Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Víz és szilikon bázisú síkosítók.

Síkosítók a sikamlós szexuális élményekért! Hosszan tartó, tapadásmentes, színezékektől és allergénektől mentes termékek! A síkosítani kívánt felületre kis mennyiséget kenve biztosítják a problémamentes csúszós élményt. A síkosítók azon nélkülözhetetlen kiegészítők közé tartozhatnak, melyek nem hiányozhatnak egyetlen hálószobából sem. Élvezetesebbé teszik a szexet, megkönnyítik a szexuális segédeszközök használatát és nélkülözhetetlenek az anális szex során.

Használatukkal minden korábbinál sikamlósabbá és élvezetesebbé válhatnak a szexuális kalandok.

Rendezés:

Mikor érdemes síkosítót alkalmazni?

  • A különböző szexeszközök használata során. A szexeszközök használatát a síkosítók egyértelműen és minden esetben élvezetesebbé teszik. A szilikon, gumis eszközök használata megfelelő természetes nedvesedés hiányában kényelmetlenné válhat, a megfelelő síkosítót használva azonban az élmény garantáltan élvezetesebb lesz.
  • Anális behatolás során. Anális behatolás során, történjen az szexpartnerrel, vagy szexeszközzel, a síkosító használata kötelező, annak érdekében, hogy a behatolás ne járjon fájdalomérzettel. Mivel az anális terület természetes módon nem nedvesedik, így a sikamlósságot síkosító formájában lehet biztosítani.
  • Ha a hölgy partner nem nedvesedik kellően. Számos nő számára jelent problémát a szex során történő nedvesedés hiánya. Ez lehet adottság, de okozhatják a jelenséget különböző gyógyszerek, többek között a fogamzásgátló tabletták is. Ilyen esetben a síkosító egyszerű és kényelmes megoldást nyújt annak érdekében, hogy az együttlét során a surlódás csökkenjen, a behatolás, az érintés kellemesebbé váljon.

 

Napjainkban a síkosítók piaca hatalmasra nőtt. Webáruházunkban is elérhetők a legkülönfélébb termékek, úgy mint:

  • Szilikon bázisú síkosítók: Rendkívül sokáig megőrzik sikamlósságukat és mivel vízállóak, vízben is kifogástalanul használhatók.
  • Vízbázisú síkosítók: Használatuk rendkívül kényelmes a bőrrel, ennek köszönhetően érzékeny bőrűek is bátran alkalmazhatják. Használat során nem hagy foltot a textílián és óvszerrel is biztonságosan használható.

A szilikon és vízbázisú síkosítók között találhatunk hagyományos síkosítókat és különlegesebb ízesített, szagosított termékeket is, amik különleges pluszt nyújtanak a szex, kiváltképp az előjáték során. Az ínyencek különböző aromák közül válogathatnak köztük például a mindenki által kedvelt csokoládé, a friss gyümölcsös ízek, vagy akár a menthol is.

Emellett népszerűek még a különleges bizsergető hatású síkosítók, melyek használat során egészen újszerű, melegítő, bizsergető érzést keltenek az intim területeken.

Termékeink között megtalálhatja a legnépszerűbb márkákat!

Válasszon kedvére, kísérletezzen, próbáljon ki új ízeket és élményeket!