Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 540 7432

Tesztoszteron fokozó

Egy bizonyos életkor felett a szervezet tesztoszteron szintje rohamosan csökkenni kezd, a folyamat tesztoszteron fokozó készítményekkel kordában tartható!

A tesztoszteron szint nagyjából 25 éves kor körül kezd el csökkenni. 

A tesztoszteron szint és jelentősége

A tesztoszteron az a férfi nemi hormon, amit az agyalapi mirigy szabályozása alatt férfiakban a herék, nőkben (csekélyebb mértékben) a petefészek szintetizál. A tesztoszteron nemtől függetlenül mindkét nemnél alapvető szerepet tölt be az egészséges libidó, a csontsűrűség és száraz izomtömeg kialakulásában és megtartásában. Emellett jelentős szerepe van a férfiak pozitív kedélyállapotának biztosításában és egyben növeli az energiaszintet is.

25-30 éves kor környékén a férfiak tesztoszterin szintje lassan, fokozatosan csökkenni kezd, ez természetes jelenség, éppen ezért a tesztoszteron szint csökkenését legtöbbször az öregedés jeleként, velejárójaként azonosítják. Egyes tényezők azonban gyorsíthatják ezt a folyamatot, úgy mint a diabétesz, a máj vagy a vese megbetegedése, túlzottan egyoldalú táplálkozás, vagy akár szteroidok használata is.

Hogy miért van szükségük a férfiaknak tesztoszteron fokozó termékekre?

Az optimális tesztoszteronszint hozzásegíti a férfiakat:

 • a jobb szexuális teljesítőképességhez, valamint növeli a megtermékenyítés képességét;
 • általa látványosan lecsökkenhet az öregedés folyamata, valamint minden ezzel járó tünet megjelenése is kitolódhat;
 • megfelelő tesztoszteronszinttel gyorsul az izomépítés;
 • segít a zsírt energiává, így pedig izommá formálni;
 • hozzájárul a jó, kiegyensúlyozott kedélyállapot kialakulásához;
 • növeli a magabiztosságot és fokozza a koncentrációképességet;
 • javítja az állóképességet, pozitívan támogatja, erősíti az immunrendszert.

Az optimális tesztoszteronszint tehát pozitívan hat a libidóra, a szexuális, fizikai és szellemi teljesítőképességre.

Honnan tudja, hogy tesztoszteronszintje alacsony?

 • gyakran fáradtnak, fáradékonynak érzi magát tesztoszteron fokozó
 • csökken az izomzata
 • hangulatingadozásokat észlelt magán, levert, esetleg depressziós
 • csökkent szexuális vágya, gondjai akadtak a megfelelően erektált állapot elérésével
 • szokatlanul hízékony lett
 • bizonyos szintű nőiesedést észlelt magán: némileg megnövekedett a melle, gyengült a szőrzete
 • csökkent csontsűrűsége

A tesztoszteron fokozó készítmények speciális növényi hatóanyagaiknak, vitaminjaiknak köszönhetően hatékonyan segítik a tesztoszterontermelés helyreállítását és szintentartását. Ezek a készítmények természetes összetevőikkel a szervezet saját tesztoszteron termelését támogatják. Éppen ezért adott életkor alatt, 20-25 éves kor alatt alkalmazásuk nem jár különösebb hatással, hiszen ebben a korban a szervezet tesztoszteron termelése még maximális hatásfokon működik. A tesztoszteron szint növekedését elősegítő termékek így inkább az idősebb 25-30 plusszos korosztály számára nyújtanak hatékony segítséget, melynek köszönhetően erőnlétük, közérzetük, libidójuk egyaránt jobb lehet.

Az általunk forgalmazott készítmények kizárólag természetes összetevőket, többnyire különböző növényi kivonatokat tartalmaznak, így mentesek mindenféle káros mellékhatástól. 

Az egyes készítmények hatásfoka egyénenként eltérő lehet, van aki egyből, van aki kicsit késleltetve tapasztalja a pozitív hatásokat. Az, hogy kinél melyik termék válik be a legjobban előre meg nem jósolható.

Étrend-kiegészítő termékeink képesek látványosan növelni a fizikai és szellemi teljesítményt, ám akkor a leghatékonyabbak, ha hatásfokukat Ön életmódjával is támogatja. Fontos a kiegyensúlyozott, egészséges, tudatos táplálkozás: a feldolgozott ételekben található transzzsírok ugyanis a természetes csökkenés mellett tovább gyorsítják a tesztoszteron csökkenését. Hús, tojás, zöldség alapvető fontosságú a tesztoszteron termelésében! Emellett a különböző káros szokások, a dohányzás, a túlzott mértékű alkoholfogyasztás szintén felelős lehet a tesztoszteron problémákért. 

Válasszon készítményeink közül és élvezze a megnövekedett nemi vágyat, szexuális aktivitást, gyorsabb izomnövekedést és legyen szellemileg, fizikálisan egyaránt maximálisan fitt!

Tekintse meg spermanövelő termékeinket is!

Rendezés:
Nézet: