Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2018. MÁRCIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN

MrPotencia
2018. 04. 02. 09:15:55
POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - 2018. MÁRCIUSI ELADÁSOK ALAPJÁN Ismét összeállítottuk a potencianövelő top 10-es listánkat. Ismét nagy változások történtek az élen.

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. MÁRCIUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Eltelt a március is, eléggé sok minden történt. Mint már korábban is volt szó, érkezett az Adonisz 30 darabos változata, és idő közben bejött a kisebb kiszerelésben kapható Adonisz 6 kapszulás változata is. A márciusi hónap sem maradt el még új termékek nélkül, elvégre megérkezett a Durr, a MyTool és a Mr. President kapszulái is. Na és még a hónap végére jött egy igai újdonság a Makagra Oral Jelly, mely hét tasakos kiszerelésben és zselés formátumban kapható. Igaz ígértünk a múlt hónap végén egy nagy bejelentést, de úgy tűnik, hogy még egy picit csúszik a dolog, de ha tudunk már konkrét napot, akkor arról biztosan azon nyomban beszámolunk majd!!! Szerintem mindenkinek tetszeni fog a hír!!! Szóval még egy kis türelmet, és olyat mondunk, amitől leesik az álla, az tuti! Essünk is neki most már a havi elemzésnek, vajon min történt itt egy hónap alatt, így hogy most azért sok volt az ünnep.

1.    helyen végzett az új Royalkapszulái, mely a februári hónapban érkeztek meg a magyarországi férfierő kaspszulák közé-. Mivel alapból nagyon kevés jó minőségű 6 kapszulás termék létezik a piacon, így kb. papírorma szerint tört az élre, akár csak a korábbi hónapban a Maraton. Így most 21%-os részesedéssel az első lett a top 10-ben. Elég durva, hogy egy hónap alatt ekkora eredmény tudott elérni egy vadonat új termék. Sok a változás mostanában az első hely környékén. Régebben egy-egy termék képes volt bebetonozni magát hónapokra, most meg jobb esetben 2 hónap az ameddig valamelyik termék képes megtartani az első helyet. Legutóbb a Pertinax volt képes uralni hónapokig a dobogó legfelső fokát.

2. helyen végzett most az Illusion potencianövő, mely 2-es, 4-es és 8 kapszulás kivitelben is létezik. Nyilván ennek is köszönheti azt, hogy nagy a népszerűsége. Elvégre több féle kiszerelést lehet választani belőle. Így nem sokkal lemaradva, 17%-ot tudott teljesíteni az Illusion ezáltal egy helyet lépett előre februárhoz képest, bár %-ban pont ugyan annyit mutat mint korábban.

Vicces a helyzet, mert 3 harmadik helyen, holt versenyben van a Pertinax 3in1 kapszuláival. Egy hónappal ezelőtt is ez volt a felállás kb. azonos %, még is a helyek most felcserélődtek. Minimális, pár dobozos különbség a két férfierő termék között.

4 helyre csúszott most épp le a múlt havi első helyezés a Maraton Extra, mely a Royallal azonos 6 kapszulás kivitelben létezik. A mostani teljesítménye 12%-ot hozott, és ez most a negyedik helyre volt elég. Ez most 9%-os visszaesést jelentett a múlt havi eredményekhez képest.

Kissit megszívta magát, és 5 helyre jött fel újra a Boom Boom kapszula, mely mostanában egyre lejjebb és lejjebb csúszott, de ebben a hónapban helyezésben tudott kicsit javítani. Összességében most is mint februárban 8%-os szeletet képes kivenni a top 10-ből.

6. helyen végzett szintén helycsere és támadással az Eroton, mely azonos eladási százalékkal rendelkezik mint a Boom Booom, még is csak pár dobozzal tértek el egymástól. Szóval nagy előre lépést egyik termék sem produkált ezen a szinten.

7. helyen végzett most is mint egy hónappal ezelőtt a Tornado. Összességében egy százalékkal kevesebbet értékesítettünk belőle ha a top 10 potencia kapszulát nézzük, de helyezésben ez mit sem változtatott az eredményen.

