Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékcsomagok

Finom eleganciát képviselő ajándékcsomagok felnőttek számára.

Születésnap, névnap, évforduló, valentin nap? Bármely jeles alkalom apropójából is keresek ajándékot, termékeink között szuper ajándékötleteket találhatsz.

Szeretnéd egy különleges ajándékkal meglepni kedvesedet? Szeretnél a szokásos virágcsokornál, csokoládénál és parfümnél valami különlegesebbet ajándékozni? Valami olyat, amivel garantáltan örömet szerzel számára és ami még a szexuális életetekbe is egy kis plusz színt csempész? Ha így van, nem kell tovább keresgélned! Nagy odafigyeléssel összeállított erotikus ajándékcsomagaink garantált sikert jelentenek az ajándékozásban! (Nem csak hölgyek számára!)

A kategória termékei között találhatók:

Különböző Love boxok:

Ezek az ajándékcsomagok különböző erotikus kényeztetőket tartalmaznak, igazi forró erotikával fűtött szerelem csomagok. A csomagokban a legtöbb esetben találhatók különböző vibrátoros eszközök, szex-dobókockák, cirógatók és egyéb apró, izgató eszközök, kényeztetők. A Love boxok ideálisak bármely alkalomra kedvesed számára, de akár lánybúcsú, vagy legénybúcsú ajándék gyanánt is remek alternatívaként szolgálnak.
A dobozok között találhatók külön nők, illetve férfiak számára összeállított erotikus ajándékcsomagok, de a BDSM kedvelői is találnak speciálisan számukra összeállított pikáns eszközöket rejtő csomagot.

A Loveboxok különböző árkategóriákban érhetők el. A drágább csomagok elsőosztályú termékeket rejtenek, melyek között a csomagokban több az elektromos, vibrációs kényeztető. Az alacsonyabb árú csomagok némileg egyszerűbb eszközöket rejlenek, melyek ideálisak apró meglepetés gyanánt, a különböző eszközök tesztelésére, első alkalmi használatára.

 

Horoszkópos ajándékcsomagok:

Válaszd horoszkópos ajándékcsomagjainkat, ha igazán különleges és személyre#slszemélyiségre szabott ajándékkal szeretnél kedveskedni partnered, kedvesed számára! Horoszkópos ajándékaink elegáns csomagolásban kerülnek átadásra, mely csomag különleges, speciálisan az adott csillagjegy domináns vonásait figyelembevéve válogatott termékeket tartalmaz.
Ezek az ajándékcsomagok születési dátum, horoszkóp szerint lettek megalkotva, így igazodnak az ajándékozott személyiségéhez. A termékválogatás egy különleges ékszert és erotikus örömszerző ajándékokat rejt.  A dobozok tartalmát képezi egy különleges, az adott csillagjegyhez illő ásványi kőzet nyaklánc. A csillagjegy természetes eleméhez igazodó természetű orgazmust elősegítő balzsam. És egy apró, finom tapintású, bőrbarát ujjvibrátor 10 különböző vibrációs fokozattal. 

 

Ezek a felnőtteknek szánt, pikáns ajándékcsomagok garantált sikert ígérnek! Válassz közülük és nem csak partnerednek szerzel vele örömet, hanem a csomagok tartalmát a közös hálószobai kalandok során is bevethetitek. 

Az ajánékcsomagok ideálisak legény- illetve lánybúcsú ajándék gyanánt is!

Rendezés: