Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spermanövelő kapszulák

A férfiak többsége elégedetlen ondója mennyiségével és szívesen tenne azért, hogy az orgazmus során több spermát tudjon produkálni. A sperma mennyiség ma már természetes módon, könnyedén növelhető.

Az ondómennyiség növelésére általában három okból van igény: az egyik ok, hogy a több sperma férfiasabb, a hölgyek számára is vonzóbb látványt teremt, így növelve a férfi férfiasságát. A másik ok, hogy a spermamennyiség növelésével nő az élvezet is, így az orgazmus intenzívebb élményt nyújt. A harmadik ok pedig a nemzőképesség növelése, mi együtt járhat az ondó mennyiségének növelésével. (Az ejakulátum növelésével nő az ép és aktív spermiumok mennyisége.)

Rendezés:

A sperma termelésére több tényező is hatással van. Így például a genetika. Genetikailag meghatározott lehet, hogy az adott férfi normál helyzetben nagyságrendileg milyen mennyiségű sperma termelésére képes. Hatással van rá továbbá az életkor is. A spermatermelés csúcsa egy férfi életében a 20-30-as éveiben van, 50 év felett az ejakulátum mennyisége jelentősen megcsappanhat. Mindezek mellett olyan aktuális állapotbeli tulajdonságok, mint például a hidratáltság, vagy az izgalmi szint is hatással lehet a termelt ondó mennyiségére. A szükségesnél kevesebb mértékű víz fogyasztása negatívan befolyásolhatja a spermamennyiséget. A megnövelt szeretkezési időtartam, a tartósabban fennálló izgalmi állapot pedig megnövelheti az aktuálisan termelt ejakulátum szintet.

A szeretkezési idő megnövelése elérhető potencianövelő tablettával, vagy ejakulációt késleltető tablettával is, melyek szintén eredményezhetnek megnövekedett spermamennyiséget. De az igazán látványos hatást spermanövelő kapszuláink segítségével érheti el.

Rövid idő alatt, nagyobb mennyiségű ondó!

Az általunk forgalmazott spermanövelő kapszulák olyan étrend-kiegészítők, melyek fokozottan tartalmazzák azokat a természetes növényi összetevőket, melyek pozitív hatással vannak a sperma termelődésére.

Mivel a tabletták 100%-ig természetes összetevőket tartalmaznak, így alkalmazásuk maximálisan biztonságos.

Szeretne javítani szexuális élete minőségén? Gyermeknemzés előtt áll, amihez jól jönne a plusz segítség?

Próbálja ki népszerű spermanövelő készítményeinket a Profertil, Volume 500 és egyéb termékeket!!

(Az egyes készítmények hatása egyénenként eltérő mértékű lehet.)