Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

Potencianövelők 2020

Potencianövelők 2020

Rövid cikkünkben a 2019-es év eladásait elemezve igyekszünk egy kis előrejelzést mutatni arra vonatkozóan, hogy mely potenciafokozók lesznek a befutók 2020-ban.

potencianövelők 2020

 

Először is, egy kis visszatekintés, avagy így zajlott a 2019-es év

 

A potenciafokozók piaca mindig nagyon mozgalmas. Mivel hatalmas kereslet övezi az étrend-kiegészítők ezen speciális fajtáit, így minden évben jelennek meg új termékek, melyek aztán vagy kiemelkedő népszerűségre tesznek szert, vagy a névtelenség homályában ragadnak.

Ilyen újdonságok voltak 2019-ben (a teljesség igénye nélkül) a Gentlemanus, a Cupidon, a Blue Mellow, a Gin Fizz, a DolceVita és a Machoon is. Mivel a legtöbben a már jól bevált termékeket alkalmazzák ha egy kis plusz férfierőre van szükségük, így a márkáknak ezen a piacon sosincs könnyű dolguk a népszerűségig vezető úton. Ennek ellenére a Gentlemanus hihetetlen erős nyitással indított. A MrPotencia 2019-es éves eladásaiban ez a potenciafokozó készítmény volt a 4. legkeresettebb, legtöbbet eladott termék!

A Gentlemanus esete igazi sikersztoriként könyvelhető el. De ahogyan voltak nagy felemelkedések, úgy nagy bukásokból is akadt bőven 2019-ben. A Nébih nagy erőkkel vizsgálta az étrend-kiegészítők hatóanyagtartalmát és nem bánt kesztyűs kézzel azokkal a termékekkel, melyek összetevői között akár minimális mennyiségben is gyógyszer hatóanyagot talált. A gyógyszer hatóanyagok beszennyezik az étrend-kiegészítők tiszta gyógynövényi összetételét és esetenként akár keringési, érrendszeri problémákat is okozhatnak, így az ilyen összetételű készítmények vény nélküli forgalmazása, forgalmazásra történő kiadása szigorúan tilos.

A büntetésben érintettek között voltak többek között olyan népszerű termékek is, mint a Horse Power, a Pertinax, a Gin Fizz és a Boom Boom.

Az olykor-olykor megjelenő gyógyszerhatóanyagot tartalmazó termékek bár némiképp rontják a piac megbízhatóságát, mivel a Nébih rendkívüli szigorral és nagy odafigyeléssel folyamatosan vizsgálja a forgalomban lévő termékeket, így ha megbízható forrásból vásárol, nem kell aggódnia. Blog szekciónkban mi magunk is folyamatosan közöljük az aktuális híreket, és amint egy termékkel kapcsolatban problémát észlelnek, azon pillanatban leállítjuk a termék forgalmazását. 

 

Mi lesz a potencianövelők 2020 –as helyzete?
 

Minden bizonnyal idén is mozgalmas évünk lesz. Egészen biztosan érkeznek majd új, izgalmas termékek és néhány büntetés is kiosztásra kerül majd.

Az előző év legnépszerűbb termékei, a Gold Power, Dragon Power Classic és a Maraton Classic töretlen erővel hasít majd az eladások élén, őket követik majd további népszerű termékeink, mint a Gentlemanus, El Torito Extra, Natural Power for Men, Boom Boom Extra, Szuperhős és társaik.

A már befutott, bizonyított termékeket lekörözni nem könnyű, hiszen ha az egyik készítmény már bizonyított, azt ritkán cseréli le a vásárló, így feltehetően a tavalyi befutók idén is hódítani fognak.


Mi lehet a legnagyobb trend?
 

Tabletta helyett lapka és cukorka
 

2020 legnagyobb trendjét talán a Protezon forradalmi termékei, a Protezon Tiras potencianövelő lapka és Protezon Mints potencianövelő cukorka jelenti majd. Ezek a termékek a potenciafokozás legmagasabb szintjét képviselik a maguk elegáns, diszkrét és hatékony formájában. A lapka és cukorka forma lehetővé teszi, a szuper gyors felszívódást, a gyors és hatékony hatáskifejtést, nem beszélve arról, hogy kimagaslóan diszkrét és elegáns módját képviselik a férfiasság növelésének.

 

Unisex termékek
 

Új termékként mutattuk be a hetekben a Fire Lotus Unisex potenciafokozó készítményt, mely egyedülálló módon egyaránt hatékony férfiak és nők számára. Egyetlen készítménnyel fokozható az élmény a pár mindkét tagja számára. Mivel a termék még újdonságnak számít, így egyelőre csak előérzeteinkre hagyatkozva kiálthatjuk ki 2020 egyik legjobb potencianövelőjeként, de remek hatóanyag-tartalmának és kedvező árának köszönhetően bizakodók vagyunk sikerét illetően.

 

Idősebb korosztályra specializálódva
 

Kifejezetten az idősebb korosztály igényeire és sajátságaira specializálódva jelent meg nálunk szintén nem olyan régen a Protezon Rapide. Mivel egyre többen választanak tudatosan férfierő fokozó termékeket, így minden bizonnyal idén a gyártónak ez a kiemelkedő hatékonyságú készítménye is nagyobb népszerűségnek örvend majd a vásárlók körében.
Webáruházunk termékkínálatát folyamatosan bővítjük, ígérjük, 2020-ban is megannyi innovatív, Magyarországon egyedül nálunk forgalmazott termékkel érkezünk majd!