Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PROFERTIL FÉRFIAKNAK - 60 DB

PROFERTIL FÉRFIAKNAK - 60 DB
29.290 Ft
db
29.290 Ft
db
A Profertil klinikailag igazolt sperma-minőségjavító.
Cikkszám: PROF
Elérhetőség: 12 db raktáron
Átlagos értékelés: (3)
Gyártó: LENUS PHARMA
Vonalkód: 9120017070382

Leírás és Paraméterek

PROfertil kapszula 60x

Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer
Gyermeket tervező, csökkent termékenységű férfiak diétás ellátására

Az elmúlt években egyre növekszik a gyermekre vágyó párok termékenységi zavara által okozott problémák társadalmi és egészségügyi jelentősége. A demográfiai vizsgálatok azt feltételezik, hogy manapság minden hatodik-hetedik pár az akaratán kívül marad gyermektelen, mivel az okok mind a nőkre, mind a férfiakra is visszavezethetők.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslése szerint a termékenységi zavarok oka az esetek kb. 40%-ában a nőknél található, az esetek 20%-ában mindkét félnél, míg a maradék 40%-ban az egyetlen ok a férfi termékenységi zavara.

A férfiak termékenységi zavarai az esetek többségében a spermatogenezis (a spermiumok kifejlődésének és érésének élettani folyamata) zavarának a következménye, melyet a képződő spermiumok számának és minőségének a romlása jellemez. Ez pontosabban azt jelenti, hogy a mutatók normál értékeihez (melyek szükségesek a sikeres megtermékenyítéshez) képest a spermiumok mennyisége vagy mozgékonysága jelentősen csökken és/vagy a deformált spermiumok aránya számottevően nő. A legtöbb esetben mindhárom tényező kombinációjával állunk szemben. Ezenfelül, a férfiak termékenységi zavarai gyakran együtt járnak a spermium DNS-láncainak fokozott fragmentációjával is.

A tudományos kutatások igazolták, hogy orvosilag meghatározott kapcsolat van a spermatogenezis zavara és a rendellenességben érintett betegek speciális tápanyagszükséglete között. A spermatogenezis egy nagyon összetett, és bonyolult biológiai mechanizmus, amely több hétig (általában kb. tizenkét hétig) is eltart. Ezen folyamat alatt a szervezet bizonyos esszenciális tápanyagokból (például vitaminokból, vitaminszerű anyagokból, nyomelemekből, ásványi anyagokból és aminosavakból) jelentős mennyiségeket dolgoz fel, hogy támogassa a spermiumok fejlődésének különböző szakaszait. Csak ezek a különleges tápanyagok tudják biztosítani a szabályos és egészséges spermiumok optimális kifejlődésének az alapját.

A PROfertil hatóanyagai 

Összetevők Napi adag (2 kapszula)
L-karnitin 440 mg
L-arginin 250 mg
Koenzim Q10 15 mg
E-vitamin 120 mg
Cink 40 mg
Folsav 800 μg
Glutation 80 mg
Szelén 60 μg

Az L-karnitint a szervezet természetes úton állítja elő, és az energia hordozójaként segíti a sejtrendszert, köztük a spermiumokat is. Tudományos kísérletek adatai igazolják, hogy az L-karnitin adagolása fokozza a spermiumok mozgékonyságát és mennyiségét is.

Az L-arginin egy aminosav, melyre nagy mennyiségben van szüksége az emberi szervezetnek, és melyről tudományos kísérletek adatai igazolják, hogy növeli a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát is.

A koenzim Q10 egy bizonyított antioxidáns, melyről tudományos adatok igazolták, hogy növeli a termékenységi rátát és a spermiumok mennyiségét, valamint a spermiumok mozgékonyságát is.

Az E-vitamin a 13 létfontosságú vitamin egyike, és klinikai vizsgálatok utalnak arra, hogy javítja a spermiumok mozgékonyságát, valamint a spermiumoknak azt a képességét, hogy egyesülni tudnak a petesejttel.

A cink egy nyomelem, mely – antioxidáns tulajdonsága és az emberi szervezet számos biokémiai folyamatában betöltött szerepe mellett –  tápanyagként segíti a spermiumok sűrűségének javítását, a gyorsan mozgó spermiumok számának növelését, és a tesztoszteronszint emelését, mely döntő fontosságú a spermatogenezisben.

A folsav egy másik létfontosságú vitamin, és az ezzel a létfontosságú tápanyaggal kapcsolatos átfogó kutatások igazolták, hogy alapvető fontosságú a sejtek fejlődésében és a sejtosztódásban (vér termelődése) is, valamint az idegsejtek anyagcseréjében is. A férfiak termékenységi zavarának diétás ellátásában nagyon ajánlott a folsavat tartalmazó készítmények alkalmazása.

A glutation és a szelén is különösen hatásos szabadgyök-megkötő anyagok. Mindkét tápanyagról számos vizsgálat igazolta, hogy fokozzák a spermiumok mozgékonyságát.

Használati útmutató

Naponta két kapszulát vegyen be egy kevés folyadékkal evés közben, vagy evés után. A kapszulát legalább három hónapig kell szedni a betegek diétás ellátásának támogatásához a spermatogenezis minden egyes szakaszának optimalizálásának érdekében. A terhesség eléréséig ajánlott folytatni a PROfertil-lel végzett diétás ellátást, azonban ne alkalmazza a PROfertil-t 12 hónapnál hosszabb ideig. Ha további kérdései is vannak, akkor keresse fel a háziorvosát vagy a gyógyszerészét.

Nemkívánatos hatások

A PROfertil-lel végzett klinikai vizsgálatokban nem számoltak be nemkívánatos hatásokról.

A PROfertil egy speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer

Fontos figyelmeztetések

A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.

Kérjük, az első használat előtt, vagy az ajánlott adagolástól való eltérés esetén konzultáljon kezelőorvosával.

A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. A javasolt napi adagnál nem szabad többet bevenni!

A (40 mg) cink hosszú távú alkalmazása vérszegénységet okozhat.

Gyermekektől elzárva tartandó.

Száraz, hűvös helyen, 25 °C alatt, fénytől védve kell tárolni.

Vegi-Caps: a kapszula anyaga növényi eredetű (cellulóz).

Kiszerelések

A PROfertil 60 kapszulát (egyhavi adag) és 180 kapszulát (háromhavi adag) tartalmazó kiszerelésben érhető el.

Adagolás 1 naponta 2 kapszula
Lejárati dátum 2024.01. - L23011101

Részletes leírás

Spermium növelő és minőségjavító kapszulák - Fedezze fel a ProFertil erejét!

Vágyakozik a természetes fogantatásra, de nem sikerül, az idő pedig csak telik? Ha önnél is felmerült a meddőség gondolata, fontos tudni, hogy számos tényező játszhat szerepet ebben a folyamatban. Az egészséges spermiumok száma és minősége nemcsak genetikai tényezőktől függ, hanem az életmódtól és környezeti hatásoktól is. A modern életmód sok olyan stresszt és kihívást hoz magával, amelyek negatívan befolyásolhatják a férfiak reproduktív képességét. Sokan járnak hasonló cipőben Magyarországon, de szerencsére van rá megoldás. A ProFertil nem csupán egy kapszula, hanem egyben egy reményt és bizalmat nyújtó társ is a férfiak számára.

 

Miért válassza a ProFertil-t?

A ProFertil az összetevők finom egyensúlyában rejti titkát. A klinikailag igazolt hatásokkal rendelkező formulája nemcsak növeli a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát, de hozzájárul a spermiumok optimális fejlődéséhez is. A modern életmód kihívásai ellen harcolva a ProFertil magában foglalja azokat a mikrotápanyagokat, antioxidánsokat és vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a termékenység megőrzéséhez.

Nézzük milyen előnyökre számíthat a ProFertil szedése során!

  1. A ProFertil elsősorban pótolja a hiányzó mikrotápanyagokat, amelyek létfontosságúak lehetnek a spermiumok egészséges fejlődéséhez és termelődéséhez. Ezek a tápanyagok segíthetnek javítani a spermiumok minőségét, így pozitív hatást gyakorolva a termékenységre.
     
  2. A klinikai vizsgálatok egyértelműen igazolják, hogy a ProFertil kapszulák növelik a spermiumok mennyiségét, illetve gyorsítják a spermiumok termelődését, mely által biztosítja a nagyobb esélyt a sikeres megtermékenyítésre. Ezen kívül, a felhasználók tapasztalatai alapján is láthatóan emeli a spermaszámot, ami további bizonyíték arra, hogy ez a termék hatékonyan támogatja a férfiak reproduktív készségét.
     
  3. Az is kimondható, hogy a ProFertil jelentős mértékben javítja a spermiumok mozgékonyságát. A mozgékony spermiumok nagyobb eséllyel jutnak el a petesejtig, ezáltal növelve a fogamzás esélyeit.
     
  4. Egy másik fontos szempont, ami orvosilag is bizonyított, hogy a ProFertil kapszulák fokozzák a férfiak termékenységét is. Ez a termék komplex összetétele és hatékony formulája révén támogatja a reproduktív rendszer optimális működését, így elősegítve a sikeres terhességet.

Összességében tehát a ProFertil kapszulák rendkívül hatékonyak és sokoldalúak a férfiak reproduktív egészségének támogatásában, és számos pozitív eredményt ígérnek a termékenység javításában.

 

Hogyan segít a ProFertil a spermiumoknak?

A ProFertil különleges összetevői között olyan kulcsfontosságú elemek találhatók, mint a L-karnitin-tartarát és az L-arginin-hidroklorid, melyek közvetlen hatást gyakorolnak a spermiumok számára és mozgékonyságára. Emellett a szelén és a cink hozzájárulnak a normál spermaképződéshez és a termékenység fenntartásához.

 

Összetevők

L-karnitin-tartarát, L-arginin-hidroklorid, DL-alfa-tokoferol-acetát, kapszula-alapanyag (hidroxi-propil-meticellulóz), cink-citrát, csomósodásgátlók (stilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói, talkum), L-glutation, Koenzim Q10, maltodextrin, színezőanyagok (titán-oxid, vas-oxid), folsav (pteroilmonoglutaminsav), nátrium-szelenát.

 

Hogyan alkalmazza a ProFertil-t?

A ProFertil egyszerűen beilleszthető a mindennapi rutinjába. Naponta kétszer, bőséges folyadékkal fogyassza. A legjobb eredmények érdekében ajánlott legalább 3 hónapig szedni a készítményt, de akár 12 hónapig is folytatható a kezelés.

 

Mikor várhatók az eredmények?

A kitartó és rendszeres szedésnek köszönhetően már rövid időn belül érezheti a változást. A klinikai vizsgálatok során már 3 hónap alatt jelentős növekedést tapasztaltak a spermiumok mennyiségében és minőségében.

Az adagolási útmutató szerint a ProFertil kapszulák rendszeres szedésével megfigyelhetünk látványos változásokat már az első 1-3 hónapban is. Tudományos vizsgálatok során, melyek három hónapon át tartottak, kimutatták, hogy a ProFertil kapszulák jelentős mértékben növelik a sperma mennyiségét, sűrűségét és mozgékonyságát, valamint javítják az alkatilag ép spermiumok arányát is. Ezek az eredmények egyértelműen azt mutatják, hogy a ProFertil rendszeres szedése hatékony lehet a férfiak reproduktív egészségének javításában.

Ha a további 3-6 hónapban folytatódik a készítmény rendszeres szedése, akkor további pozitív hatásokat tapasztalhatunk. Egyéb kutatások kimutatták, hogy hat hónapos kúra alatt a korábban meddő párok esetében jelentős százalékban következett be a terhesség. Fontos kiemelni, hogy a ProFertil kapszulák használata során nem jelentkeztek mellékhatások, ami biztosítja a kezelés biztonságosságát és hatékonyságát.

Ezek az eredmények egyértelműen alátámasztják, hogy a ProFertil kapszulák hosszú távú és rendszeres szedése hatékony módszer lehet a férfiak spermáinak a javítására és a fogamzás esélyeinek a növelésére is.

 

Miért megbízható a ProFertil, illetve van mellékhatása?

A ProFertil kapszulák hátterében hosszú évek tapasztalata és kutatás-fejlesztés áll. A termék kialakítását számos klinikai vizsgálat és szakértői kutatás előzte meg, hogy biztosítsák a legmagasabb minőséget és hatékonyságot. A gyártási folyamat során szigorú minőségellenőrzési eljárások alkalmazásával garantálják a termék hatékonyságát. A ProFertil kapszulák alkalmazása során nem észleltek jelentős mellékhatásokat a felhasználók körében. Az alapos kutatásoknak és a minőségi összetevőknek köszönhetően a ProFertil biztonságosan és hatékonyan segíthet a spermium minőségének és mennyiségének javításában. A gyógyszertárak polcain is megtalálható. Az eredeti, ellenőrzött termék minden egyes dobozban garantált. A ProFertil kapszulák fogyasztása előtt mindig olvassa el a termék csomagolásán található tájékoztatókat, és kövesse az ajánlott adagolást és használati útmutatót.

 

Egyéb gyógyszerek mellett alkalmazható?

Amennyiben Ön gyógyszereket szed, fontos, hogy konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt elkezdi szedni a ProFertil kapszulákat, vagy bármilyen más táplálékkiegészítőt. A gyógyszerek és táplálékkiegészítők egyidejű alkalmazása nem mindig ajánlott, és néha kölcsönhatásba léphetnek egymással. A kezelőorvos Önnek megfelelő tanácsot tud adni az adott gyógyszerek és a ProFertil kapszulák egyidejű használatával kapcsolatban, és segíthet elkerülni esetleges káros hatásokat vagy kölcsönhatásokat. Mindig fontos, hogy tájékozott legyen a szedett gyógyszereiről és táplálékkiegészítőiről, és hogy ne vegyen be semmit újat anélkül, hogy erről előzetesen konzultált volna kezelőorvosával.

 

Hogyan tudom megrendelni a terméket?

A ProFertil kapszulákat könnyen megrendelheti online, és gyors kiszállítást biztosítunk Magyarország területén belül. Amennyiben a megrendelés munkanapokon 14:00-ig érkezik, akár másnap már kézhez is kaphatja.

 

Hogy néz ki a termék?

A ProFertil kapszulák csomagolása letisztult és modern megjelenést kölcsönöz a terméknek. A doboz színvilága harmonikusan kombinálja a szürke és ezüst tónusokat, melyek elegáns megjelenést biztosítanak. Az előlap középpontjában a termék neve, "ProFertil", kiemelkedően és könnyen olvashatóan helyezkedik el, amely bizalmat és minőséget sugall az első pillantásra. A vörös csík a doboz felső részén dinamizmust kölcsönöz, míg az alsó részen található tájékoztató feliratok precízen és könnyen érthetően fogalmazzák meg a termék előnyeit és használati útmutatóját. A ProFertil kapszulák belső csomagolásában az ezüstszínű bliszterekbe helyezett kapszulák egységes és átlátható megjelenést biztosítanak, amelyek jól kiegészítik a termék külső csomagolásának eleganciáját.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ha kérdése lenne a ProFertil-ről, készletéről vagy alkalmazásáról, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. A gyógyászati szakembereink készséggel állnak rendelkezésére minden felmerülő kérdésre.

 

Vásárlóink véleménye

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2021. 01. 05. -
Korekt es gyors
2020. 11. 09. -
Még csak egy kúrát használt belőle a párom, de nagyon sok jót hallottam a termékről! Bízunk benne! :)
2020. 11. 02. -
Tökéletes, megbízható, eredményes termék! :)