Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 342 9947

Szexuális fantáziák

Szexuális fantáziák Mit kezdjünk velük ?! ...

Semmit. Ha nem akarunk. Megtarthatjuk magunknak, a saját képzeletünkben, ahol elengedhetjük a fantáziánkat, és senki nem zökkent ki a mindennapos komfortzónánkból.
Vagy, kísérletezgethetünk is, egyes fantáziánkat megélhetjük egyedül, partner nélkül is, hiszen megannyi segédeszköz áll rendelkezésünkre, férfiaknak és nőknek egyaránt.

Szexuális fantáziák ... ha meghalljuk ezt a kifejezést, sokuknak felcsillan a szemük, rejtett fantáziáik juthatnak eszünkbe, vagy már egy-egy átélt eset, de sokan pironkodva is reagálhatnak, mert félnek mások mit gondolhatnak már a reakciójuk miatt is, esetleg hogy ha nem tudnak vele azonosulni, elítélnék őket.

A képzelőerőnek semmi sem szabhat határt, ezt érdemes is sok esetben bevetni, mint szexuális „segédeszközt”.

Manapság már talán nem is olyan megbotránkoztató, hogy az erotika milyen nagy szerepet tölt be a piacon, hiszen ez az az ág, amire mindig lesz igény, kereslet, és természetesen mindig jön valami új. Egyes fantáziánkat megélhetjük egyedül, partner nélkül is, hiszen megannyi segédeszköz áll rendelkezésünkre, férfiaknak és nőknek egyaránt.

Ahány ház, annyi szokás, minden ember teljesen más, akár identitásról, akár arról legyen szó kinek mi / mik indítják be a fantáziáját. Szexuális fantáziákon belül is nagyon sok mindenről beszélhetünk, legyen szó az erotikus ruhákról, vibrátorokról vagy szexuális kiegészítőkről, potencianövelők kipróbálásáról, masszázs olajokról, vagy egy szexi fehérneműről. Ide tartozik a szerepjáték, egy erotikus társasjáték, vagy a szex a szabadban is ((sokan nem is gondolnák, egy úgy hely vagy egy új póz mennyi mindent tud hozzátenni a dologhoz)). Hiszen mindegyiknek az a célja, hogy kicsit megszínesítse az együttlétet. Az újdonság varázsa mindig segít, ha még a legapróbb dologról is beszélünk.

Egy friss kapcsolatban, viszonyban is meg lehet próbálni nyitni partnerünk felé, de egy régóta tartó kapcsolatban, házasságban is helyet kaphat némi fűszer, amivel fel-feldobják a mindennapokat, hiszen tudjuk, hogy mindig érdemes izzásban tartani a parazsat. Nagyon fontos a kommunikáció, hiszen ki mással lehetnénk őszintébbek, mint saját kedvesünkkel. Ne féljünk elmondani mi az, amire vágyunk, mi az, amit még sose próbáltunk ki, de szeretnénk, aki szeret sosem fog kinevetni vagy ítélkezni miatta. Ha saját magunk is félünk róla beszélni, milyen alapon várhatnánk el bárkitől, hogy partner legyen benne. Viszont sose csináljunk vagy várjunk el olyat a másiktól, ami számára nem vonzó, esetleg nem fér bele a saját határaiba, nem azonosul a dologgal. Lehet, megteszi, csak azért, hogy örömet okozzon vele, de hosszú távon, ha valamelyik fél nem élvezi, csak az ellenkező hatást érhető majd el, és távolabb kerülhet a két fél egymástól. Itt is pontosan ezért ilyen fontos a kommunikáció. Akárhogy is, ez minden esetben egy remek tanulási folyamat, elsősorban önmagunk felé, hogy tudjuk igazából mit is várunk magunktól vagy partnerünktől a szex terén.

Nézzük reálisan a dolgokat. Nem csak a férfiak, a nők is fantáziálnak. Legyen szó elérhetetlen személyekről, egy színészről, egy kitalált figuráról, ha nem is vallanák be maguknak, ez tény. Egy filmben hangzik el, ahogy a férj a feleségének jegyzi meg: „Nem baj ha fantáziálsz, ha a pasi langyi, halott, vagy film”. Hát igen, a férfiak biztos nehezebben fogadnák el ha partnerük másról fantáziál, de a „best of clip”-et néha igenis mindenki lepörgeti magában.

Az ellentmondásos kettősség egyértelmű, hiszen nem vágyunk másra a való életben, de néha jó elkalandozni a saját fantáziánkon belül. Ezek pont azért szépek, mert nem valósulnak meg, ezért is marad hosszú távon mindig izgató, mert nem rombolja le a realitás. A fantázia és a vágy két külön dolog, fantáziát nem feltétlenül akarjuk, hogy a való életben is megvalósuljon, elég, ha megmarad a képzeletünkben.

A nőkbe nem csak genetikailag van bele kódolva az erényesség,hiszen mióta világ a világ, a kislányok nevelési alapja is ez. De vannak ösztöneink. Minden férfi fantáziája mástól indul be, de a mindennapi életben, feleségként, a gyermekei anyjaként nem arra vágynak. Természetesen, ha mindez a hálószobára korlátozódik, semmi gond. Mindenben meg kell találni az egészséges egyensúlyt. A nők elsősorban annak örülnek, amit hallanak, a férfiak pedig vizuálisak, annak, amit látnak. Ezért egy szexi fehérneművel biztos nem lehet mellé lőni. Egy combfix, néhány gyertya, máris meg van alapozva az este. Ha úgy érzed, egy masszázs olaj, egy bilincs is felkorbácsolja a kedélyeket.

Ha nem éltek együtt, de a férfinál van randevútok, másra nincs is szükséged a fehérneműn kívül, csak egy ballonkabátra. Garantáltan meg fog lepődni, amint beállítasz, és biztos, hogy a hatás nem marad el, nem filmezéssel vagy vacsival indítotok majd. Igen izgató tud lenni az is, ha együtt megnéztek egy pornó filmet, olyan kategóriában, ami mindkettőtöknek bejön. Biztosan nem bírjátok majd a végéig.

 

A férfiak esetében sem mondhatjuk, hogy könnyű lenne leküzdeni a gátlásokat a témában, hiszen lehet, hogy éppen egy idegen harmadik jelenlétére vágyna, ezt cifrázhatja az is, ha párjuk egyik barátnőjéről van szó ... Ez elég megosztó reakciókat válthat ki a másikból, tekintve, ha jobban bele gondolunk, egy férfi fordított esetben, ha egy nő állna elő ilyennel, talán egy életre máshogy nézne rá (természetesen ez fordított esetben is lehetséges). A férfiak még mindig jobban ösztönlények, míg egy nőnek kellenek (ha nem is igazi) érzelmi impulzusok is. Az „amit szabad Jupiternek” – elv egy kapcsolatban egyedül a megfelelő megértéssel és kommunikációval nem vezet szakításhoz, hiszen mindenki más és más, minden kapcsolatba mindenkinek más fér bele.

Ha nem vagy kész arra, hogy tárgyiasan újíts, gondolunk itt kiegészítőkre, már azzal is felpezsdítheted az együttléteket, ha nem csak a hálószobára koncentrálódik a szex, felfedezhetitek a fürdőszobába, konyhába a helyek maximális kihasználhatóságát, és nem mellesleg a szabadban történő aktusokban mindig ott az izgalom, hogy megláthat valaki.

A szexuális fantáziák kibontakoztatását, megélését mindenkinek ajánljuk, de tartsuk szem előtt, hogy ez tényleg csak egy szókimondó, őszinte partnerkapcsolatban lehetséges. A változatos szexuális élet mindkét fél részére megelégedést jelenthet, még véletlenül sem szabad máshol keresni az újdonság varázsát, pláne ha kapcsolatunkból is van még mit kihozni. A belekényelmesedés, az unalom érzése könnyen egy kapcsolat halálát hozhatja, ha nem tesznek érte.