Na most jön az érdekes rész, a 8-9-10 helyezés. teljes a holtversen. 8 helyen végzett végül is a Herkules, mely elsők között szerezte meg a 4%-os részesedést, ez azt mutatja, hogy utolsó három helyen lévő potencianövelő közül ebből vittek többet. Februárban egy kicsit erősebb volt a Herkules jelenléten, akkor ugyanis a negyedik helyen volt, és akkor még a 10%-os eredménnyel büszkélkedhetett.

9. helyen végzett most szintén 4%-os eredménnyel a Red One Plus, mely a múlt hónapban épp le is csúszott a top-10-eslistáról. Most újra itt van. De az is biztos, hogy a Red One Plus kapszulái azért ennél többre képesek. Volt olyan idő… ha jól emlékeszem akkor egy évvel ezelőtt, amikor a red one plus uralta a top-10-et.

10. helyen végzett most Gold Power kapszulái. A Gold Power mostanában elég ingázó teljesítményt mutat. Hol bent van a top 10 között, hol pedig visszaesik a 10-15 helyezés közé.

Mint mostanában szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál,mert már nagyon sok féle fajta igazán eredményes kapszula van még a piacon. Ezért is van az hogy most már bár nem annyira részletekbe menően, de a következő ötöt is felsoroljuk. Jelenleg a 11. helyen végzett a rég óta létező XXL Powering Emperor 2-4 és 8 kapszulás kivitelben létező potencianövelő, mely azért nagy általánosságban a top 10 között szokott lenni, de most épp kicsúszott a legjobbak közül. 12. helyen végzett a nem olyan régóta piacon lévő Strong Power, mely azért szintén tudott már jobban is teljesíteni, elvégre azért az utóbbi hónapokban bent volt a top-10-ben, na de majd ez a hónap talán jobb eredményeket hoz majd. 13. helyen végzett Blue Diamond kapszula, mely az XXL Powering termékcsalásd egy régi darabja már. Szintén 2-4-8 kapszulás kivitelben létezik. 14. helyen végzett vagy másképp megfogalmazva itt kezdett az új MyTool, melyről első körben azért nem is gondoltuk volna, hogy 1 hetes pályafutása alatt már bekerül, de mint azt lehet látni, ez a termék is egy igen csak jó gyártótól származik, mely nagy általánosságban garancia arra hogy a termék hatékonyan fog működni. Így lényegében még sem akkora csoda az, hogy a MYTool potencia kapszulái már mondhatni a legjobb tizenötben szerepelnek. 15. helyen végzett  egy régi-új ismerős, mely nem más mint a Diablo utódja a Diablo Max kapszulái. Egy kis átalakulás, egy kicsit új designe, és már minden rendben is van. Vissza is tért a piacra. Meglátjuk hogy milyen eredményeket hoz majd az áprilisi  hónapban. Talán a jövő hónapban már bekerül a top 10-be? Nagy kérdések ezek.

Mint ahogy a mostani statisztikából is kiderült, itt aztán cserélődnek a helyek mostanában. Elég sok az új termék, és elég sok a jó termék is egyben. Sokan vállalkozó szelleműek, és kipróbálnak mindent, de vannak olyan vásárlóink is akik ragaszkodnak egy már jól bevált termékhez. Persze beesnek új vásárlók, akik valamilyen fórumon, vagy hallás útján keresnek meg egy egy terméket. Így aztán most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: pertinax, illusion, tornado, boom boom, gold power, rider, eroton, rush. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: boom boom, pertinax, liderin, maraton, illusion, green snake forte, herkules, volume 500, long love, xxl powering emperor, tornado.

De mint mindig, most is felmerül a kérdés, vajon mi a fene fog történni márciusban? Egyik érdekes felvetés az, hogy amit már egy ideje ígérünk, hogy megérkezik, és megváltoztatja a piacot, az vajon megérkezik e? Továbbá mi lesz a Boom Boom-mal? Újra a babérokra tör? Esetleg a korábba győztesek érnek ismét a dobogó legfelsőbb fokára? Pertinax veszi át újra a vezetést mint ahogy az hónapokon át volt? Vagy a MyTool tör be az elsők közé? Netán bármelyik hat kapszulás termék lesz az ami majd felborít mindent - Royal, Maraton Extra, esetleg a Diablo max? Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2019 áprilisában is folytatódik a potencia növelők csetepatéja a jobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencianövelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELÔ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.