomás problémájuk van. Nagyon jók a visszajelzések. 12. helyen végzett most a Strong Power, mely korábban a top-10ben is sokszor benne volt. Elég erős és jó termék, nem hiába strong - erős a neve is. 13. helyen végzett most a Longer, melyről nem igazán értjük, hogy miért nem kerül be többször is a legjobbak közé, elvégre aki vitte az nagyon dicséri, de valahogy még sem kapnak rá az emberek, hogy akár a top-3-ba bekerüljön, pedig hatásban és árban is nagyon jót tud. 14. helyen végzett a különleges formában és kiszerelésben kapható Makagra Oral Jelly más néven a Makagra zselé - nem összetévesztendő a Kamagra Oral Jelly vagy Kamagra zselével. Végül de nem utolsó sorban a 15. helyen végzett egy szintén frissé és a potencia készítmények között még fiatalnak számító My Tool. Árban azonos sok másik 4 kapszulás termékhez képest, és hatásban is szintéh hozza azt az eredmény - keményebb erekció és hosszabban tartó merevedés - mint társai. Így mindenképp javasoljuk, hogy tegyenek vele egy próbált, nem fogják megbánni.

Mint ahogy a havi statisztikából is kiderült, itt aztán hirtelen nagy lett a felfordulás a helyezések és a termékek között. Mivel visszatértek nagy klasszikusok, így elég nagyban befolyásolják a korábbi eredményeket. Potencianövelő fórumokon egyre több információt látunk mi is az újabb termékekről, és ez azért is jó, mert a vásárlók egymást segítik a megfelelő termék kiválasztásában. Mi is miden esetben ösztönözzük a vásárlóinkat arra, hogy írják meg a termékhez a tapasztalataikat és véleményüket, így segítve az új vásárlókat az eligazodásban.

Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: pertinax, rider, tornado, rush, gold power, illusion, elixir, boom boom, eroton, adonisz. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: dragon power, boom boom, long love, green snake forte, volume 500, pertinax, maaraton extra, el torito, makagra oral jelly, erect on spray.

Szokás szerint, nem is zárhatnánk mással az elemzést, mint egy pár egyszerű kérdéssel. Vajon meddig tart a Maraton Extra sikere? Esetleg ismét a Dragon Power veszi át az első helyet vgy esetleg a Pertinax pofátlankodik be mindenki elé? Esetleg netalántán, véletlenül valamelyik régebbi nagy kedvec jut újra előre - Boom Boom - Red One Plus - Eroton? Na és mi lesz az újabbak sorsa - Infinity, My Tool? Na és még egy régi nagy kedvencre is kíváncsiak vagyunk - jut lényegesen előrébb a red one plus kapszula? Sok minden történhet egy hónap alatt. Mi már alig várjuk hogy egy hónap múlva legyen és végre elkészíthessük az összesítést. Tehát egy hónapot kell várni arra, hogy meglássuk melyik potencianövelőt kereste, vitte, vásárolta, dicsérte mindenki. Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2018 júliusában is folytatódik a potencianövelők háborúja az előkelőbb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik készítménynel sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potenciát elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.