Ne zárkózz el az újdonságoktól, kísérletezz, tapasztalj, játssz, ha együtt próbálkoztok, rengeteg közös élménnyel gazdagodtok majd, mire rájöttök mi is az, amit esetleg állandósítani akartok, ha nem is napi rendszerességgel. Talán még olyan dologról is kiderül, hogy nektek való, amiről előtte legvadabb álmaitokban sem gondoltátok volna.

 

Egy kis kedvcsináló, ha nulláról indulsz az elképzelések terén:

 

Relax & luxus a fürdőszobában

A Shunga termékei nem csak luxus kategóriásnak számítanak, de rengeteg féle termék közül választhatsz. A fürdősók mellett síkositókat, stimuláló krémeket, tusfürdőket és szetteket is megtalálsz, mellyel garantáltan egymásra hangolódtok majd a fürdőszobától egészen a hálóig. Csak egy pohár bor, pár gyertya és habfürdő, egy fárasztó nap után is igazi jutalom a léleknek. És ha jól csináljátok, a testnek is.

A Shunga kényeztető élménycsomagot ide kattintva találod meg!
 

 

Felnőtt társas játékok

Bármelyik unalmas estét feldobhatja, csak időzítés kérdése. Biztos nem marad el a kívánt hatás, egyik másikkal pedig nem csak szexuálisan kerülhettek közelebb egymáshoz, de a kártyák és feladványok segítségével egymásról is minél többet megtudhattok, láthatjátok mennyire is ismeritek egymást.

Izgalmas felnőtt társasjátékok itt!

 

Pénisz gyűrűk & köpenyek

A teljesen hagyományostól a bordázottig mindent megtalálsz, bőrbarát anyagú, kellemes tapintású kiegészítők, amikhez minden esetben víz bázisú síkositót ajánlunk. Amilyen kicsi, olyan praktikus, hiszen nem csak a pénisz vérellátására van pozitív hatással, de különböző felületükkel, rezgő opciókkal mindkét félnek extra élményt nyújtanak majd.

Minőségi péniszgyűrű kínálatunkat ide kattintva találod meg!

 

Vibrátorok

Nem csak egyedül egy-egy magányos órán jöhet jól, de ha bevesszük partnerünk mellé, és megkérjük hogy segítsen be, biztos imádni fogja majd akár egy előjáték során is.

 

Ajándékcsomagok

Ha nem tudjátok mivel is kísérletezgetnétek, érdemes beruházni egy kis szettre, hogy rájöjjetek mi is mozgatja a fantáziátokat igazán. A többféle ajándék szett közül bármelyik tökéletes meglepetés lehet, hiszen ennél egyértelműbben nem is hozhatnád partnered tudtára, hogy mi is a terved vele.

Kényeztető felnőtt ajándékcsomagok minden alkalomra, itt!

 

Síkositók

Sosem árt ha az éjjeliszekrényben lapul egy, legyen szó egyéni örömszerzésről, vagy esetleg aktus közben egy kis extráról. Mi elsősorban a vízbázisú termékeket ajánljuk, hiszen ezek nem hagynak foltot, könnyen lemoshatók, és nem károsítják a latex anyagot sem, nem rontanak az óvszerek minőségén. Az íz kiválasztása egyéni szempont, nekünk ez a személyes kedvencünk.

Ha egy különleges, prémium síkosítóra vágysz, itt találod!

 

Orgazmust elősegítő & stimuláló krémek

Sosem árt egy kis extra az együttlétekhez, ezekkel a termékekkel csak fokozhatjátok az élményt.

Ha intenzívebb orgazmusra vágysz, ezt a terméket ajánljuk!

 

Vaginaszűkítő krémek

Az intim tornát sosem lehet elég hamar elkezdeni, de ha egy kis plusz ráhatást szeretnél, hogy kedvesed még intenzívebben érezze, hogy benned van, egy próbát feltétlenül megér.

A legjobb vagina szűkítő krémet ide kattintva találod!