Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36/20 540 7432

X-EPIL TERHESSÉGI GYORSTESZT - 1 DB

Ár:
883 Ft
Gyors terhességi teszt
Gyártó cikkszám: ML073849
Cikkszám: ML073849
Elérhetőség: 1 doboz raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: X-EPIL
doboz

Leírás és Paraméterek

X Epil terhességi teszt

Az X-Epil terhességi teszt ideális eszköz a terhesség otthoni ellenőrzésének. (A terhességnek már egészen korai szakaszától!)

A teszt úgy lett kialakítva, hogy mindenféle előzetes ismeret, vagy tapasztalat hiányában is bárki által elvégezhető és kielemezhető legyen.Hogyan működik a terhességi teszt?


A tesztcsík kijelölt helye, tesztzónája, vizelettel érintkezve képes kimutatni a méhlepény által termelt, úgynevezett hCG hormont. Ez a hormon egy bizonyos szintig állandóan jelen van a vizeletben, a terhesség kezdete során azonban koncentrációja megemelkedik, így mérése megbízhatóan jelzi a terhesség meglétét. (A piacon lévő valamennyi otthoni terhességi teszt a hCG hormon szintjének mérésével működik.) A tesztelés során a tesztcsík a Teszt Zónában (ezt a teszten egy T-jelöli) érintkezik a vizelettel, ahol biokémiai reakció következtében, egy bizonyos hCG hormonszint felett elszíneződik, jól látható rozsaszín-piros csíkot hozva létre, mely a terhesség meglétét jelzi.

Javaslatok a teszt elvégzéséhez:

  • A teszt elvégzéséhez készítsen elő egy tiszta, száraz poharat és egy időmérő eszközt
  • Lehetőleg a reggeli első vizeletnél végezze el a tesztelést (A reggeli vizelet a legkoncentráltabb, ezért szokták a legtöbb vizeletvizsgálathoz ezt kérni.)
  • Ügyeljen rá, hogy a teszt végzése során betartsa a használati utasításban leírtakat. A teszt a vizeletbe helyezés után 3 perc múlva már mutatja az eredményt, 10 perc elteltével azonban már fals eredményt mutathat, vagy az eredmény leolvashatatlanná válhat.
  • A teszten külön van egy Kontroll Zóna (C-vel jelzett) és egy Teszt Zóna (T-vel jelzett). A Kontroll Zóna (C) azt ellenőrzi, hogy megfelelően működik-e a teszt, az itt megjelenő vonal, még nem a terhességet jelzi. A terhesség akkor áll fenn, ha a Teszt Zónában (T) is megjelenik egy vonal. (Tehát gyakorlatilag, mikor a teszt Zónáin 2 vonal olvasható le.)

Az X Epil terhességi teszt használatával kényelmesen, otthonában, gyorsan és nagy precizitással tesztelheti le a terhesség meglétét. A csomagolás részletes használati utasítást tartalmaz, melyet lépésről-lépésre követve a tesztelés szinte gyerekjáték. 

Ne mradjon kétségek között, ha felmerül a gyanu, hogy esetleg áldott állapotba került, tesztelje le minél előbb! Webáruházunkból gyors szállítással, diszkrét módon vásárolhat. Sőt még a termék csomagolása sem fog annak tartalmára utalni. 

Adagolás alkalmanként 1 a lerírás szerint
Kiszerelés 1 db terhességi gyorsteszt

Vásárlóink véleménye

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!