Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 540 7432

Feromon parfümök

Szeretné kiszemeltjét levenni a lábáról? Jól jönne egy kis plusz támogatás a randevúk során? A feromontartalmú parfümök igazi szex ragadozóvá változtatják a férfiakat és a nőket. Használatukkal könnyebben elcsábíthatja kiszemeltjét!

 

A feromon önmagában egy színtelen, szagtalan anyag, ami illatos parfümmel keverve növeli használója szexuális kisugárzását. Ezek a különleges parfümök sokat segíthetnek a randevú végkimenetelén. Általuk ellenállhatatlan lehet az ellenkező neműek számára.

 

Mi is az a feromon?


A feromon egy olyan kémiai vegyület, mely megtalálható a természetben, egészen pontosan a rovarokban, állatokban és az emberekben is. A feromonnak fontos szerepe van az élővilágban, ez a vegyület a kommunikáció egyik legősibb formáját segíti a társak felismerését, a párkeresést, a szexuális érdeklődés felkeltését.
A feromonoknak önmagukban nincs illatuk, így felismerésük, észlelésük abszolút a tudatalattiban működik, ahol a feromon okozta ingerek felébresztik a nemi vonzódást, testi és lelki vágyakozást.

 

Minden ember rendelkezik saját, természetes feromonnal, az evolúció során azonban mára jelentősen lecsökkent a szervezet feromontermelődése, emellett a tusfürdők, testápolók, dezodorok és különböző kozmetikumok is elfedik a feromonok természetes kibocsátódását. A feromonos parfümök koncentrált mennyiségben tartalmazzák a feromonokat, így képesek megerősíteni szexuális kisugárzásunkat.

 

Milyen hatása van a feromon parfümöknek?

  • Megnövelik használójuk önbizalmát, így javíthatják annak határozott, magabiztos fellépését, bármely szituációba.
  • Megnövelik a nem vonzerőt, így az illetőnek könnyebb dolga lesz majd a csábítások során.
  • Plusz löketet ad a már meglévő párkapcsolatnak. Mivel a feromontartalmú parfüm növeli az ellenkező nem képviselőiben a vágyat, így párunkra is pozitív hatással lesz. Így a párkapcsolat könnyen új erőre kaphat, feléledhet a pislákoló szenvedély.
  • Szenvedélyesebb együttlétek. Ezek a parfümök a testi és lelki vágyat egyszerre korbácsolják fel, ami a szeretkezések során egyértelműen megmutatkozik majd. Nem kell többet kérlelni a szexet, a kiszemelt önként veti ránk magát.  

 

A feromon parfümöt a célszemély szerint kell kiválasztani. A férfiakat a női feromonok, a nőket a férfi feromonok vonzzák. A  parfümből alkalmanként elegendő 3-4 fújás és a készítmény 6-8 órán át hat.

A feromon parfümök használatával javulhat hangulata, megnövekedhet pozitív szexuális kisugárzása.

Próbálja ki minőségi termékeinket és legyen minden randevú, minden hódítás sikeres!

Rendezés:
Nézet: