Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Poppers rendelés - Rush Poppers Aromák

A legjobb eredeti PWD minőségű EU formula alapján készült bőrtisztító folyadékok. A termékek nagy része 90% pentyl-nitrit tartalommal bír. Figyeljen oda arra, hogy csak az eredeti, original EU formulás termékeket vásárolja, és kerülje a kétes eredetű sokszor hamis Rush Poppers aromáktól melyeknek a tartalma amlyl-nitrit vagy butyl-nitrit. Ez utóbbiak birtoklását a magyar jogszabályok szerint büntetendő és emellett igen veszélyesek is. Az oldalunkon megvásárolható original PWD Rush Poppers aromák maximális biztonsággal alkalmazhatóak, ellenőrzött hivatalos importőr terméke, melyről hivatalos dokumentációval is rendelkezünk.

Alkalmazása minden esetben odafigyelést és óvatosságot igényel. Nyílt láng használata és dohányzás tilos a poppersek közelében szigorúan tilos. A rushok fokozottan tűzveszélyes folyadékok!

Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Amennyiben a bőrére kerülne a poppers folyadék, úgy bő vízzel öblítse le, illetve ha beleszippantott valamely aromába, akkor minden esetben menjen friss levegőre

Rush Poppers rendelés biztonságos forrásból!

Rendezés: